Şimdi Ara

Aziz YILDIRIM : fenerbahçe ş.liginde mücadele edecek hayırlı uğurlu olsun!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkanınız tarafından kandırılıyorsunuz
  • Puhahahah nasılda sevinmiş garibanlar. Yazık lan. Kaçıncı timsah abi bu Uefa kendini hukuki açıdan güvence altına almak için bu yola gitti,29 ağustosta fener aleyhine karar çıkınca ayrıca ceza 3 yıla çıkmış olacak.

%1 ihtimal fenere ceza gelmese bile uefa tazminat ödemek zorunda kalmayacak,sırf bunu sağlamak için bu yola gitti adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

Abi bu Fener'liler de harbiden Aziz Yıldırım gibi bi başkanı hakediyor ama yani...
    Hemen kahraman ilan edilmiş yine daha şike yapıp yapmadığı hakkında üzerinde dava bulunmasına rağmen..
    Anlamıyorum yani bu işi ben. Sadece şüphesi bile olsa bu şekilde davası bile olsa kulübün adını böyle şeylerle dile getirten bi başkan varken ortada nası savunabiliyorsunuz hala ya anlamıyorum doğrusu..
    Yani Fenerbahçe hiçbir şekilde ceza da almasa şike yapmadığı da ortaya çıksa sırf bu olaylar takımın başına geldi diye sırf takımın adı bu olaylarla anılmak zorunda kaldı diye bile Aziz Yıldırım'ın gitmesini istemeniz lazımken kahraman ilan ediyosunuz adamı hemen 2 dakkada sırf süreci biraz erltelemeyi başardı diye...
    28 Ağustos'da sonra karar Fener'in aleyhine açıklanırsa ne diyeceksiniz acaba bunu çok merak ediyorum. Bu senenin üstüne daha 2 sene yakmış olucak bu sefer Fenerbahçe. Hem de şikesi tescilli bi takım olucak. O zaman Aziz Yıldırım'a sallayan, git artık defol Aziz diyen ne ararsan dolu olucak forum herhalde.
    Bu kadar denge değiştiren bu kadar olaylara duygusal yaklaşan bi taraftar olduktan sonra 2 dakka da kral ilan ediliyorken bazıları malesef Aziz Yıldırım gibi bi adam Fenerbahçe'nin başında kalmaya devam edicek hala sanırım...

• ben de cas dan umutlu değilim. çünkü bildiğim kadarıyla cas senin suçlu olup olmadığını gözden geçiren bi işlem yapmıyo. cas itiraz ettiğin kararın (yani uefa disiplin kurulu nun verdiği kararın) alınırken hukuksal açıdan bi yanlışlık yapılıp yapılmadığına bakıyo (en azından ben böyle biliyorum) ve bu durumda, uefa eşşeğini sağlam kazığa bağladı ise cas dan bişey çıkmayabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Puhahahah nasılda sevinmiş garibanlar. Yazık lan. Kaçıncı timsah abi bu Uefa kendini hukuki açıdan güvence altına almak için bu yola gitti,29 ağustosta fener aleyhine karar çıkınca ayrıca ceza 3 yıla çıkmış olacak.

%1 ihtimal fenere ceza gelmese bile uefa tazminat ödemek zorunda kalmayacak,sırf bunu sağlamak için bu yola gitti adamlar.

Jahahahahhahah tespit süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaferimiz kutlu olsun haklılıgımızı tüm dünya anlayacak
  • Boşuna ümitlenmeyin derim, olumlu bi gelişme değil bu askine risk aldı fener.

Şimdiden yazayım :D Cas kararından sonra mesajımı altıntı yaparım

(Konuyu hortlatmak adına)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: Nikolagulucan

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

FENERİN ŞL DE OYNAMASI KESİN DEĞİL. BU KONUDAKİLERİN TEK TEK SS LERİ ALINDI CAS KARARINI BEKLİYORUM.

Kim bilir ne kadar dua ediyorsun '' Allahım nolur bu haber doğru olmasın '' diye :) Sevinciniz kursağınızda kaldı. Acıyorum bu tip GS'lilere.

