Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs lilere noluyor yaa bursa kasımpasa falan olsa neyse de
  • Ali Şen + Şenez Reyiz birleşimiyle belki bişeyler olabilir yoksa çok zor
  • Aziz Y. yine günü kurtarma derdinde gibi.
    Bir kere yürütmeyi durdurma koca bir yalan. Dava sonucuna kadar ertelenmiş sadece.
    UEFA ile kulüpler anlaşmış. Hızlı yargılama dedikleri durum olacakmış. Karar 28 Ağustosta verilecekmiş.
    FB ön elemelere katılacak.

Buradan sonra 2 seçenek var, yukarıda bir arkadaş yazmış zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

quote:

Orijinalden alıntı: Brissie

Arkadaşlar Uefa ve Cas fener'e 2 seçenek sundu

1.si hızlandırılmış yürütme
    2.si normal yürütme

Fenerbahçe ise Hızlandırılmış yürütmeyi seçti bunun sonucunda fener elemelere katılabilecek fakat eğer CAS cezayı onarsa ceza 2 yıl iken 3 yıl olacak bence çok riskli bir karar 2016-2017 sezonuna kadar cezalı olacak fener...Dahası Uefa herşeyin altyapısını hazırlamıştır CAS'tan dönmez o dava daha önce dönen dava var mı ? yok mu? bilmiyorum ama gerçekten çok riskli...Ek olarak Fener ceza alır fakat CL'ye katılacak duruma gelirse elediği takım gidecek Bursaspor değil...28 Ağustosta herşey belli olacak...

Cezanın 3 yıl olduğu yok zaten elemelere katılınca avrupa kupalarına katılmış oluyoruz eğer elenirsek gruplara kalamayız ve ceza onanırsa 2 yıl ceza alırız . Yani 3 yıl avrupa kupalarında gruplara katılamamış olucaz. Eğer ceza gelicekse bu sene gitmemiz çok yararlı olmayacak çünkü başarı gelse bile 2 yıl sonra bu kadro epey değişicektir ve izler silinicek .

Uefa olası bir tazminattan yırtmak için hızlandırılmış yargılama teklifi sundu fenere....Fener'de kabul etti.Olayın CAS ile alakası bile yok...
    Eğer CAS'tan cezayı onama gelir fener'de CL'de 2 ön elemeyi geçemez ve gruplara kalamaz ise avrupa'da devam edemiyor UEFA grupları olsa bile çünkü hızlandırılmış yargılamada kurallar böyle(emin olmamakla beraber 3 veya 2 yıl ceza olacak) uefa kendini garantiye alıyor...Ama şunu söyleyim CAS'tan ceza gelme olasılığı çok yüksek...Sonuç olarak olan herşey diğer Türk takımlarına olacak aziz yıldırım olayları çarpıtarak kamuoyunu yanlış bilgilendiriyor...

• tam kendimizi avrupa kupalarına katılmamaya şartlandırmışken bu karar bizim için iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım..inşallah öyle bir karar vermezler ama 28 ağustosta cas katılmama kararı verirse her şey yine sil baştan başlayacak bizim için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Vay be adamlar başkanlarını yine gözlerinde ne büyüttü haaa. Yakında başlarlar yine başkan istifa et demeye.
    Neyse sanırım bize bi sinema filmi daha çıktı arkadaşlar rahat olun, UEFA hem sırtını duvara dayadı hem de CAS karrını mecburen erken verecek. Onca
    dosya kısa sürede bitecek bf ye iyi bi olay çıkacağını hiç düşünmüyorum. Coming Soon...

Sizin onurlu başkanınızla o müthiş antrenörünüz nerelerde? İkiside arkasına bile bakamadn kaçtı gitti. Zokora'nın parasını ödediniz mi bu arada adam parasını alamamış

Hahahah sen geçenlerdede alıntı yapmamışmıydın, seni kaale bile almamıştım hatırlıyorsam neyse şimdi alıntılayayımda sonra evde kendi kendini yeme.

• http://www.tas-cas.org/en/infogenerales.asp/4-3-6956-1092-4-1-1/5-0-1092-15-1-1/ cas kendilerinin durdurma kararı vermediklerini kulüplerle uefanın hızlı yargılama konusunda anlaştığını açıklamış
  • Fenerliler demagoji uzmanı olmuş.

Konuyu özünden saptırma konusunda,en az şikede oldukları kadar maharetliler. Olayı farklı boyutlara taşıma ,anlamını çarpıtma, farklı mesaj verme uzmanı gibiler

Tabii medyada bu propaganda için önceden hazır zaten

Aziz Yıldırım bugün Fener Şampiyonlar liginde diye müjde(!) verdi ya...

Sadece burası doğrusu..

Bakın; Olayın iç yüzü şu

Fenerbahçe CAS'a tedbir kararının kalkması için müracaat etti.

CAS Teklifi kabul etti. Fener'den temiz olduklarına dair birde Taahütname aldı

CAS ta 2 türlü yargılama vardır.

1. Normal ( 8 ay kadar )

2. Hızlı Yargılama

Fener'da Beşiktaş'ta Hızlı Yargılamayı kabul etti

UEFA'da bu karara karşı bir itirazda bulunmadı

Altta yazacağım bilgileri, bu davaları iyi bilen UEFA’ya çok yakın bir kaynaktan aldım

CAS’ın Fener'e tedbirin kalkması için karşı teklifi şu “

CAS olarak biz davayı en çabuk 8 ayda sonuca bağlarız. Ancak siz Fenerbahçe olarak temiz olduğunuza inanıyorsanız, Şampiyonlar ligine de katılabilirsiniz. Bu durumda ‘HIZLANDIRILMIŞ DURUŞMA ‘ yı kabul etmek zorundasınız. Yargılama sonunda CAS olarak sizi suçlu bulursak, bu yıl şampiyonlar ligine katıldığınız için cezanızı gelecek yıldan itibaren çekmeye başlarsınız...

