Şimdi Ara

Azzaro-Chrome 200ml Erkek Parfümü-Bilmeyenler için detaylı tanıtım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önceki parfüm satışlarından benimle alakalı bilgisi olanlar mutlaka vardır ancak olmayan arkadaşlar şu satış topiclerimden hakkımdaki yorumları okuyabilirler

HAKKIMDA YAPILAN YORUMLAR TIKLAYINIZ 1
    HAKKIMDA YAPILAN YORUMLAR TIKLAYINIZ 2

200ml Loris Azzaro-Chrome erkek parfümü kendi kullandığım parfüm.

%100 orjinaldir,yurtdışından getirilmiştir her ürünüm gibi.Ürünlerimin orjinalliği ile ilgili önceki ilanlarımda yazdığım her şey bu ilanımda da geçerlidir.

Okuyabilirsiniz:

quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Merhaba arkadaşlar.Geçen iki satışımda da beni bildiğiniz üzre bir parfüm satıcısı değil sadece bir üni öğrencisiyim.

Ancak parfümlere merakım hep başıma dert olmuştu yurtdışından parfüm getirtene kadar.

Artık kendime parfümleri yurtdışından dünyada bu sektörde ilk ona girmiş ve circle of excellence ödüllerine layık görülmüş şirketlerden getiriyorum.Fakat TR de vergiler vs ve yüksek kar marjı dolayısıyla firmaların feci pahalı sattığını düşündüm.Kar amacını öncelikle tutmayarak yurtdışından sizlere de parfüm getirmeyi uygun gördüm,tabi kendime getirirken arada sizlere de getiriyorum.

Bu partide kendime Joop!,Perry Ellis ve Puig getirdim.Onlar satılık değildir ancak sadece son söylediğimin boş olmadığını bilin diye söyleme ihtiyacı hissettim.

Parfümler kesinlikle orjinaldir.İstediğiniz parfümeride veya bilen dostunuzda kontrol ettirebilirsiniz.Faturaları elimde mevcut ancak gümrük için sonradan gerekebileceğinden ürünlerle beraber yollamıyorum,anlayışınızı umuyorum.Hiçbir şekilde kaçak değildir,gümrükten onay ile TR ye geçmiştir.Dolayısıyla çakma vs olması söz konusu dahi değildir.

Şu ana kadar forumdan Dave Mustaine,mhdemir,Kheldar,krizantem,newtech ve hatırlayamadığım birkaç kişiye daha aynı şekilde getirdiğim parfümlerden sattım.

Dave Mustaine arkadaşla epey sohbetimiz ve alışverişimiz oldu benim parfümlerimin orjinal olup olmadığı konusunda en iyi yorumu yapabilecek insanlardandır.Kendisi de 2. el forum binbaşılarından ve buranın rütbeli üyelerindendir.Bilgi vermesini isteyeceğim.

Referansım 90 kadar oldu fakat güncellemediğimden 75 kadar farklı insan var sadece güncellemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar hiçbirinizi unutmuş değilim fakat çok yoğunum son günlerde.

Sözün özü,ürünlerim asla tester,2. kalite,Defolu şöyle böyle orjinal veya bu adlar altında satılan kaliteli veya kalitesiz sahte parfümlerden değildir bildiğiniz YKM ,sevil tekin acarda satılan parfümlerin aynısıdır(tıpatıp benzeri veya 2. kalitesi veya birebir falan değil tamamen aynısıdır.)Tek farkı fiyatlarıdır çünkü TR de parfümler çok pahalı.

Referanslarım için profilime ve yaklaşık 2 senelik üyeliğim boyunca yapmış olduğum alışverişlere bakabilirsiniz.Dediğim gibi ben bir parfüm satıcısı değilim.Kendime getiriyordum ve arada sizlere de getiriyorum.Parfümleri hakkındaki yorumlarına,notalarına bakarak getiriyorum ve inanın neden olduğunu bilmesem de hiçbir parfümeride bu mesleklerine ilgiyi göremezken benim birçok araştırma yapmam da TR ye parfüm getirmemdeki birinci sebeplerdendir.TR de işini düzgün yapan parfümerinin olmadığına inanıyorum,arkadaşımın Paris ziyareti sonucunda bana aktardığı tecrübelerini de düşününce bu kanıya varmak zor değil.Ve o yüksek kar marjlarını haketmediklerini düşünüyorum.

