Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM İSTİFA !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

Senin ben .......

Eğer Alex Fenerbahçe başkanının üzerine çıkmışsa o zaman ya başkan gider ya Alex gider...

2:30 Alex'in neden gittiği anlaşıldı ego.

Günaydın.

• quote:

Bu maç 2-0 bitse hiçbir ses çıkmayacaktı ama 2-2 bitti herkes sallıyacak ona buna .. Sorunda bu zaten

sen ne diyon hacı ne 2-2 si? aynen devam yazıp duruyosun. kaç yaşındasın sen ergen?
  • Haftaya kazanırsak puan farkı 13 olursa harbi istifa ederler o zaman, bu nedenle kazanmamızı istemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

quote:

Bu maç 2-0 bitse hiçbir ses çıkmayacaktı ama 2-2 bitti herkes sallıyacak ona buna .. Sorunda bu zaten

sen ne diyon hacı ne 2-2 si? aynen devam yazıp duruyosun. kaç yaşındasın sen ergen?

Mesaj tarihine baktınız mı ? ezbere konuşuyorsunuz ?
  • Bu Aziz Yıldırım ve Arkadaşları başta olduğu sürece Galatasaray'ın şampiyonluk sevinçlerini daha çok göreceğiz.
  • ağustos 2012 de açılan konu hortladı
  • Göz göre göre yalan söylenmez be yönetim ! Ayıp.

AZİZ YILDIRIM İSTİFA !!
  • Yönetim istifa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bunlara ne demeli ? Nasıl bu hale geldik ? ;

AZİZ YILDIRIM İSTİFA !!

AZİZ YILDIRIM İSTİFA !!

• Fenerbahçe şu zamana kadar harcadığı paralara karsılık yaptıgı yanlıs transferler yuzunden galatasararayın gerisine düşmüştür.Eğer düzgün bir yönetım ve hocanız olsaydı galatasaray aysal terim geldiğinde dahi sizi geçemeyecek ve bu iki sene şampiyon olamayacaktık.Ama siz biraz şaha kaldırdınız bizi gerek geçen seneki son maç sampiyonlar ligine gidememeniz.Aziz şike sürecinde lugano lı kadronun dagılması vs
  • taraftarı birbirine düşman eden.. azizcisi, aykutçusu, rantçısı diye birbirine baktıran. iftira atan bi başkan istemiyoruz!

aziz istifa.
  • türkiye kupasını alınca herkes susar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray taraftarları bizi ne kadar düşünür olmuş Gözlerim yaşardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

türkiye kupasını alınca herkes susar

Senin gibi trollerede gun dogdu ulan baskan 2 kurusluk trollerin maskarasi olduk.Aha sekil A.

• quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

quote:

Senin gibi trollerede gun dogdu ulan baskan 2 kurusluk trollerin maskarasi olduk.Aha sekil A.

ne trolü aga yalanmı yani yıllarca bu adam insanları böyle kandırmadımı ufak hesapları büyüterek iş yapmış havası vermedimi
  • quote:

quote:

quote:

ne trolü aga yalanmı yani yıllarca bu adam insanları böyle kandırmadımı ufak hesapları büyüterek iş yapmış havası vermedimi

Ufak seyleri buyuterek is yapmis gibi gostermedi.Bu adamin tek sevdigim yani ekonomik getirisidir.Birilerinin acliktan agzi kokarken kalkip stad yapti.hala Turkiye'nin en modern tesislerine sahibiz.Laf atilamayacak tek yonu varsa o da ekonomik basarisi ve amatore verdigi onemdir

• quote:

quote:

quote:

Taraftar zaten sinirli , her yerden istifa sesleri geliyor , lig gitmis , avrupq gitmis gelmis burda "Tr kupasi unutturur." yazip kas goz isareti koyuyorsun.Merak etme sen bu taraftar her seyin farkinda sen kendi takiminla ilgilen.

• iyi bakalım yanlış anlasıldım ama neyse
  • Ve sonuç...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.