Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM İSTİFA !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi baktımda 100 tane Aykut konusu açılmış yazık size ..

Ben Fenerbahçe'liyim .. Yıldırımspor'lu değil ..
  • Aynen devam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

Şimdi baktımda 100 tane Aykut konusu açılmış yazık size ..

Ben Fenerbahçe'liyim .. Yıldırımspor'lu değil ..

işte bize böyle rakipler lazım
  • Aynen devam ..

Çıkan kadro tamamen savunma ağırlıklıydı ona rağmen 2 gol yedik ..

Eğer Yobo ve Gökhan defansta yine olmasaydı bi 2 gol daha yerdik ..

Çok korkak bir kadro ve hakedilen bir mağlubiyet..

Emenike'yi tebrik ediyorum ..

Aynen devam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Aziz Yıldırım'ın tek beğenmediğim tarafı teknik direktör seçimleri.

Onun nedeni de lafını geçirebileceği teknik direktörleri getirmesi. Yeri geldi mi takıma müdahale edebilmesi için.

Yoo isterse Mourinho gibi teknik direktör alır kendi bildiğini yapan, eğer tdye müdahale edemiyorsa kovar bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Aziz Yıldırım'ın tek beğenmediğim tarafı teknik direktör seçimleri.

Onun nedeni de lafını geçirebileceği teknik direktörleri getirmesi. Yeri geldi mi takıma müdahale edebilmesi için.

Yoo isterse Mourinho gibi teknik direktör alır kendi bildiğini yapan, eğer tdye müdahale edemiyorsa kovar bu kadar basit.

Td'ye müdahale etmesini normal buluyorsun galiba .. Yok kovar basit miş..

Gitsin kumda oynasın ne anlar futboldan ..

• Yeter Yeter ..

Her sene aynı şeyler ..

Eleninir ardından kendisini kurtarmak amaçlı transfer yapılır ..

Böyle bir yere varılmaz anca kendini kurtarır ..

Adam taraftarı azarlıyor yok hala Aziz baba Aziz baba ..
  • Aziz baskan bu klüp icin tam bir yıl yani 365 gün hapis yatmistir. Eleştiren kisiler bu klüp icin 1 yıl demiyorum sadece 1 gün hapis yatsın. Ondan sonra Aziz baskanın istifasını istesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Aziz baskan bu klüp icin tam bir yıl yani 365 gün hapis yatmistir. Eleştiren kisiler bu klüp icin 1 yıl demiyorum sadece 1 gün hapis yatsın. Ondan sonra Aziz baskanın istifasını istesin.

Hehe yiyosa yatmasın klüp içinde göreyim ..
    Bir daha çıkamaz gücünü taraftardan alıyor yoksa boş ..
  • Kim istemez oyuncuları düzenli takip edip planlı transfer yapmayı ?
    Dünya'da bir izleme komitesi oluşturmayı ?
    Altyapı'dan oyuncu çıkarmayı ?

Ama Türk takımları ; Ne denk gelirse mantığı ile çalışıyor .. Kendini kurtarma çabası var .. Günü kurtarma çabası var ..
  • quote:

Aziz baskan bu klüp icin tam bir yıl yani 365 gün hapis yatmistir. Eleştiren kisiler bu klüp icin 1 yıl demiyorum sadece 1 gün hapis yatsın. Ondan sonra Aziz baskanın istifasını istesin.

Hayatımda duyduğum en saçma şey
  • quote:

quote:

Sen ne diyorsun dostum ya hapis diyorum ben sana evde bir gün takıldığın zaman canin sıkılıyordur. Bu isler forumda atıp tutmaya benzemez.

• quote:

quote:

Ulan adam mecburmu hapis yatmaya? İstifasını basar işine bakardı. Medyanın gazına gelip burada çocukluk yapmayın. Çok şey var yazacak ama anlamayacağınız için üşeniyorum. Yazıklar olsun sizin gibi çekirdekçi taraftara. İki maçla takımı yerine dibine soktunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

quote:

Hayatımda duyduğum en saçma şey

Sen dediğimi yap. Daha anlamlı gelecektir.

• quote:

quote:

quote:

Sen ne diyorsun dostum ya hapis diyorum ben sana evde bir gün takıldığın zaman canin sıkılıyordur. Bu isler forumda atıp tutmaya benzemez.

Çete ve suç örgütü kurmaktan bahsediliyor buda mikrofonu eline alıp konuşmaya benzemez yaptıysa yatıcak tabi şimdi ben adam öldürsem hapis yatmıyım mı ?

Yok Fenerbahçe için yatmış mış mış hangi dünyada yaşıyorsun sen Türkiye'de yaşıyorsun bunu unutma ..

• quote:

lan bir yürü git hayla azizefendiyi savunuyorlar tabi alışmışsınız padişahım çok yaşa demeye hanı o çok
    övündügümüz fenerbahçe cumhuriyeti bitti artık aziz paşa var artık
  • Aziz yıldırımın doğrudan karıştığı tek yer Fenerbahçenin futbol şubesi. Neden futbol hariç diğer şubelerde çok başarılıyız bunu bir sorgulamak lazım
  • Aziz Yıldırım artık kenara çekilmeli ve işi profesyonellere bırakmalı, yıl 2012 ve artık taraftar zihniyeti ile takım yönetenlerin devri kapandı.Moratti ve Galliani buna en iyi örnektir sanırım.

Ayrıca başkanın geçen sene yaptığını unutmayacağız, 3 temmuz davası içinde her zaman yanındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

quote:

quote:

Ulan adam mecburmu hapis yatmaya? İstifasını basar işine bakardı. Medyanın gazına gelip burada çocukluk yapmayın. Çok şey var yazacak ama anlamayacağınız için üşeniyorum. Yazıklar olsun sizin gibi çekirdekçi taraftara. İki maçla takımı yerine dibine soktunuz.

Çekirdekçi taraftar demişsinde ,Aziz Yıldırımın fenerbahçe tribünlerine çok şey yaşattığını biliyorsundur heralde.. çoğu tribüncü sevmez azizi fenerde

• quote:

Orijinalden alıntı: oxata

quote:

lan bir yürü git hayla azizefendiyi savunuyorlar tabi alışmışsınız padişahım çok yaşa demeye hanı o çok
    övündügümüz fenerbahçe cumhuriyeti bitti artık aziz paşa var artık

Lan filan konuşma adam ol. Gördüğün zaman titreyecegin adam hakkindada atıp tutma.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.