Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM İSTİFA !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize çektirdiklerinin kat ve kat fazlasını çekersin inşallah.Eserinle mutlu musun ey Aziz Başgan ? Koltuk sevdan,egoların bizi ne hale getirdi görüyor musun ? Sen ve seni körü körüne destekleyen koyun taraftarların başarınızla övünün,meydan sizin...Yönetimin toptan değişmesi lazım artık,gerekirse yürüyüş falan yapmalıyız.
  • Ahh Aziz Ahh :( Yaktın koskoca Fenerbahçe' yi :( Egoların yüzünden bizi ne hale getirdin. Eserinle övünebilirsin artık. Defol artık bu kulüpten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .okunu yiyim git artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

Planlar tuttu ; fatura Alex'e kesildi ve verilen primler ile yırttı bu dönemeçten Aziz ve Aykut efendi..

Tüm sorun Alex'ti o gitti takım süper oldu vuhuhuh herkese 4 atıyoz .. ( Maçtan sonra oluşacak taratar profili )

ben bu süreçte hep aykut u haklı görmüştüm, aykutu efendi insan alex i ise hırçık-tripçi olarak gördüm.

taaa ki alex in ayrılık konuşmasına kadar, orda barış etrül ün bi sözüne hak verdim, aykut büyük takım çalıştıramaz çünkü iletişim sıfır derdi barış ertül, adam haklıymış. bu aykutta iletişim denen bişey yok, soğukluğuyla resmen arayı açmış zamanla, ve durumu buralara sürüklemiş.
  • Süper kupayı kaybettik.
    2.lig takımına 2-0' dan 3-2 maç verdik.
    Arsenal'e kendi sahamızda 3-0 yenildik.
    Daha ne olması gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: (CenGizHan)

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

10- 0 Elensekte bu takımı ayakta tutacak isimler, hakkıyla savunacak isimler Aziz Yıldırım ve onun getirdikleridir.
    Hayatının 1 senesini ve belki daha fazlasını sevdigi renkler ugurunda içeride geçiren gerçek bir Fenerbahçeliden bahsediyoruz. O olmasaydı bugun hala, 20 bin kişilik stadyumda maç izler, forma almak için istanbula gelmek zorunda kalır, sampiyonlar ligini sadece ruyanızda gorebilir ve aynı zamanda ismini dahi duymadığınız futbolcularla oynanan bir futbol izlersiniz.

"KULUPLER BAZINDA" Dünyanın en iyi 10 KULUBUNDEN biriyiz. Bunu ısrarla iddaa ediyorum.
    Bu sekilde olmasının sebebi ise Aziz Yıldırım'dır.

İnter, Milan, Arsenal, Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Bayern Münih, Juventus, Fenerbahçe

İnter, Chealsea, Liverpool, Arsenal.
    İbretlik olmuş. Futboldan başka şubeleri olmayan takımları yazmıssın burada. Hani yazdıklarımın haricindekileri bilmiyorum bile başka şubeleri varmı.

Ama ben ÖZELLİKLE, BÜYÜK HARFLERLE "KULUPLER BAZINDA" yazmıştım.

Arkadaşım sadece futbol şubeleri bulunsa bile, ortak bir amaçla spor faaliyetinde bulundukları için KULÜP oluyor bunlar. Bence sen önce büyük harflerle yazdığın Kulüp kelimesinin sözlükteki anlamını aç oku. Bugüne kadar saydığın kulüplere armut mu diyordun sen ? Bunlar kulüptür, futbol kulübüdür, voleybol kulübüdür sonuç olarak kulüptür.

Ayrıca bu kulüplerin bütçeleleri, maddi gelir kaynakları, başarıları, küresel prestijleri çok çok yukardadır. Sen bir şekilde bu kulüplerin bütçelerini yakalasan bile küresel çaptaki prestjilerini yakalayamayacağın aşikar. Yoksa şu an burada Katar kulüplerini konuşurduk öyle değil mi ?

