Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Gelsin bakalım sıradaki köy takımları

+1903
  • beyler ayrıntılar ne bi özet geçin, yok elenirse ceza devam edecekmiş falan net bilgi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

quote:

Vay be adamlar başkanlarını yine gözlerinde ne büyüttü haaa. Yakında başlarlar yine başkan istifa et demeye.
    Neyse sanırım bize bi sinema filmi daha çıktı arkadaşlar rahat olun, UEFA hem sırtını duvara dayadı hem de CAS karrını mecburen erken verecek. Onca
    dosya kısa sürede bitecek bf ye iyi bi olay çıkacağını hiç düşünmüyorum. Coming Soon...

Sizin onurlu başkanınızla o müthiş antrenörünüz nerelerde? İkiside arkasına bile bakamadn kaçtı gitti. Zokora'nın parasını ödediniz mi bu arada adam parasını alamamış

Hahahah sen geçenlerdede alıntı yapmamışmıydın, seni kaale bile almamıştım hatırlıyorsam neyse şimdi alıntılayayımda sonra evde kendi kendini yeme.

Bırak şimdi boşverme işlerinide sorulara cevap ver.

• Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    İlker Yasinin açıklamaları:

İlker Yasin, önemli açıklamalarda bulundu: " Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalar CAS'ın UEFA ve kulüplere bildirmiş olduğu bir tedbir açıklamasından ibaret... Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın hakları zayii olmasın diye bir tedbir kararı kondu. UEFA, CAS'a karar vermesi için 3 tane tarih veriyor. 30 Temmuz 8 Ağustos 25 Ağustos... Bunlar kura dönemlerinden öncesine denk geliyor.

CAS kararını bu üç tarihten birinde verecek. Belki de yine men kararı gelecek. Bekleyip göreceğiz... "

tabi açıp uluşal basını izlersen FB ve BJK aklandı diye anlarsın olayı o başka..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_1981

quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

Yalnız elemelerde elenirseniz, ceza da alırsanı önümüzdeki 2 sene ceza olacak

yok öyle birşey şaakkiirrr.. :) elemelerde elenirsek uefadan devam ederiz. 1 sene zaten gitmedik kaç sene gitmeyelim daha sizce mali yönden yakalamanız için kaç sene daha lazım size :)

TV de söyleneni aktardım ben, gidip gitmemeniz bizi zerre alakadar etmiyor, namusunuz cas tan red yiyince de böyle gevşek gevşek konuşabilecek misiniz acaba, ayrıca üslubuna dikkat et

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_1981

quote:

Yalnız elemelerde elenirseniz, ceza da alırsanı önümüzdeki 2 sene ceza olacak

yok öyle birşey şaakkiirrr.. :) elemelerde elenirsek uefadan devam ederiz. 1 sene zaten gitmedik kaç sene gitmeyelim daha sizce mali yönden yakalamanız için kaç sene daha lazım size :)

TV de söyleneni aktardım ben, gidip gitmemeniz bizi zerre alakadar etmiyor, namusunuz cas tan red yiyince de böyle gevşek gevşek konuşabilecek misiniz acaba, ayrıca üslubuna dikkat et

uslubuna dikkat et diyo kendi uslubuna bak. üstelik sizi çok alakadar etmesin bu işler hadii bakayım bizden çok mesaj atıp ilgileniyosunuz.

• kasımpaşa ya iyi oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vay be adamlar başkanlarını yine gözlerinde ne büyüttü haaa. Yakında başlarlar yine başkan istifa et demeye.
    Neyse sanırım bize bi sinema filmi daha çıktı arkadaşlar rahat olun, UEFA hem sırtını duvara dayadı hem de CAS karrını mecburen erken verecek. Onca
    dosya kısa sürede bitecek bf ye iyi bi olay çıkacağını hiç düşünmüyorum. Coming Soon...

Sizin onurlu başkanınızla o müthiş antrenörünüz nerelerde? İkiside arkasına bile bakamadn kaçtı gitti. Zokora'nın parasını ödediniz mi bu arada adam parasını alamamış

Hahahah sen geçenlerdede alıntı yapmamışmıydın, seni kaale bile almamıştım hatırlıyorsam neyse şimdi alıntılayayımda sonra evde kendi kendini yeme.

Kısa ve öz iki cevap vereyim sana, başkan istenmediğini gördü ve bıraktı (Aziz hala sizi yiyor onurluluk orda işte), Şenol hocada parasını her türlü alacak hakkı ama sen ordan bilmeden konuşma adam ben bırakıyorum paramı verin demedi, artık olmuyor ben bırakıyorum dedi ve gitti. Zokora parasını aldı şimdide buralardan gidecek, ama merak etme biz onu hep emrenin eceli olarak hatırlayacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: bektascinar

Yanlış Söylem.

Sadece Ön Eleme kura çekimine Katılacak.

