Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Fenerbahçe SK ‏@Fenerbahce 3 dk
    Akşam antrenmanı iptal edildi

Hemen yatış

Kutlayacak olabilirler. Sonuçta oyuncular da çok gerildi.
    Ama bence hala iki ucu keskin bıçak olan bir açıklama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış Söylem.

Sadece Ön Eleme kura çekimine Katılacak.

Turu Geçerse CAS dan gelecek haber e göre olumlu olursa Katılacak. Cas dan olumsuz karar çıkar ise BURSASPOR gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

Yanlış Söylem.

Sadece Ön Eleme kura çekimine Katılacak.

Turu Geçerse CAS dan gelecek haber e göre olumlu olursa Katılacak. Cas dan olumsuz karar çıkar ise BURSASPOR gidecek.

aynen böyle...

niye hemen heyecan yapıldı anlamadım..

yine bir 2-2 vakasına hazır olsun türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

tazminattan kurtulmak için yapıyor olabilirler.benim anlamadığım biz elemeyi geçersek karar iptal olursa avrupaya gidemedi mi sayılcaz yani cezanın 1 yılı gitmişmi olucak

Ceza onanırsa 3 sene olacak ceza

Cezanın 3 yıl olacağı filan yok. Ceza eğer olacaksa 2 yıl olacak, burası sabit. (CAS arttırmadığı sürece)

FB ön eleme turunda elenirse ve ardından CAS UEFA'nın verdiği kararı onaylarsa o zaman 2 yıllık ceza önümüzdeki seneden başlayacak çünkü zaten elenmiş olduğundan ötürü bu sene ceza çekmemiş olacak. İnsanlar sanki bunu da bir cezaymış gibi yazıp asıl 2 senelik cezanın önümüzdeki seneden itibaren başlamasını "3 sene olacak" şeklinde hesaplıyorlar. Öyle birşey yok.

Kısacası;

- FB ön eleme turunda elenir ve CAS cezayı onaylarsa 2 senelik ceza önümüzdeki seneden başlar.
    - FB ön eleme turunu geçer ve CAS cezayı onaylarsa 2 senelik ceza bu seneden başlar.

FB'nin sadece ön eleme turunu geçmesi olası bir cezanın bu seneden itibaren başlaması için yeterli. Çünkü ön elemeyi geçip bir sonraki Playoff turunda elenseler dahi Avrupa Ligi'nden devam ediyorlar ve CAS'tan ceza geldiği takdirde 2 yıllık cezanın ilk yılı anında işleme koyuluyor.

• "deuterium18 Temmuz 2013 Perşembe 17:18 Paylaş

galatasaray artık uzatmaları oynuyor,cas davası fenerbahcemin lehıne sonuclanınca ne yapacaklarını şaşırdılar "

Türkiye’de beyin aldırma ameliyatları nerede yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

aziz yıldırım'ın taraftarını kandırma çabaları. yürütmeyi iptal etme gibi bir durum yok. dava cas'ta daha görüşülmedi, ordaki sonuca göre fener şampiyonlar liginde devam edecek ya da edemeyecek. yazık ki ne yazık. hala aziz yıldırım'ı destekleyenler var ya üzülüyorum onlara.

Adam kendini Uefa yetkilisi filan sanıyor yazık ya cidden Fenerbahçe'nin başarıları çekemeyen tüm gslilere yazık..
  • Arkadaşlar Uefa ve Cas fener'e 2 seçenek sundu

1.si hızlandırılmış yürütme
    2.si normal yürütme

Fenerbahçe ise Hızlandırılmış yürütmeyi seçti bunun sonucunda fener elemelere katılabilecek fakat eğer CAS cezayı onarsa ceza 2 yıl iken 3 yıl olacak bence çok riskli bir karar 2016-2017 sezonuna kadar cezalı olacak fener...Dahası Uefa herşeyin altyapısını hazırlamıştır CAS'tan dönmez o dava daha önce dönen dava var mı ? yok mu? bilmiyorum ama gerçekten çok riskli...Ek olarak Fener ceza alır fakat CL'ye katılacak duruma gelirse elediği takım gidecek Bursaspor değil...28 Ağustosta herşey belli olacak...
  • Biri benim su mesaji alintilayip maykil ceksin abimisin patlamis misir yedigi foto mu, gif mi neyse onu koyabilir mi? Aradim bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıl olacağını kim çıkardı ? UEFA " sen bizi şikayet edersen bizde bi' yıl daha ceza veririz. " Mi dedi.

