Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçeyi Kişisel Kazanç Şirketi Haline Getirmiş Olma İhtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçeyi Kişisel Kazanç Şirketi Haline Getirmiş Olma İhtimali

Arkadaşlar ben kimseyi suçlamıyor yapmıştır demiyorum.

Fakat kendinizi Aziz Yıldırım'ın yerine bir koyun.

Siz bir iş adamısınız para hırsınız malum ve işi gücü bırakıyorsunuz ve kendinizi Fenerbahçe'ye adıyorsunuz.

Hiç iş güç yapmıyorsunuz, kulüpten 1 kuruş cebinize koymuyorsunuz, kulübü 1 kuruş kazancınız için alet etmiyorsunuz, hatta cebinizden para veriyorsunuz, kredi vs. çekiyorsunuz.

Bunu 20 seneye yakındır yapmaya çalışıyorsunuz ? Ve siz Aziz Yıldırımsınız ?

Yani hepimiz taraftarız, hepimiz kulübü seviyoruz. Ama sonuçta futbol bir eğlence oyunu. Ne anamız ne babamız.

Tamam fedakarlık yaparsın 3 sene 5 sene sonra başkası yapar.

Yani Siz menfaatsiz bunların yapıldığına İNANIYORMUSUNUZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawkerx -- 11 Kasım 2017; 13:39:48 >

• 20-30 milyonluk bir kitleyi temsil ediyorsunuz, istediğiniz zaman istediğiniz tv kanalına, gazeteye çıkabiliyorsunuz gündemi değiştirebiliyorsunuz. Siyasilerle içli dışlı oluyorsunuz. İmkanlarınız aşırı derece genişliyor. Sosyal statünüz yükseliyor.

Başkanların taraftar oldukları için başkan olduklarını düşünmüyorum işin ucunda kesinlikle menfaatler de var bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

20-30 milyonluk bir kitleyi temsil ediyorsunuz, istediğiniz zaman istediğiniz tv kanalına, gazeteye çıkabiliyorsunuz gündemi değiştirebiliyorsunuz. Siyasilerle içli dışlı oluyorsunuz. İmkanlarınız aşırı derece genişliyor. Sosyal statünüz yükseliyor.

Başkanların taraftar oldukları için başkan olduklarını düşünmüyorum işin ucunda kesinlikle menfaatler de var bence.

Bencede ve şu an daha önce dönmüş pislikleri temizlemeye çalışıyorlar. Şampiyonluk vs. hikaye.

Yoksa eskiden atari oynarken bile bir kere yanınca en fazla bir kez daha dener bırakırdık.
  • Menfat olmasa yapmaz . Ben fenerliyim hemde çok seviyorm ama inanın bana futbolcu olsam ve fener 1m euro Gs 1.5 milyon euro verse yıllık giderim Gsde oynarım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz aziz yıldırımı hiç bir iş yapmıyor mu sanıyorsunuz ? İnşaat şirketleri milyon dolarlık işler yapıyor. Türkiyenin en büyük firmaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax33

Siz aziz yıldırımı hiç bir iş yapmıyor mu sanıyorsunuz ? İnşaat şirketleri milyon dolarlık işler yapıyor. Türkiyenin en büyük firmaları.

Adamın yedisi yirmi dörtü fener ne ara o kadar ihaleyi alıyor veriyor. Kendisi demedimi hem ben fenere geldikten sonra iş almadım bir nato ihalesine girmek istedik olmadı diye. Hem adam bir sene hapis yattıgında fena zarar etmesi lazım ki bunu da belirtir ağlardı kesin .
  • Hawkerx kullanıcısına yanıt
    O işler öyle yürümüyor. Aziz yıldırımın bağlantıları sağlam. İş almak için ihale ihale gezmesine gerek yok. Zaten özel sektörde işler ihale üsulü değil devamlı çalıştığınız firmalar arasında döner. Firmalarını da kendisi tek başına yönetmiyor.

Aziz yıldırım sadece çevresiyle bağlantı kurması iş alıp yapmasına yetiyor. Ben 2 projesinde çalıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz Yıldırım çok zengin adam. Evet haklısın Fenerbahçe ona para kazandırır ama o paraya ihtiyacı yok, öyle bi zenginlik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O işler öyle yürümüyor. Aziz yıldırımın bağlantıları sağlam. İş almak için ihale ihale gezmesine gerek yok. Zaten özel sektörde işler ihale üsulü değil devamlı çalıştığınız firmalar arasında döner. Firmalarını da kendisi tek başına yönetmiyor.

