Şimdi Ara

B 180 cdi hakkındaki düşünceleriniz? (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ciddi ciddi almaya yakınız, nasıl bir araçtır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boyutları ve tavan yüksekliği ile çok ferah ve geniş, tam bir aile arabası. Normal araçlara kıyasla biraz daha yüksek bu da sürüşte kolaylık ve yola hakimiyet sağlıyor. Uzun yolda da yormuyor, konforlu bir araç.
  • Alıp uzun süre bineriz biz buna diyorsanız çok güzel bir aile arabası (malum 2. el bu grupta biraz ağır) A serisini 2 sene kullandım kontrol yerleşimleri harika özellikle uzun yolda inanılmaz keyif alıyordum tek sıkıntı çok yere yakın olmasıydı ama B kasada bu sorun da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

Alıp uzun süre bineriz biz buna diyorsanız çok güzel bir aile arabası (malum 2. el bu grupta biraz ağır) A serisini 2 sene kullandım kontrol yerleşimleri harika özellikle uzun yolda inanılmaz keyif alıyordum tek sıkıntı çok yere yakın olmasıydı ama B kasada bu sorun da yok.

Amg paket olacak o yüzden a serisinden pek farkı olmayacak gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyanki

quote:

Orijinalden alıntı: xnoname

Alıp uzun süre bineriz biz buna diyorsanız çok güzel bir aile arabası (malum 2. el bu grupta biraz ağır) A serisini 2 sene kullandım kontrol yerleşimleri harika özellikle uzun yolda inanılmaz keyif alıyordum tek sıkıntı çok yere yakın olmasıydı ama B kasada bu sorun da yok.

Amg paket olacak o yüzden a serisinden pek farkı olmayacak gibi...

Şimdi açıp baktım da evet B serisi AMG paket A serisi AMG den farklı değil bulunduğunuz böylede yollar bozuksa hiç girmeyin öyle ufak çukurlarda sürtüyor ki burun yere inanamazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.