Turu Geçerse CAS dan gelecek haber e göre olumlu olursa Katılacak. Cas dan olumsuz karar çıkar ise BURSASPOR gidecek.

aynen böyle...

niye hemen heyecan yapıldı anlamadım..

yine bir 2-2 vakasına hazır olsun türkiye

tebrik ederim hocam sizide bu akşam trabzonlu arkadaşlarımla izledim maçı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kısa ve öz iki cevap vereyim sana, başkan istenmediğini gördü ve bıraktı (Aziz hala sizi yiyor onurluluk orda işte), Şenol hocada parasını her türlü alacak hakkı ama sen ordan bilmeden konuşma adam ben bırakıyorum paramı verin demedi, artık olmuyor ben bırakıyorum dedi ve gitti. Zokora parasını aldı şimdide buralardan gidecek, ama merak etme biz onu hep emrenin eceli olarak hatırlayacağız

Onurluluk orada mı? Valla o zaman ya onurlu başkanın yalan söylüyor yada büyük teknik adamınız. Başakınız demedimi Şenol hoca için ilk önce para gelir diye. Ee elinde hazır kadro olmayınca yapamıyor tabi Şenol Güneş. Güney kore de bi yerlerde çalışır yine...

Bu ecel kelimeleri falan sizin yerel basının sonuçları işte bunlar. Öyle geçen seneki gibi ligde sürünüp duracaksınız bu senede

• quote:

Onurluluk orada mı? Valla o zaman ya onurlu başkanın yalan söylüyor yada büyük teknik adamınız. Başakınız demedimi Şenol hoca için ilk önce para gelir diye. Ee elinde hazır kadro olmayınca yapamıyor tabi Şenol Güneş. Güney kore de bi yerlerde çalışır yine...

Bu ecel kelimeleri falan sizin yerel basının sonuçları işte bunlar. Öyle geçen seneki gibi ligde sürünüp duracaksınız bu senede

Sizin gibi olmaktan çok daha iyidir ;) En azından bizden bu kadar geliyor herhalde kendi mali tablonuzla bizimkileri karıştırıyorsun. Ayrıca şunuda belirteyim onur kelimesi bir fb li taraftarın ağzında hiçte ilk anlamıyla kulağa gelmiyor. Bence yerine başka bir kelime kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Orijinalden alıntı: Carl Sagan

Troll Galatasaray'lılar ne tür bir Orospu Çocuğusunuz Anlayamadım.

Banlanmak umurumda bile değil bu tür insanları gördükçe zaten forumdan soğuyorum,forumu bu şekilde bırakmak istedim.

güle güle

Arkadas neden ban yemis anlamadim beyler biri aydinlatsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sizin gibi olmaktan çok daha iyidir ;) En azından bizden bu kadar geliyor herhalde kendi mali tablonuzla bizimkileri karıştırıyorsun. Ayrıca şunuda belirteyim onur kelimesi bir fb li taraftarın ağzında hiçte ilk anlamıyla kulağa gelmiyor. Bence yerine başka bir kelime kullan.

Doğru sizin ağzınıza daha çok yakışıyor. Ben bildim bileli şampiyon anadoludan çıksın, anadoludan çıkmalı şampiyon acıtasyonunu yapa yapa bütün anadolu kulüplerini baskı altına alıyorsunuz. Komşu illerinizden gelen rakip takım taraftarşarının bile arabalarını çizik içinde bırakıyorsunuz. Elinizde bir tane futbolcu tutamıyorsunuz. Nerede o Emre'nin eceli Zokora???? Çok saygılı adamdıda niye geciktirdiniz adamın ödemelerini..

• quote:

Orijinalden alıntı: byrd

cnntürkde şöyle bi cümle geçmişti geçen günlerde
    "uefa satranç oynuyor fb yönetimi tavla"

Şah mat uefa

• 28 ağustosta daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağımı bildiğim halde mutluyum... Yine de cezanın 2 seneden 1 seneye ineceği hakkında umut taşıyorum ama böyle olsa bile bu sene her türlü bizi men edecekler galiba bu bir gerçek. Cezanın 1 yıla ineceği hakkında umutlarım çoğaldı çünkü yürütmenin durdurulması kararının çıkması çok nadir çıkan bir karar bu bizim umutlarımızı arttırmalı.
  • CAS kararını verince yıkarlar buraları uyarayım :)
  • Yok bursanın hakkı yok bilmem ne,sanki hesapta şike geçen sene yapıldı da hakkını yedik, zaten ertesi sezon avrupaya gtmedik, nolduda ey uefa geçen sene avrupaya aldın da bu sene almadın?? Gezi olayları çıktı, fbjk ordaydı ondan değil di mi,hani ilk sene 'şike çıkarda siz avrupada olursanız 2 yıl men edilirsiniz' demiştin uefa,biz girmedik bjk girdi sonuç?? Hala bu olayları direk şike maç işine bağlayan varsa helal olsun diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: @lperen

28 ağustosta daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağımı bildiğim halde mutluyum... Yine de cezanın 2 seneden 1 seneye ineceği hakkında umut taşıyorum ama böyle olsa bile bu sene her türlü bizi men edecekler galiba bu bir gerçek. Cezanın 1 yıla ineceği hakkında umutlarım çoğaldı çünkü yürütmenin durdurulması kararının çıkması çok nadir çıkan bir karar bu bizim umutlarımızı arttırmalı.

Birader taraflar uefa ve ilgili takim hizli yargılama konusunda anlasirsa yurutme zaten duruyor. Bu duruma geçici yurutmeyi durdurma deniyor. Taraflar anlasmadan yurutmeyi durdurma verseydi cas iste o zaman dedigin gibi tam yurutmeyi durdurma olur ve 8 ay civarinda yargilama olur fenerin lehine bir karar cikabilir fenerde rahat rahat oynardi.

• _EsmeR kullanıcısına yanıt
    meraklanma sen hacıosmanoğluda istenmediğini görüp sezon sonu bırakacak bu gidişle.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.