Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM İSTİFA !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm sorun bu adam ; hala ve hala kadro kurmayı hayal dünyasında yaşamayı bırakın ..

Sorun Aykut'mu onu getiren kim ? Aziz Yıldırım beni Fenerbahçe'den soğuttun yetti artık..

• Kanatlar işlemiyor diyoruz kanat alıyoruz adamlar dahalen beğenmiyor.
  • Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Ne oldu la daha 10 güne kadar aziz baba aziz baba diyodunuz şimdi herkes istifa istifa demeye başladı ne oldu böyle 10 günde?

Kardeş ben 2 senedir İstifa çağrısında bulunuyorum ama hala tık yok..Anlamıyorlar..
  • Arkadaş bu ne ya, ulan 1 beraberlik aldık tüm sülaleyi çıkarttınız takımdan. Bu nee ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krj1c2

Ne oldu la daha 10 güne kadar aziz baba aziz baba diyodunuz şimdi herkes istifa istifa demeye başladı ne oldu böyle 10 günde?

tabi canım herkes bizim mahallede orucu aziz yıldırım istifa sesiyle açıyoruz zaten
  • 10- 0 Elensekte bu takımı ayakta tutacak isimler, hakkıyla savunacak isimler Aziz Yıldırım ve onun getirdikleridir.
    Hayatının 1 senesini ve belki daha fazlasını sevdigi renkler ugurunda içeride geçiren gerçek bir Fenerbahçeliden bahsediyoruz. O olmasaydı bugun hala, 20 bin kişilik stadyumda maç izler, forma almak için istanbula gelmek zorunda kalır, sampiyonlar ligini sadece ruyanızda gorebilir ve aynı zamanda ismini dahi duymadığınız futbolcularla oynanan bir futbol izlersiniz.

"KULUPLER BAZINDA" Dünyanın en iyi 10 KULUBUNDEN biriyiz. Bunu ısrarla iddaa ediyorum.
    Bu sekilde olmasının sebebi ise Aziz Yıldırım'dır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dursun Aydın Özbek İstifa!
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ağzı olan konuşuyor ya 1 maçla bitirdin takimı
  • Okullar bir açılsa liseli çocuklar gitse artık bıktık sizlerden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Okullar bir açılsa liseli çocuklar gitse artık bıktık sizlerden...

http://inciswf.com/1269236582.swf
  • Aziz Yıldırım'ın tek beğenmediğim tarafı teknik direktör seçimleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (CenGizHan)

10- 0 Elensekte bu takımı ayakta tutacak isimler, hakkıyla savunacak isimler Aziz Yıldırım ve onun getirdikleridir.
    Hayatının 1 senesini ve belki daha fazlasını sevdigi renkler ugurunda içeride geçiren gerçek bir Fenerbahçeliden bahsediyoruz. O olmasaydı bugun hala, 20 bin kişilik stadyumda maç izler, forma almak için istanbula gelmek zorunda kalır, sampiyonlar ligini sadece ruyanızda gorebilir ve aynı zamanda ismini dahi duymadığınız futbolcularla oynanan bir futbol izlersiniz.

"KULUPLER BAZINDA" Dünyanın en iyi 10 KULUBUNDEN biriyiz. Bunu ısrarla iddaa ediyorum.

İnter, Milan, Arsenal, Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Bayern Münih, Juventus, Fenerbahçe

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

10- 0 Elensekte bu takımı ayakta tutacak isimler, hakkıyla savunacak isimler Aziz Yıldırım ve onun getirdikleridir.

İnter, Milan, Arsenal, Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Bayern Münih, Juventus, Fenerbahçe

İnter, Chealsea, Liverpool, Arsenal.
    İbretlik olmuş. Futboldan başka şubeleri olmayan takımları yazmıssın burada. Hani yazdıklarımın haricindekileri bilmiyorum bile başka şubeleri varmı.

Ama ben ÖZELLİKLE, BÜYÜK HARFLERLE "KULUPLER BAZINDA" yazmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Aziz Yıldırım'ın tek beğenmediğim tarafı teknik direktör seçimleri.

Onun nedeni de lafını geçirebileceği teknik direktörleri getirmesi. Yeri geldi mi takıma müdahale edebilmesi için.
  • ozaman yargıtay duysun sesini
  • quote:

quote:

quote:

İbretlik olmuş. Futboldan başka şubeleri olmayan takımları yazmıssın burada. Hani yazdıklarımın haricindekileri bilmiyorum bile başka şubeleri varmı.

Noir Désir haklı.
    klüp denilince sadece futbol aklına geliyorsa sorun yok.
    doğru söylemiş.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım sadece futbol şubeleri bulunsa bile, ortak bir amaçla spor faaliyetinde bulundukları için KULÜP oluyor bunlar. Bence sen önce büyük harflerle yazdığın Kulüp kelimesinin sözlükteki anlamını aç oku. Bugüne kadar saydığın kulüplere armut mu diyordun sen ? Bunlar kulüptür, futbol kulübüdür, voleybol kulübüdür sonuç olarak kulüptür.

Ayrıca bu kulüplerin bütçeleleri, maddi gelir kaynakları, başarıları, küresel prestijleri çok çok yukardadır. Sen bir şekilde bu kulüplerin bütçelerini yakalasan bile küresel çaptaki prestjilerini yakalayamayacağın aşikar. Yoksa şu an burada Katar kulüplerini konuşurduk öyle değil mi ?

Avrupa ölçeğinde bakacak olursak, yukarda saydığım gibi üst düzey olan 15'e yakın kulüp var. Altında bu kulüplerin düzeyine yakın, yaklaşık 10-15 tane daha kulüp var. Sen Türkiye'den bir kulübü ( ki bu da sadece Galatasaray veya Fenerbahçe olabilir) Avrupa'da anca 20-35 arasında bir yere koyabilirsin. O da şu halleriyle olmaz bile.

Senin anlatmaya çalıştığın şeyi anladım. '' Biz voleybolda da kupa kazanıyoruz, İnter'in voleybol şubesi bile yok, o halde biz onlara yakınız'' gibi bir mantığın var, fakat o iş öyle olmaz. Kaldı ki senin en önemli şuben futbol, onda da Avrupa başarın yok. Neye göre durumunuzu bu kadar abartabildin onu anlamadım.

Ortada Aziz Yıldırım yönetiminin girişimiyle işleyen amatör branşlarınız var, buradaki yaşını almış Fenerliler, 2000'den önce Fenerbahçe'nin amatör branşlardaki vaziyetinin ne kadar kötü olduğunu bilir. Senin amatör branşların 40 yıldır başarılı değil yani, bunu da öğrenmiş ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Aziz Yıldırım'ın tek beğenmediğim tarafı teknik direktör seçimleri.

Onun nedeni de lafını geçirebileceği teknik direktörleri getirmesi. Yeri geldi mi takıma müdahale edebilmesi için.

Olayı özetlemişsin kardeş .. Gerek T.D gerekse yönetici olarak kendisinin tahtına el koyabilecek elemanları afaroz ediyor..2 senedir söylüyorum hala söyliycem yok artık ruh muh kalmadı futboldan soğuttular..Aziz Bey gidene kadar olmaz bu iş..
  • Ayrıca Fenerbahçe elenir ondan sonra transfer yaparlar merak etmeyin .. Acelesi yok .. Böyle yönetime..
  • Aynen devam Aykut'a istifa diyorsunuz onu burada tutan ve buraya getiren onu kullanan kim ? Uyumaya devam ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.