Sen şakasın herhalde anlamakta güçlü çekiyorsunuz CAS CEZAYI KALDIRMADI KARAR GÜNÜ AĞUSTOSTA EĞER CAS KARARI ONARSA SİZ GRUPLARA KALSANIZ BİLE YERİNE BURSA GELİCEK

o zaman ligde bjk yada fb açık ara şampiyon olur

• quote:

Orijinalden alıntı: StormBorn

ÖNEMLİ

Eğer yanlış anlamadıysam, şu anda büyük bi risk almış durumda Fenerbahçe.Şöyle ki; CAS, cezanın yürütmesini durdurdu evet, fakat Ağustos'taki dava kararı FB aleyhine sonuçlanırsa, Avrupa'ya gidememe cezası gelecek yıl başlayacak, yani verilen 2 yıl ceza, bu yıl değil gelecek yıldan itibaren çekilmeye başlanacak, bu da büyük bir risk. NTVSpor da telefon görüşmesine çıkanların konuşmalarından böyle anladım ben

CAS mı tedbiri kaldırmış UEFA mı kaldırmış?

kimisi uefa ceza yememek için kendi kaldırdı diyor kimisi cas kaldırdı diyor, ikisi çok başka şeyler

• Ş.L inden elenen uefaya devam etmiyormuydu yahu yok ön elemeyi geçemezseniz cas ta onarsa cezayı 3 seneye çıkacak ceza diyorlar
  • ülkenin 3 te 2 si yasta.. sen hep başkan kan aziz başgan
  • Orijinalden alıntı: steven_stiffler

• bursanin işi yaş, sakata gitti
    fb nin play-off da elediği takım alınır yerine, herhangi bir ceza durumunda.
    uefa geçtiğimiz senelerde yunan takımına bu tarifeyi uyguladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

ÖNEMLİ

Eğer yanlış anlamadıysam, şu anda büyük bi risk almış durumda Fenerbahçe.Şöyle ki; CAS, cezanın yürütmesini durdurdu evet, fakat Ağustos'taki dava kararı FB aleyhine sonuçlanırsa, Avrupa'ya gidememe cezası gelecek yıl başlayacak, yani verilen 2 yıl ceza, bu yıl değil gelecek yıldan itibaren çekilmeye başlanacak, bu da büyük bir risk. NTVSpor da telefon görüşmesine çıkanların konuşmalarından böyle anladım ben

kimisi uefa ceza yememek için kendi kaldırdı diyor kimisi cas kaldırdı diyor, ikisi çok başka şeyler

FB CAS'a başvurduğuna göre CAS yürütmeyi durdurmuştur, son karar da 28 Ağustos'ta açıklanacak.

• Fenerbahçe SK ‏@Fenerbahce 3 dk
    Akşam antrenmanı iptal edildi

Hemen yatış
  • aziz yıldırım'ın taraftarını kandırma çabaları. yürütmeyi iptal etme gibi bir durum yok. dava cas'ta daha görüşülmedi, ordaki sonuca göre fener şampiyonlar liginde devam edecek ya da edemeyecek. yazık ki ne yazık. hala aziz yıldırım'ı destekleyenler var ya üzülüyorum onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

ÖNEMLİ

cas devre dışı kaldı uefa fenere teklif sundu ve fener kabul etti.. teklife "kura çekimine katılın oynayın 21-23 ağustosta hızlı yargılama olsun 28 de karar verilsin ona göre 29 da kura çekimine kim gidecek belli olsn dediler... fener 3.ön elemeyi geçemezse kötü olacak çünkü zaten katılamica için ceza seneye başlicak fakat 3.ön eleme geçilip play-off ta elensek bile ceza alırsak bu sene çekmiş olacak çünkü 3. ön elemeyi geçtiğimiz için avrupa ligine hak kazanmış olacaz

• Hayırlısı olsun umarım abuk subuk bir takıma elenmeyiz tabi ileride başka bir sorun çıkmazsa davada.
  • çok komik yorumlar var gs liler neden bu kadar üzüntülü anlam vermek zor..

Gs liler bursa ve kasımpaşanın gidememesine üzülüyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.