Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ı DESTEKLİYORUM!!! Ve Bu Sene Bu Takım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan herkese her şeye inat, muhaliflere, gslilere benim gibi düşünmeyen herkese inat; Destekliyorum Bu Adamı!

Fenerbahçemize, Türk futboluna çağ atlatan; takımda Dünya yıldızlarını görebilmemizi sağlayan; borç harcı içinde aldığı takımı Dünya'nın en zengin 19. kulübü yapan; Türkiye'de sporun Futboldan ibaret olmadığını diğer branşlara verdiği önemle gösteren; Su topu hariç her branşta başarıya ulaşmamızı sağlayan bu adamı DESTEKLİYORUM!

Gözlerimizi yaşartan şampiyonluklara attığı imzayla sevgimizi, saygımızı kazanan; 'Büyük Başkan' diyerek her sene bağrımıza bastığımız bu adamı DESTEKLİYORUM!

Benim Aziz Yıldırım'a bir vefa borcum var.
    Bir Fenerbahçeli olarak.
    Bu sene şampiyon olamazsak olamayalım be!

-

Eğer hata varsa ortada, bu Aziz Yıldırım'da değil; formasını terletmeyen oyunculardadır ve hatalı değişiklikleriyle Aykut Kocaman'dadır.

Hadi şimdi bana sövün. Sizin gibi düşünmüyorum diye. Saydırın, dalga geçin 'halen bu adamı savunuyor musun' diyerek.
    Size söyleyecek tek bir sözüm var; 34. haftanın sonunda insanlar sokaklarda bağıracaklar, arabalarıyla konvoy yapacaklar, marşlar söylecekler, sloganlar atacaklar ama; o şampiyonluk gecesinin rengi sarı lacivert olacak.

Dipnot: Kimseyle heleki Fenerbahçeli bile olmayan kişilerle Fenerbahçeyi tartışmayacağım. Konuyu açtım, gidiyorum. 34. haftada konuyu güncellerim. Görüşmek üzere.

• Çok iddialı. 19 Mayıs günü buradan çok şey çıkar. Bulunsun
  • kardeş biz GSliler olarak aykut kocaman ve aziz yıldırımın sonuna kadar arkasındayız. sen çok yanlış anlamışsın bizi.
  • İşte gerçek taraftar...
  • Hocam aynı taraftayız,bende sonuna kadar arkasındayım Aziz Yıldırımın...
  • bu neyin kafasi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

kardeş biz GSliler olarak aykut kocaman ve aziz yıldırımın sonuna kadar arkasındayız. sen çok yanlış anlamışsın bizi.

Aykut'u yedirmeyiz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldızları getirerek mi çağ atlamış türk futbolu???

gs bedelli sermaye arttırımı yapıyo, bjk bedelli sermaye arttırımı yapıyo, fb kulübün %15 ini daha satıyo, ve bunların hepsi transfer döneminden hemen önce oluyo. kimsenin de haberi yok (geçen bi fb konusunda fb liler: aziz durdukça paramız bitmez diyolardı, tüm bunlardan haberleri yok )

bvb geçen sene 40M kar etmiş, biz kulüpleri satmaya devam edelim
  • Demirören de beşiktaşa bir ton yıldız getirdi. İşin acısı sonradan çıktı. Elde başarı var mıydı? Hayır. Tıpkı bizim gibi.
  • Hayatında 1 kere lisanslı ürün almayan adamlar boyle adamları ilah yaparlar.
    Sen git arması ve renkleri dışında dandik bir formaya 135TL ver sonra takıma yıldızları o mu getiriyor, sen mi getiriyor o zaman karar verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

kardeş biz GSliler olarak aykut kocaman ve aziz yıldırımın sonuna kadar arkasındayız. sen çok yanlış anlamışsın bizi.

Aykut'u yedirmeyiz!

• Galatasaray'ın 2. şampiyonluğunu ilan ettiği yıl Aziz yıldırım gelmişti. Galatasaray'ın 2. şampiyonluğunu ilan edeceği bu yıl Aziz yıldırım gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

bu neyin kafasi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

• Galatasaraylı olarak aziz yıldırım ve aykut kocamanı destekliyorum inş. hiçbir zaman fenerbahçenin başından ayrılmazlar.
  • Bu takım şampiyon olsa bile Aziz yıldırım ve Aykut kocamandan kurtulmak lazım, tek çare yargıtay
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.