Gelelim bu parfüme...

Arkasında yazdığı gibi

''fresh,vibrant,aquatic,woody''

Erkeksi ve fresh bir kokudur.Zamanında CK one adlı efsane parfümü kullanmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki o parfümü seven eminim bunu da sevecektir.TR de Loris Azzaro markası pek tanınmasa da yurtdışında epey tanındık,bilindik bir markadır...

Satış nedenim bu kadar büyük boyutta bir parfüme ihtiyacım olmayışıdır.Kendim bir parfüm koleksiyoncuyum ve elimdeki pafümler bitmiyor sürekli yenilerini alıyorum bir açgözlülük daha edip bunu da aldım fakat boyutu çok büyük geldi artık zararına satışa çıkardım.

200ml dir parfüm 100ml DEĞİLDİR.

100ml satış fiyatı 144YTL dir havale ile 139YTL dir TR de

Ben 200ml den yaklaşık 20ml kullanılmış olan yani 180ml kadar kalmış olan parfümüme sadece 80YTL istiyorum.Zararına satıyorum,belli bir kar amacı gütmeden.

Ürünün resimleri(ilanı açarken biraz sorun yaşadım özür dilerim):

Tek parfümle yıllarca gidecek birisi olmadığımdan satıştadır.

Arkadaşlar TR de tanınmıyor ama parfüm bilindik ve son derece profesyonel bir parfüm,aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

Parfümün internet sitesi için:

http://www.chrome.azzaroparis.com/

Arkadaşlar internet sitesinde de yer alan videosunu izlemek için

http://www.youtube.com/watch?v=UJNdA7nKtdk

Burayı da kullanabilirsiniz.

Bana Pm ile sorularınızı iletebilirsiniz

MSN adresim ise

philips_donanimhaber@msn.com

Herkese iyi günler dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 4 Aralık 2007; 23:29:51 >

• Arkadaşlar resimleri upload ederken yaşadığım sorun nedneiyle geç koyabildim herkesten özür diliyorum.

Ayrıca fotoğrafları çok kaliteli çekemedim,kusura bakmayın yeteneğim mi yok nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 1 Aralık 2007; 15:30:50 >
  • RESİMLER GAYET NET, DURUMDA
  • Önceki ilanlarımda hakkımda yapılan yorumlar:

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Yorum yapmaya pek gerek yok. Bir ürünün orjinalliğinde çok titiz olduğumu alışveriş yaptığım yüze yakın arkadaşım ve yakın çevrem bilir. En iyisini en ucuza almak herkes ister. Ama parfüm piyasası çok farklı. Eğer ufacık bir şüphe ya da akıllarda kalan soru işareti var ise, alışveriş yapılmamalıdır. Çünkü piyasada tek tip taklit parfümler yok. Çok kaliteli, ancak kullandıktan 3-6 saat sonra anlayabileceğiniz çakma parfümler de piyasada mevcut. Böyle durumlarda eğer orjinalliğine kanaat getiremiyorsanız güvendiğiniz kişilerden alacaksınız.

Ve ben kutusunu, orjinalliğini teyit edici kısımlarını bilmediğim ama kullandığım bir parfümü alacağım zaman Kerem arkadaşıma sadece parfümün ismini söylüyorum. Orjinal mi gibi abuk bir soru sormuyorum bile. Kendisiyle alışveriş sonucu tanıştık ve parfüm konusunda olsun, sosyal konularda olsun çok muhabbet etmişliğimiz, sabahlamışlığımız vardır. Kerem bu site içinde gözüm kapalı parfüm alacağım iki arkadaşımdan biridir. Kendisi öncelikli hedef para amacı gütmekten çok, hobisinin ve ilgisinin yanında "Biraz da kazanırsak bir parfüm de kendime çıkar." mantığıyla iş yapmaktadır.

