Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ı DESTEKLİYORUM!!! Ve Bu Sene Bu Takım... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende destekliyorum. Umarim bir sonraki dönemlerde de başkaniniz olur. ++Aykut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Ben hedef olarak şampiyonluk koyarak bu kadar kesin konuşmuştum zamanında. bu takım avrupa kupasına yürüyor arkadaş

Zamanında sövenlere yavaş yavaş kapak olarak girmeye aday bu konu.

• Şahsen aykut kocamanı çok begeniyorum ve uzun yıllar fenerbahçeye hizmet etmesini istiyorum o takım 120 km yi geçecek geçene kadar devam.
  • ekmek arası sakız yiye yiye böyle oldu
  • HORT!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Ulan herkese her şeye inat, muhaliflere, gslilere benim gibi düşünmeyen herkese inat; Destekliyorum Bu Adamı!

Aziz Yıldırım'ı DESTEKLİYORUM!!! Ve Bu Sene Bu Takım...

Fenerbahçemize, Türk futboluna çağ atlatan; takımda Dünya yıldızlarını görebilmemizi sağlayan; borç harcı içinde aldığı takımı Dünya'nın en zengin 19. kulübü yapan; Türkiye'de sporun Futboldan ibaret olmadığını diğer branşlara verdiği önemle gösteren; Su topu hariç her branşta başarıya ulaşmamızı sağlayan bu adamı DESTEKLİYORUM!

Gözlerimizi yaşartan şampiyonluklara attığı imzayla sevgimizi, saygımızı kazanan; 'Büyük Başkan' diyerek her sene bağrımıza bastığımız bu adamı DESTEKLİYORUM!

Benim Aziz Yıldırım'a bir vefa borcum var.
    Bir Fenerbahçeli olarak.
    Bu sene şampiyon olamazsak olamayalım be!

-

Eğer hata varsa ortada, bu Aziz Yıldırım'da değil; formasını terletmeyen oyunculardadır ve hatalı değişiklikleriyle Aykut Kocaman'dadır.

Hadi şimdi bana sövün. Sizin gibi düşünmüyorum diye. Saydırın, dalga geçin 'halen bu adamı savunuyor musun' diyerek.
    Size söyleyecek tek bir sözüm var; 34. haftanın sonunda insanlar sokaklarda bağıracaklar, arabalarıyla konvoy yapacaklar, marşlar söylecekler, sloganlar atacaklar ama; o şampiyonluk gecesinin rengi sarı lacivert olacak.

Dipnot: Kimseyle heleki Fenerbahçeli bile olmayan kişilerle Fenerbahçeyi tartışmayacağım. Konuyu açtım, gidiyorum. 34. haftada konuyu güncellerim. Görüşmek üzere.

+1907 hocam destekliyoruz, sen bebelere bakma aklı bşında Fenerbahçeliler destekliyor Aziz Başkanı kimse ekmeksizlik yapmasın.

• yine fenerli ve yine bir timsaha yatma konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.