GERÇEK BU İŞTE

Fener'de bu teklifi kabul etti.

Bunun üzerine CAS’ta Fener’e duruşma tarihlerini bildirdi

Fener’in CAS’taki duruşması 21 ile 25 Temmuz 2013 tarihleri arasında bir günde olacak.

Hızlı Yargılamanın kararıda 30 Temmuz, 17 Ağustos veya en geç 28 Ağustos 2013 de verilecek

OLAN DA BU İŞTE

CAS duruşmaları normalde 3 hakim ile yapılıyor. Ancak 'Hızlandırılmış Duruşmalar' tek hakim ile yapılabiliyor

Bu kadar iştee....

Konuşulanlara bakarsınız sanırsınız ki "CAS davaya baktı duruşmayı yaptı Fener’i de SUÇSUZ buldu"

Yok öyle bir şey...

Sakın medyada yazılanlara inanmayın

Onlar hayal pompalıyor

Haaaa CAS yapılacak duruşma sonunda Fener’i suçsuz bulabilir mi

Tabii bulabilir, UEFA Disiplin komitesi nasıl suçlu bulduysa CAS’da yaptığı yargılama sonunda Fener’i suçsuz ilan edebilir

Bulursa o zaman da zaten yapılacak bir şey yok

Bu arada olanda Kasımpaşa ile Bursaspor'a oldu.

Sanırım onlar gidemeyecekler....

Ama UEFA'da şunu demişti. En prestijli organizasyonumuz şampiyonlar ligidir. Yanıltıcı beyan cezayı artırır. Temiziz deyip kirli çıkmak cezayı iki kat artırıyor yani.

Hani M.Ali Aydınlar Feneri bundan korumak için çabalıyordu ya.

Bakalım kirli bir şeklide Ş.Ligine katılmak cezayı artıracak mı ?

Merak etmeyin UEFA'da da CAS'da da herkes Fener'in iliklerine kadar pisliğe battığından emin

CAS Fener'in cezasını onarsa UEFA bana göre Fener'i yeniden disipline sevk edecek. Kirli oldukları halde temiziz diye verdikleri Taahütnamenin hesabını da verirler.

İşin garibi 24 lira olan Fener hisseleri 30 liraya çıktı

Ben borsa uzmanı değilim .

Karanlık bir şeyler dönüp dönmediğine uzman ekonomistlerden birinin bakması gerek.

Orhan Çavuşoğlu

• CAS cezayı verirse, yine yokuz. Sevinmenin hiçbir anlamı yok. CAS'tan çıkacak kararı bekleyin sevinmek için.
  • Zaten kararin uefa grup kuralarindan once cikacaklarina anlastiklari icin fenerin eline seker verip susturmuslar. Sen on elemeyi oyna hevesini al biz sene sonra men ederiz demisler biraz
  • Adam dogruyu soylemis yanlis bisey mi var ? Eger castan zeca cikarsa Aziz Yildirimin egolari yuzunden 1 sene daha fazla ceza almiyacakmisiniz ? Hani nerde basari ?
  • D-Smart ön eleme maçlarına boşuna o kadar para dökmemiş demek. Pis kokular geldi bana. CAS davası da %90 olumsuz sonuçlanacak, bu şekilde günü kurtardık, gazımızı aldılar, birileri de zarara girmedi.
  • Şimdiye kadar CAS tan pozitif kararla dönen olduğunu duymadık, pozitif karar çıkarsa UEFA nın karizması fena çizilir o yüzden böyle bi karar çıkacağını sanmıyorum, en fazla 1 yıla indirirler cezayı, FB ön elemeleri geçer, cezasını bu yıl çeker, bu şike olayları da sonsuza dek kapanır gider, tabi TS nin kupa istemini hesaba katmıyorum.Aynı şekilde Kasımpaşa bu kadar transfer yapmışken BJK nin 1 yıl cezasının da kalkacağını düşünmüyorum, malum siyasi sebeplerden dolayı. Bu yıl iki takım da 1 er yıl olarak cezasını çekerler ve bu iş biter gibi geliyor.
  • Fenerliler yine başlamış timsah yürüyüşüne.
    Son gülen iyi güler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnntürkde şöyle bi cümle geçmişti geçen günlerde
    "uefa satranç oynuyor fb yönetimi tavla"
  • Gelsin bakalım sıradaki köy takımları
  • Kısa vadeyi düşüniyim derken bir yıl fazladan ceza çekerseniz hoş olmaz bence, UEFA çok aşağılık bir kurum uğraşmayın şu adamlarla çekin cezanızı pis işlere bulaşmayın olsun bitsin.
  • bir yıl neden fazladan çeksinler ki ? CAS, FB yi suçlu bulursa yine 2 yıl ceza çekecekler değişen bir şey olmayacak ?
  • Öğlen kalktım direk facebook anasayfada fenerbahçe CL gidiyor yazısını görünce bir garip olmuştum
  • Yalnız elemelerde elenirseniz, ceza da alırsanı önümüzdeki 2 sene ceza olacak
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.