Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ı DESTEKLİYORUM!!! Ve Bu Sene Bu Takım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Ben hedef olarak şampiyonluk koyarak bu kadar kesin konuşmuştum zamanında. bu takım avrupa kupasına yürüyor arkadaş

Zamanında sövenlere yavaş yavaş kapak olarak girmeye aday bu konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Drogba

yürü ya aziz yıldırım. bir mucuk milyar doları harcadın. tüm fenerlilerin parası.

bi bir buçuk milyar dolar daha çöpe at. seninleyiz.

Aysal Neyi Harcıyor nerden harcıyor ?
  • quote:

Ulan herkese her şeye inat, muhaliflere, gslilere benim gibi düşünmeyen herkese inat; Destekliyorum Bu Adamı!

Hadi şimdi bana sövün. Sizin gibi düşünmüyorum diye. Saydırın, dalga geçin 'halen bu adamı savunuyor musun' diyerek.
    Size söyleyecek tek bir sözüm var; 34. haftanın sonunda insanlar sokaklarda bağıracaklar, arabalarıyla konvoy yapacaklar, marşlar söylecekler, sloganlar atacaklar ama; o şampiyonluk gecesinin rengi sarı lacivert olacak.

Gecenin rengi hariç tüm söylediklerin tutmuş, tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

quote:

yürü ya aziz yıldırım. bir mucuk milyar doları harcadın. tüm fenerlilerin parası.

sence?
  • quote:

quote:

quote:

sence?

Bu Sene Tamamen Taraftardan Geçindiler Seneye Allah Kerim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sence?

eee. bunda garip olan ne. bütün takımlar taraftarından geçinir. seni gocunduran ne.

ha ayrıca unutmadan . siz cl den elenince ülke katılım hakkı sizin parayı bize verdiler. onu da ekle bence.

fenerde taraftarından geçiniyor. hatta fener taraftarı daha çok yardım eddiyor klube. son 3 yılda 500 milyon dolar harcanmış. sonuç?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sence?

eee. bunda garip olan ne. bütün takımlar taraftarından geçinir. seni gocunduran ne.

ha ayrıca unutmadan . siz cl den elenince ülke katılım hakkı sizin parayı bize verdiler. onu da ekle bence.

fenerde taraftarından geçiniyor. hatta fener taraftarı daha çok yardım eddiyor klube. son 3 yılda 500 milyon dolar harcanmış. sonuç?

Son 3 yilda 500 milyon dolar harcandigini kanitlar misin acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Çok iddialı. 19 Mayıs günü buradan çok şey çıkar. Bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sence?

Son 3 yilda 500 milyon dolar harcandigini kanitlar misin acaba?

pardon 3 sezonda 500 milyon tl imiş o rakam. ayrıca ilk yazdımıda 1,5 milyar tl oluyor.

velhasılı ben pek memnunum aziz yıldrımdan.

http://forum.donanimhaber.com/m_74834662/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Şurda anket yapılsa 10 kişiden 1 i Aziz Yıldırım'a destek çıkar. O 1 kişide sensin . Bravo Aziz Yıldırım imzalı kiğılı marka külot kazandın.

• desteğe devam mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok talihsiz bir konu olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Şurda anket yapılsa 10 kişiden 1 i Aziz Yıldırım'a destek çıkar. O 1 kişide sensin . Bravo Aziz Yıldırım imzalı kiğılı marka külot kazandın.

meirelesin giydiğinden....
  • Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın sonuna kadar destekçisiyiz. Allah başımızdan eksik etmesin
  • In Aziz We Trust

• quote:

Orijinalden alıntı: Káka

desteğe devam mi ?

Oradan şampiyonluk veya skor taraftarı gibi mi gözüküyorum?
    Siz köstek olmaya devam edin, muhterem İrlandalılar.
  • quote:

Ulan herkese her şeye inat, muhaliflere, gslilere benim gibi düşünmeyen herkese inat; Destekliyorum Bu Adamı!

Fenerbahçemize, Türk futboluna çağ atlatan; takımda Dünya yıldızlarını görebilmemizi sağlayan; borç harcı içinde aldığı takımı Dünya'nın en zengin 19. kulübü yapan; Türkiye'de sporun Futboldan ibaret olmadığını diğer branşlara verdiği önemle gösteren; Su topu hariç her branşta başarıya ulaşmamızı sağlayan bu adamı DESTEKLİYORUM!

Gözlerimizi yaşartan şampiyonluklara attığı imzayla sevgimizi, saygımızı kazanan; 'Büyük Başkan' diyerek her sene bağrımıza bastığımız bu adamı DESTEKLİYORUM!

Benim Aziz Yıldırım'a bir vefa borcum var.
    Bir Fenerbahçeli olarak.
    Bu sene şampiyon olamazsak olamayalım be!

-

Eğer hata varsa ortada, bu Aziz Yıldırım'da değil; formasını terletmeyen oyunculardadır ve hatalı değişiklikleriyle Aykut Kocaman'dadır.

Hadi şimdi bana sövün. Sizin gibi düşünmüyorum diye. Saydırın, dalga geçin 'halen bu adamı savunuyor musun' diyerek.
    Size söyleyecek tek bir sözüm var; 34. haftanın sonunda insanlar sokaklarda bağıracaklar, arabalarıyla konvoy yapacaklar, marşlar söylecekler, sloganlar atacaklar ama; o şampiyonluk gecesinin rengi sarı lacivert olacak.

Dipnot: Kimseyle heleki Fenerbahçeli bile olmayan kişilerle Fenerbahçeyi tartışmayacağım. Konuyu açtım, gidiyorum. 34. haftada konuyu güncellerim. Görüşmek üzere.

+ 1000 hertürlü katılıyorum.Ben 2 sene önce "yaşasın aziz yıldırım" diyipte 2 sene şampiyon olamayıp "aziz istifa" diyen kolpa taraftarlardan değilim. Bu sene 2 sene üst üstüne biz şampiyon olalım bu arkadaşlar "yaşa aziz yıldırım" diye yine 360 döneceklerdir. Birde şu var aziz istifa diyen burdaki arkadaşların bir kısmı ergen zaten.. diğer bir kısmıda hayatta maça gitmemiş maçları "abi link varmı" diye takip eden insanlar.. Gerçek fenerbahçe taraftarı ise istediği anda Aziz Yıldırımı ordan indirir.Çünkü Yaşı büyük olanlar "ali şen istifa" tezahüratlarını hatırlar... Hatta Ali şenin bir lafı vardır "Beni istifa diye bagırıp bıraktıran taraftarlar Ali Şen başkan diye tekrar tezahurat yaptıkları anda gelirim" demiştir... Sokakdaki gerçek taraftar Aziz Yıldırımı destekliyor... Stada gelen lerde öyle.. Öyle olmasa idi bugune kadar butun staddan "Yönetim İstifa" tezahuratını duyardınız ama duymadınız... O yüzden burdaki ne idüğü belirsiz olan "user" ların yazdıkları şeylere çokda takılmayın...

• Dediklerin seneye olur inşallah kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Çok iddialı. 19 Mayıs günü buradan çok şey çıkar. Bulunsun

Gerçekten de çıkmış Helal olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khazad Dûm

Alex gittigi gun gozumde degeri kalmadi bu adamin.

deme öyle deme öyle
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.