@cryingwolf senden de yorum bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

tazminattan kurtulmak için yapıyor olabilirler.benim anlamadığım biz elemeyi geçersek karar iptal olursa avrupaya gidemedi mi sayılcaz yani cezanın 1 yılı gitmişmi olucak

Ceza onanırsa 3 sene olacak ceza

Cezanın 3 yıl olacağı filan yok. Ceza eğer olacaksa 2 yıl olacak, burası sabit. (CAS arttırmadığı sürece)

FB ön eleme turunda elenirse ve ardından CAS UEFA'nın verdiği kararı onaylarsa o zaman 2 yıllık ceza önümüzdeki seneden başlayacak çünkü zaten elenmiş olduğundan ötürü bu sene ceza çekmemiş olacak. İnsanlar sanki bunu da bir cezaymış gibi yazıp asıl 2 senelik cezanın önümüzdeki seneden itibaren başlamasını "3 sene olacak" şeklinde hesaplıyorlar. Öyle birşey yok.

Kısacası;

- FB ön eleme turunda elenir ve CAS cezayı onaylarsa 2 senelik ceza önümüzdeki seneden başlar.
    - FB ön eleme turunu geçer ve CAS cezayı onaylarsa 2 senelik ceza bu seneden başlar.

FB'nin sadece ön eleme turunu geçmesi olası bir cezanın bu seneden itibaren başlaması için yeterli. Çünkü ön elemeyi geçip bir sonraki Playoff turunda elenseler dahi Avrupa Ligi'nden devam ediyorlar ve CAS'tan ceza geldiği takdirde 2 yıllık cezanın ilk yılı anında işleme koyuluyor.

kardeşliğim yazının başını okudum gerisini okuma gereği duymadım da

Hiç kimse şunu dile getirmiyor. o zamanki federasyon başkanı olacak Mahlukat Mehmet Ali AYDINLAR denen kişilik FB yerine TS yi yollamıştı ch ligine.

e o zamandan 1 yıl gitmemiş olunuyor.

Şimdi 2 yıl ceza alınırsa zaten 1 yıl gidilmediği için 1 yıl cekilmesi lazım degil mi.

bu nasıl bir anlayıs kimse dile getirmiyor. anlamıs degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Brissie

Arkadaşlar Uefa ve Cas fener'e 2 seçenek sundu

1.si hızlandırılmış yürütme
    2.si normal yürütme

Fenerbahçe ise Hızlandırılmış yürütmeyi seçti bunun sonucunda fener elemelere katılabilecek fakat eğer CAS cezayı onarsa ceza 2 yıl iken 3 yıl olacak bence çok riskli bir karar 2016-2017 sezonuna kadar cezalı olacak fener...Dahası Uefa herşeyin altyapısını hazırlamıştır CAS'tan dönmez o dava daha önce dönen dava var mı ? yok mu? bilmiyorum ama gerçekten çok riskli...Ek olarak Fener ceza alır fakat CL'ye katılacak duruma gelirse elediği takım gidecek Bursaspor değil...28 Ağustosta herşey belli olacak...

Cezanın 3 yıl olduğu yok zaten elemelere katılınca avrupa kupalarına katılmış oluyoruz eğer elenirsek gruplara kalamayız ve ceza onanırsa 2 yıl ceza alırız . Yani 3 yıl avrupa kupalarında gruplara katılamamış olucaz. Eğer ceza gelicekse bu sene gitmemiz çok yararlı olmayacak çünkü başarı gelse bile 2 yıl sonra bu kadro epey değişicektir ve izler silinicek .

