Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM İSTİFA !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
7.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

quote:

Orijinalden alıntı: devitos

quote:

quote:

Aziz baskan bu klüp icin tam bir yıl yani 365 gün hapis yatmistir. Eleştiren kisiler bu klüp icin 1 yıl demiyorum sadece 1 gün hapis yatsın. Ondan sonra Aziz baskanın istifasını istesin.

Hehe yiyosa yatmasın klüp içinde göreyim ..
    Bir daha çıkamaz gücünü taraftardan alıyor yoksa boş ..

Sen ne diyorsun dostum ya hapis diyorum ben sana evde bir gün takıldığın zaman canin sıkılıyordur. Bu isler forumda atıp tutmaya benzemez.

Çete ve suç örgütü kurmaktan bahsediliyor buda mikrofonu eline alıp konuşmaya benzemez yaptıysa yatıcak tabi şimdi ben adam öldürsem hapis yatmıyım mı ?

Yok Fenerbahçe için yatmış mış mış hangi dünyada yaşıyorsun sen Türkiye'de yaşıyorsun bunu unutma ..

Çete kurmusmus çeteyle suçlamasalar zaten içerde tutacak bir dayanakları yok. Burasi tutkiye oldugUnu çok iyi biliyorum. Burasi Türkiye olmasi adama bunlar yapılmazdi. Siz futbolun sadece saha icinde olduguna inanmaya devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aziz Yıldırım ne dürüst bir adamdır ne de başarılı bir başkan.Aykut hoca vs yalan dolan yıllarca sosyal bir statüye ulaşmak için fenerbahçeyi kullanmıştır sayın başkan.futbola o kdar yatırım yapmasına rağmen 1 çeyrek final dışında hiç bir başarısı yoktur.Türk ligi şampiyonlukları başarı sayılmaz fenerbahce için.Bu yıl spartak elendik kaç yıldır hep aynı tiyatro, şimdi bi transfer gelir herşey unutulur.Sonra kiğılı çıkar uefa kupasını kazanacağız der hep yalan hep yalan yazık bu taraftara artık.Betonculardan tekstilcilerden kurtulması lazım bu takımın artık..
  • quote:

Aziz baskan bu klüp icin tam bir yıl yani 365 gün hapis yatmistir. Eleştiren kisiler bu klüp icin 1 yıl demiyorum sadece 1 gün hapis yatsın. Ondan sonra Aziz baskanın istifasını istesin.

aziz yıldırım fenerbahçe için değiş kendi yaptıgı hile için yattı,geçiniz
  • quote:

hee çık dedilerde çıkmadı sanki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oxata

quote:

lan bir yürü git hayla azizefendiyi savunuyorlar tabi alışmışsınız padişahım çok yaşa demeye hanı o çok
    övündügümüz fenerbahçe cumhuriyeti bitti artık aziz paşa var artık

Lan filan konuşma adam ol. Gördüğün zaman titreyecegin adam hakkindada atıp tutma.

rahat ol kocum bizkimseyi görünce titremeyiz erganili azizi ne oldugu biliyoruzda konuşuyoruz genc

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Aziz yıldırımın doğrudan karıştığı tek yer Fenerbahçenin futbol şubesi. Neden futbol hariç diğer şubelerde çok başarılıyız bunu bir sorgulamak lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

lan bir yürü git hayla azizefendiyi savunuyorlar tabi alışmışsınız padişahım çok yaşa demeye hanı o çok
    övündügümüz fenerbahçe cumhuriyeti bitti artık aziz paşa var artık

Lan filan konuşma adam ol. Gördüğün zaman titreyecegin adam hakkindada atıp tutma.

rahat ol kocum bizkimseyi görünce titremeyiz erganili azizi ne oldugu biliyoruzda konuşuyoruz genc

Kimseyi titretmek gibi bir amacım yok. Lanli filan ne konuşurum nede karşımdakini konustururum. Hadi Bye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elendik ardından transfer yaptık ;

Şamp. Liginden gelecek gelirler gitti gitti birde üzerine transfer yaptık ..

Önceden yapsaydık şimdi zararda değil karda olacaktık ..

Aziz masallar okumaya başlıyacak canlı yayınada çıkacakmış ..

Taraftarı biraz daha avutur sonra unutulur gider zaten ..
  • Bu maç 2-0 bitse hiçbir ses çıkmayacaktı ama 2-2 bitti herkes sallıyacak ona buna .. Sorunda bu zaten
  • Rezilbahçe !!
  • Aynen devam . .
  • Adam ileri görüşlü beyler.
  • quote:

Rezilbahçe !!

Senin ne olduğun belli
  • quote:

Şimdi baktımda 100 tane Aykut konusu açılmış yazık size ..

Ben Fenerbahçe'liyim .. Yıldırımspor'lu değil ..

ne yazıkki kulübünüz yıldırım spor haline geldi adam daha geçen gün 3-5 tane taraftarı toplattırdı sonra kamuoyuna taraftar azizi seviyo gibi nutuklar attılar
    halbuki sporun içinde olan kamuoyu belirleyiciler o tarafarların bindirilmiş kıtalar olduğunu adı gibi biliyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

Şimdi baktımda 100 tane Aykut konusu açılmış yazık size ..

Ben Fenerbahçe'liyim .. Yıldırımspor'lu değil ..

ne yazıkki kulübünüz yıldırım spor haline geldi adam daha geçen gün 3-5 tane taraftarı toplattırdı sonra kamuoyuna taraftar azizi seviyo gibi nutuklar attılar
    halbuki sporun içinde olan kamuoyu belirleyiciler o tarafarların bindirilmiş kıtalar olduğunu adı gibi biliyodu.

• katılıyorum bu adam geçen yıl türk futbolunu bu yılda fenerbahçeyi öldürüyor

ve ben fenerbahçe nin eskisi gibi sadece fenerbahçe olmasını istiyorum onun bunun kuklası olan bir fener beni üzüyor
  • Yazık ...

• Senin ben .......
  • quote:

Aziz yıldırım 1 yıl hapisi fenerbahçe için yatmamıştır, Şike yapmasının tek sebebi o çok sevdiği aykut'unun başarısızlığını örmektir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.