Avrupa ölçeğinde bakacak olursak, yukarda saydığım gibi üst düzey olan 15'e yakın kulüp var. Altında bu kulüplerin düzeyine yakın, yaklaşık 10-15 tane daha kulüp var. Sen Türkiye'den bir kulübü ( ki bu da sadece Galatasaray veya Fenerbahçe olabilir) Avrupa'da anca 20-35 arasında bir yere koyabilirsin. O da şu halleriyle olmaz bile.

Senin anlatmaya çalıştığın şeyi anladım. '' Biz voleybolda da kupa kazanıyoruz, İnter'in voleybol şubesi bile yok, o halde biz onlara yakınız'' gibi bir mantığın var, fakat o iş öyle olmaz. Kaldı ki senin en önemli şuben futbol, onda da Avrupa başarın yok. Neye göre durumunuzu bu kadar abartabildin onu anlamadım.

Ortada Aziz Yıldırım yönetiminin girişimiyle işleyen amatör branşlarınız var, buradaki yaşını almış Fenerliler, 2000'den önce Fenerbahçe'nin amatör branşlardaki vaziyetinin ne kadar kötü olduğunu bilir. Senin amatör branşların 40 yıldır başarılı değil yani, bunu da öğrenmiş ol.

Hocam çok vurdun adam öldü

• quote:

Süper kupayı kaybettik.
    2.lig takımına 2-0' dan 3-2 maç verdik.
    Arsenal'e kendi sahamızda 3-0 yenildik.
    Daha ne olması gerekiyor ?

vay be adam senelerdir bekliyor...
  • Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımızı öğrenince Aziz başkan çok yaşa diye mesaj atanlar vardı, en çokta onlara gülüyorum.. yazıklar olsun sizin gibi taraftara..
  • quote:

Senin ben .......

3:28 ne bilmem ney

O değilde Aziz yıldırımı şahsen severim. Ama iyi yönetemiyor. Nedendir bilinmez

• Aziz başkanı severdim hala saygımda var ama kendinin de dediği gibi "kimse fenerbahçeden üstün değildir asl olan fenerbahçedir" olmuyor artık yürümüyor go home başkan
  • quote:

10- 0 Elensekte bu takımı ayakta tutacak isimler, hakkıyla savunacak isimler Aziz Yıldırım ve onun getirdikleridir.
    Hayatının 1 senesini ve belki daha fazlasını sevdigi renkler ugurunda içeride geçiren gerçek bir Fenerbahçeliden bahsediyoruz. O olmasaydı bugun hala, 20 bin kişilik stadyumda maç izler, forma almak için istanbula gelmek zorunda kalır, sampiyonlar ligini sadece ruyanızda gorebilir ve aynı zamanda ismini dahi duymadığınız futbolcularla oynanan bir futbol izlersiniz.

"KULUPLER BAZINDA" Dünyanın en iyi 10 KULUBUNDEN biriyiz. Bunu ısrarla iddaa ediyorum.

Şaka dimi yazdıkların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

quote:

Şaka dimi yazdıkların?

Şaka değil, çok eski. O dönemden bu döneme fikri değişen 90% 'nin içindeyim.

• Aziz yıldırım fenerbahçeden gitmiyorsa bu fenerbahçenin büyüklüğündendir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

quote:

Şaka dimi yazdıkların?

Şaka değil, çok eski. O dönemden bu döneme fikri değişen 90% 'nin içindeyim.

Tarihin farkına vardım şimdi

• Hayırlı olsun..
  • quote:

Hayırlı olsun..

İstifa etti mi yoksa
  • quote:

yok canim 10. olurmusunuz ilk bestesinizdir kesin. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

quote:

Hayırlı olsun..

İstifa etti mi yoksa

İçeri alındı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

quote:

Hayırlı olsun..

İstifa etti mi yoksa

İçeri alındı.

Yurt dışında
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.