• Arkadaşlar önceki sayfalarda konuşuldu ise bilmiyorum, kusura bakmayın.
    Fakat ortada çok fena bir oyun var. Hatırlayın birkaç gün önce bir haber çıktı, Fenerbahçe'nin Avrupa ön elemeleri ve özel maçlarını D-Smart almıştı 5-6 milyon gibi bir fiyata. Ve o ihale gerçekleştikten birkaç gün sonra işe bakın ki Fenerbahçe en kötü ihtimalle bu sene ön eleme oynayacak.
    Fenerliyim, evet Avrupa'ya gitmemizi çok istiyorum vs. oralar ayrı. Ama birde şöyle düşünün, Uefa karar verir ve hisseler çakılır. Ardından ihale yapılır ve maç haklarımız 5 seneliğine satılır ki bunun 2 senesinde men edilmişiz. Bunun hemen ardından da ortalık dağılır ve hadi sizi ön elemelere alıyoruz sonrasına bakarız denir.
    Garip işler dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

quote:

aziz yıldırım'ın taraftarını kandırma çabaları. yürütmeyi iptal etme gibi bir durum yok. dava cas'ta daha görüşülmedi, ordaki sonuca göre fener şampiyonlar liginde devam edecek ya da edemeyecek. yazık ki ne yazık. hala aziz yıldırım'ı destekleyenler var ya üzülüyorum onlara.

Adam kendini Uefa yetkilisi filan sanıyor yazık ya cidden Fenerbahçe'nin başarıları çekemeyen tüm gslilere yazık..

quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

quote:

ben kendimi uefa yetkilisi zannetmiyorum. senden farkım yazılanlara körü körüne inanmak yerine birazcık araştırma yapmam.

quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

3 yıl olacağını kim çıkardı ? UEFA " sen bizi şikayet edersen bizde bi' yıl daha ceza veririz. " Mi dedi.

@cryingwolf senden de yorum bekliyorum.

ben 3 yıl diye bir şey demedim. aşağıdaki linkte bugünkü olaylar çok iyi bir şekilde açıklanıyor, buyur izleyebilirsin. 3 yıl gidememe şu şekilde olur. siz ön eleme turunu geçemezseniz, bu sene ceza çekmiş sayılmıcaksınız. cezanın seneye başlayacak

http://www.ligtv.com.tr/haber/bundan-sonra-ne-olacak-3

• ön elemede elenirlerse 3 sene +ilk seneki cezaları toplamda 4 sene ceza çekmiş olacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursayı harcayacaklar matmazel.
  • Abi şu PAOK çıksın onları eleyelim sonra men edilsek bile benim 2 yıllık heyecanını alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martingale

GSliler Bursa ne olcak diyor .. Ne olcak içeride yatacak dısarıda yatacak size .. Ama siz fener sike yaptı diyeceksiniz

Evet yatacak o yüzden hep Bursa'ya puan kaybediyoruz mu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Hayırlı olsun Fenerbahçeli arkadaşlara. :)

En çok da haketmediği halde Şampiyonlar Ligi'ne / Avrupa Ligi'ne gitme planları yapıp ellerini ovuşturanların heveslerinin kursaklarında kalmasına sevindim.

Sağolasın dostum. İsteyen istediği kadar FBJK desin. Tek sevdiğim rakibim Beşiktaş'tır benim. !

iguana vol.156156165 dün gsbjk bugün fbjk

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Vay be adamlar başkanlarını yine gözlerinde ne büyüttü haaa. Yakında başlarlar yine başkan istifa et demeye.
    Neyse sanırım bize bi sinema filmi daha çıktı arkadaşlar rahat olun, UEFA hem sırtını duvara dayadı hem de CAS karrını mecburen erken verecek. Onca
    dosya kısa sürede bitecek bf ye iyi bi olay çıkacağını hiç düşünmüyorum. Coming Soon...

Sizin onurlu başkanınızla o müthiş antrenörünüz nerelerde? İkiside arkasına bile bakamadn kaçtı gitti. Zokora'nın parasını ödediniz mi bu arada adam parasını alamamış
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.