Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ı DESTEKLİYORUM!!! Ve Bu Sene Bu Takım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Aziz Yıldırım'ı DESTEKLİYORUM!!! Ve Bu Sene Bu Takım...
  • kendi başkanı olduğu takımın şampiyonluk sayısından fazla bizim şampiyonluğumuzu gören başkanı desteklemeyen Galatasaraylıda sorun vardır kesinlikle :D
  • Dünyanın en zengin 19.kulübünden sonrasını okumadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte gerçek bir fenerbahce aşığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırımın getirdiği yıldızları merak ettim. Josico mu ? Maldonado mu ? Krasic mi ? Bienvenu mü ? Cristian mı ? Bekir mi ?
  • Aziz Yıldırım ve Aykut'u ben de sonuna kadar destekliyorum.
  • bir eskişehirsporlu olarak bende fenerbahçe yönetiminin ve aykut hocanın arkasındayım tam destek hep destek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

yıldızları getirerek mi çağ atlamış türk futbolu???

gs bedelli sermaye arttırımı yapıyo, bjk bedelli sermaye arttırımı yapıyo, fb kulübün %15 ini daha satıyo, ve bunların hepsi transfer döneminden hemen önce oluyo. kimsenin de haberi yok (geçen bi fb konusunda fb liler: aziz durdukça paramız bitmez diyolardı, tüm bunlardan haberleri yok )

bvb geçen sene 40M kar etmiş, biz kulüpleri satmaya devam edelim

Konunun geneliyle alakasız diye cevap vermek istedim;

senin sermaye artırımı dediğin şey borsada taraftarın ufak manipülasyonlarla soyulması demektir. Ünal başgan dediğin şahıs, kendi taraftarını soyuyor. Neyse bunun tasası bize düşmez. Bu soygunun yasal ismi de sermaye artırımıdır. Tıpkı faize nasıl kar payı deniyorsa bu da onun gibi. Önce öğrenin, sonra konuşun.

Ha bir de;

http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-a-spk-dan-buyuk-darbe/galatasaray/detay/1663444/default.htm

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/15928.php

• 3 temmuz sürecinden beri herkes koro halinde birileri bu takımı frenlemek için uğraşıyor, bu takımı büyümemesi için elinden geleni yapıyor deniyor,bizim aramıza sokulmuş en büyük nifak tohumu AYKUT KOCAMAN'dır.bu takımı frenleyende odur ileri gitmemesini sağlayanda odur.
    İyi adamdır aykut kocaman eyvallah iyi olması beni ilgilendirmiyor iyi olması onu ve çevresindekini ilgilendiriyor bana formsuz oyuncuları formunu bulduracak, takıma küsen varsa onu geri kazandıracak teknik taktik zekası olacak adam lazım varsın iyi adam olmasın.
  •  Aziz Yıldırım'ı DESTEKLİYORUM!!! Ve Bu Sene Bu Takım...

• Şurda anket yapılsa 10 kişiden 1 i Aziz Yıldırım'a destek çıkar. O 1 kişide sensin . Bravo Aziz Yıldırım imzalı kiğılı marka külot kazandın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Şurda anket yapılsa 10 kişiden 1 i Aziz Yıldırım'a destek çıkar. O 1 kişide sensin . Bravo Aziz Yıldırım imzalı kiğılı marka külot kazandın.

• Aziz yıldırım giderse bizde yokuz.Bölümümüzü kapatırız. Kartal kardeşlerle takılırsınız.
  • quote:

Ben hedef olarak şampiyonluk koyarak bu kadar kesin konuşmuştum zamanında. bu takım avrupa kupasına yürüyor arkadaş

Zamanında sövenlere yavaş yavaş kapak olarak girmeye aday bu konu.

• Hayirlisi olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben hedef olarak şampiyonluk koyarak bu kadar kesin konuşmuştum zamanında. bu takım avrupa kupasına yürüyor arkadaş

Ehem.
  • yürü ya aziz yıldırım. bir mucuk milyar doları harcadın. tüm fenerlilerin parası.

bi bir buçuk milyar dolar daha çöpe at. seninleyiz.
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.