Şimdi Ara

b bakarsanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alternatifim -- 20 Haziran 2006; 22:27:24 >

• sakız denemişsindir sanırım...
    Bence doktora git... Vardır mutlaka...

Bi çok şey koku yapabilir dişindeki hatalı dolgular dahil..
  • agzında veya bogaz kısmında bi yara hastalık,iltihap vs olabilir,bu kokuya illaki bişey sebep oluyor.bu zamana kadar doktora görünmemen hata zati,bence hemen git görün bi doktora
  • off çok kötü bi durum. geçmiş olsun kardeş.
  • Sana birkaç bitkisel önerim olacak:

1)Maydonozu kaynat,suyunu iç

Bir çay tabağı bala yine maydonoz koyup her sabah ye

3)Limon ye

Bunlardan başka ağızdaki çürük dişler de koku yapabilir.Benim burnumda sinüzitten dolayı kurumuş kemik vardı,o da çok fena koku yapıyordu,aldılar rahatladım.

Doktora mutlaka göünmelisin,kokunun kaynağı miden de olabilir.Klorofil tabletleri satılmaktadır eczanelerde,onları araştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 12 Ekim 2005, 22:45:06 >
  • ya boğaz akıntısı mı ne öyle bir şey var. hakikaten insanı rahatsız edici bir kokuya sebep oluyor.sen yinede doktora git ama şunu deneyebilirsin.tuzlu suyla hergün sabah akşam boğazına çekip gargara yap.uzun süre dene bunu.mutlaka fadasını görürsün.yada en azından zararını görmessin.ama yinede mtla ka git doktora.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denoktabenokta

bide bununla birlikte dilimin üstünde beyaz beyaz şeyler çıkıyor. dille alakalı bi problem olabilir mi acaba?
    hangi dr.a gitmem lazım?

olabilir. bence sen kulak burun boğaz kısmından bie doktora görün derim. bir de dişciye. onlarda bu konu üzerinde oldukça fazla bilgi sahibiler. geçmiş olsun kardeş...
  • kesinlikle doktor...

mide diş bağırsak... ağıza açılan herşey sebep olabilir...

umarım düzelir...
  • dişlerde oluşan tartar da ağızda çok kötü kokulara sebep olabiliyor ama senin mutlaka bir doktor'a görünmen gerekir kardeş geçmiş olsun

saygılarımla...
  • dişinde çürük olabilir ya da bademciğinde iltihap vardır en kötüsü de mide sorunu olabilir.
  • ağız kokusuna neden olan en büyük faktör; diş aralarında biriken yemek artıkları diye biliyorum..

özellikle yirmili yaş dişlerin çıkıyorsa; üst ve alt arka köşelerde yeni çıkan dişler nedeniyle iltihap oluşabiliyor, yeni çıkan diş ile et arasında cep gibi boşluk oluşabiliyor ve oraya biriken yemek artıkları zamanla kokuya neden olabiliyor..

ayrıca yirmili yaş dişlerinin çıkması ve yerini bulması 2-3sene sürebiliyor,

mutlaka diş hekimine gitmelisin
  • çok basit söyliyim dostum o dediğini bende yaşadım sebebi çürükler.git temizlet dolgunu yaptır.ondan sonrada yeniden çürümesin diye diş fırçalama alışkanlığını edin koku falan kalmıyo.bu arad büyük ihtimalle kokularda çürüğün orlarda biyerlerde ufak iltihaplardan kaynaklanıyo sanırsam.
  • kardeş sen diş fırçaladıgında nekadar dayanıyor? bende de aynı ona benzer bişi var diş fırçaladıgımda 2-3 saat sona etkısı gidio diş fırçaladıgımda üzerine santı fıreş çigniom sonra etkisi baya sürüo ozaman 1gün en fazla tabı sende öle dene bakalım ıdare eder hiç olmassa.. bide bişi sorcam bu durumdan kurtulmak için doktora deilde diş fırçalasak günde 2 kere falan geçer mi sorun bi süre sonra?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot -- 13 Ekim 2005, 3:34:21 >
  • walla biz geçen yıl derste görmüştük bunların nedenlerini ama hatırlamıyorum şimdi.

sanırım çürük d,işler ve bademcik iltihabı falan vardı onların içinde

sen doktora git ne kaybedersinki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.