Hayırlı alışverişler.

Edit Büdüt: Ooo parfüm isimlerinde adım geçiyor, yorum yapayım bari:)

Bvlgari BLV: Ben Genelde Fahrenheit erkeği olduğum için sıcak ve hareketli günlerde kullanmak için "güzel", ağır olmayan ama kalıcı ve hoş bir parfüm arıyordum. Bvlgar Blv aklımdan geçen birkaç isimden biriydi, aldım mutluyum Ben parfümü biraz hunharca kullandığımdan alalı 1 aya yakın olmasına rağmen şişe yarıya geldi. Bitince Kerem'den tekrar alacağım.

Lanvin: Bilmeyenler için açıklama yapmayacağım. One-Shot hakkınız var ise kendi hakkımdan feragât edip size bu parfümü öneriyorum. Bilenler zaten nedenini de bilir. Piyasanın en iyi parfümü diye tanıtılan parfümlerden daha asil kokar. Ve zaten piyasada da pek bulabileceğinizi sanmıyorum. Ben Kerem'e çok takılmıştım nasıl buldun Lanvin diye

quote:

Orjinalden alıntı: erkandere

güvenilirlilik konusunda ve alışverişin güvenliği konusunda kerem kardeşime sonuna kadar kefilim.
    problem yaşayan olursa, bana gelebilir.
    istanbulda ben yardımcı olurum.

quote:

Orjinalden alıntı: red_blade

wllh butun yorumları hakeden bırısı kendısıne cok tesskkr ederm yardımlarından dolayı saollsun butun soledıklerınıde yerıne getırdı umarm alısversmz devamlı olur cunku bole satıcılar emın olunkı az bulunur

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 2 Aralık 2007; 21:16:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: newtech

bende dun elden aldım dost keremden versace blue jeans. cok memnunum burdanda tesekkur etmek istiyorum. parfumler konusundaki bilgine her zaman ihtiyac duyacagım yani msnde daha cok başını agartacağım izninle

quote:

Orjinalden alıntı: erkandere

KARDEŞ..
    O RESİMLERİ REVİZE ET İSTERSEN, VERSAGE NİN BİRİ BENDE DE

KARDEŞİME SONUNA KADAR KEFİLİM.

quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Hayırlı satışlar. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa buralardayım, biliyorsun.

Davidoff Coolwater 125 ml de aldım Kerem'den, devamını da getireceğiz inşallah. Forumda orjinal parfüm sattığına güvendiğim iki kişiden alışveriş yaptığımdır Kerem. E sen de ikide bir orjinalliğini teyit etme be Kerem, herkes biliyor artık orjinal sattığını.

• lanvin noldu hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: IeIIXIIoI

lanvin noldu hocam

Lanvin rezerve idi fakat alacak arkadaştan bugün ses çıkmadı,ben de anlamadım onca isteyen varken neden bugün ses etmedi yarın da ulaşmaya çalışırım eğer ulaşamazsam 2 kişi bana lanvin sipariş etmişti onlardan birini bekletmeyip direk vereceğim gelen lanvin i de burada satılığa çıkarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 4 Aralık 2007; 14:15:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satılmıştır koku.

İyi günler.
  • Lanvin de Azzaro sağlam alış verişde bana güven verdiğin ve üzmediğin için teşekkürler kardesim.
    Not:Azzaro yu bu kadar büyük beklemiyordum sütlaç kabı gibi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rLzApex

Lanvin de Azzaro sağlam alış verişde bana güven verdiğin ve üzmediğin için teşekkürler kardesim.
    Not:Azzaro yu bu kadar büyük beklemiyordum sütlaç kabı gibi :)

Ne demek dost her zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.