Aziz yıldırım sadece çevresiyle bağlantı kurması iş alıp yapmasına yetiyor. Ben 2 projesinde çalıştım.

Hangi irket ismi ne aziz yıldırımın şirketinin.
  • Bu konuyu açan renkdaşımı kutlarım.

Aziz Yıldırım başkan olmadan önce Fenerbahçe futbol şubesi yanılmıyorsam ligin en fazla şampiyon olan, Türkiye'nin başarılı takımı idi.
    Üstelik halkın takımıydı, gittiği her deplasmanda memleketine dönmüş asker gibi karşılanırdı. Türk sinemasında, Yeşilçam'da hemen her filmde Fenerbahçe teması genelde başrol ile somut şekilde işlenirdi.

Bunların hepsi olurken Aziz Yıldırım'ı kimse bilmiyordu.

Bugün ise Fenerbahçe, ülkenin en nefret edilen, halktan, kendi taraftarından en kopuk futbol takımı. Harcanan para / Başarı oranı göz önüne alınırsa Amatör Liglerde dahil, ülkenin başarısız kulübü.

Ve bütün bunlar olduktan sonra bu ülkenin en çok tanınan spor yöneticisi Aziz Yıldırım.

Yani ; Fenerbahçe, Aziz Yıldırım'dan önce de Fenerbahçe idi, hemde daha bir Fenerbahçe.

Yorum sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assistant Referee -- 11 Kasım 2017; 20:30:53 >

• Hawkerx kullanıcısına yanıt
    İmsak Savunma, Savtem Savunma, As İnşaat, Asbeton İnşaat, Aly İnşaat, Gülhan Denizcilik, AG Denizcilik ve Şahdem Süt Entegre Hayvancılık, Maktaş Makine.

Bunlar resmi olanlar.
  • Fenerbahçe başkanı olması onu zaten çok tanınmış bi iş adamı ve güven sağlıyo
    ama adamın futbola olan tutkusu ve futboldan çok iyi anladığını sanması
    fenerbahçenin başına gelen en büyük felaket oldu
  • quote:

İmsak Savunma, Savtem Savunma, As İnşaat, Asbeton İnşaat, Aly İnşaat, Gülhan Denizcilik, AG Denizcilik ve Şahdem Süt Entegre Hayvancılık, Maktaş Makine.

Bunlar resmi olanlar.

O zaman feneri ihmal ediyor adam hem bu kadar şirket hem fener yönetilmez.
  • Asıl fenerbahçeyi kullannan aziz Yıldırım'dır. Fenerbahçe başkanı olmasa kimsenin tanımayacağı biridir , fb başkanı olması nedeniyle cumhurbaşkanı başbakan bakanlar valiler vs rahat rahat görüşebilir yeri geldiğinde kendi işlerini ihale kdv ihracat vs halledebilir.
    Fenerbahçe başkanlığından aziz çok ekmek yemiştir , fb taraftarı bu kadar saf olamaz diyordum !!

zenginlik tanınma için yeterli mi örneği vereyim Mustafa KÜÇÜK kim desek tanıyan çok az insan çıkarken LCW sahibi dersen ha o muydu denir.
  • Aziz Yıldırım evet son yıllarda çok zarar verdi kulube kendi de zarar gördü.. Ama Fenerbahçeyi maddi çıkarları için kullanması söz konusu bile olamaz.Kendisi zaten çok zengin.O yüzden elinizde belge yoksa böyle saçma sapan ithamlarda bulunup boş konu açmayınız.
  • Aziz Yıldırım oldukça zengin bir adam. Para için Fenerbahçe'ye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
  • eskiden öyle zannederdim ama artık fbye kendini adadığı için yapmadığına eminim. kulübün menfaatlerini düşünse başarılı olan tdyi değil başarısızı kovardı, kulüp yönetirken kendi şahsiyetini değil kulübün çıkarını düşünürdü.iş bilen advocaata 1 tane orta saha almadı ama iş bilmez aykuta perreiraya yığınla adam aldı. halbuki advocaatın isteyip aldığı tek oyuncu da takımı sırtlamıştı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.