Şimdi Ara

B.Dortmund - B.munich cumartesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lig macina bayern -1 3.55 oran vermis misli girmeyi dusunuyorum 300-400 misli yorumlayin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 02ç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

02ç

+oo.

Orana bakın tipicoda 1,4tu gayet güzel oran. Bu maç ayrıca şl final maçının provası gibi birşey çok ciddiye alınacak bir maç iki taraf için de. Dortmundun şansı var ama sanmıyorum kazanacağını olur mu olur..

Daha fazla risk alacaklar direk 2 verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 2 Mayıs 2013; 16:05:05 >
  • Dortmund'da Götze yok sakatlandı. Dortmund için çok kötü bir haber bu. Eğer iki takımda rotasyon yapmazsa ki prova şeklinde olursa Bayern yenilmez gibi duruyor tabi KGV ve 3.5 gol üst te olabilir
  • ben bi kuponda +7 verdim 19 oran var : )) tamamen fantezi
  • Bayern alır banko 2
  • yedekler kapisirsa dortmund alir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyesssss

yedekler kapisirsa dortmund alir

Bayernin yedekleri dortmundu 8ler keşke biraz bu ülkede futbolu bilen adamları takip etseniz 01.05.2013 Almanya'dan Futbol programında bu konuyu ele aldılar Ali Ece'yi izle istersen Trt'nin sitesinde vardır mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

quote:

Bayernin yedekleri dortmundu 8ler keşke biraz bu ülkede futbolu bilen adamları takip etseniz 01.05.2013 Almanya'dan Futbol programında bu konuyu ele aldılar Ali Ece'yi izle istersen Trt'nin sitesinde vardır mutlaka.

ali eceyi niye izleyecek misim? bu hafta 2 takimi da izledim. gordugumu soyluyorum ben. baskasi yorumlamadan izledigin takimlari yorumlayamiyo musun sen?

• quote:

quote:

Öyle birsey kesinlikle olmaz bence şu durumda yenmesi bile kolay değil tahminim bırak 8i. Dortmund köy takımı değil Rmyi eleyerek çıktı liginde 2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 2 Mayıs 2013; 21:04:47 >
  • quote:

quote:

quote:

ali eceyi niye izleyecek misim? bu hafta 2 takimi da izledim. gordugumu soyluyorum ben. baskasi yorumlamadan izledigin takimlari yorumlayamiyo musun sen?

Ya arkadaşım konuyu çekme sen münihin yedeklerinin kimler olduğunu biliyormusun ve dortmundunkini ? münihin yedekleri bundesligada birinci olur haberin varmı ?

Bayern yedek 11

Kaleci Butt
    Stoperler Buyten ve Batstuber
    Sol bek Contento
    Sağ bek Rafinha
    Göbek Tymoshchuk Gustavo Kroos
    Sağ Açık Shaqiri
    Sol açık emre Can
    Forvet Gomez (Alternatifin alternatifi Pizarro)

B.dortmund yedek 11

Kaleci Lengerak
    Sağ bek Owomoyela
    Sol bek Chris löwe
    Stoperler Santana ve Hornschuh
    Göbek Nuri Şahin Moritz Leitner ve Oliver Kirch
    Kanatlar Kuba Blaszczykowski ve Grosskreutz
    Forvet Julian Schieber

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

quote:

Öyle birsey kesinlikle olmaz bence şu durumda yenmesi bile kolay değil tahminim bırak 8i. Dortmund köy takımı değil Rmyi eleyerek çıktı liginde 2.

Yedek kadrolarda Bayern EZER hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ya arkadaşım konuyu çekme sen münihin yedeklerinin kimler olduğunu biliyormusun ve dortmundunkini ? münihin yedekleri bundesligada birinci olur haberin varmı ?

Bayern yedek 11

Kaleci Butt
    Stoperler Buyten ve Batstuber
    Sol bek Contento
    Sağ bek Rafinha
    Göbek Tymoshchuk Gustavo Kroos
    Sağ Açık Shaqiri
    Sol açık emre Can
    Forvet Gomez (Alternatifin alternatifi Pizarro)

B.dortmund yedek 11

Kaleci Lengerak
    Sağ bek Owomoyela
    Sol bek Chris löwe
    Stoperler Santana ve Hornschuh
    Göbek Nuri Şahin Moritz Leitner ve Oliver Kirch
    Kanatlar Kuba Blaszczykowski ve Grosskreutz
    Forvet Julian Schieber

hocam sen bu hafta maclari izledin mi? (ozetleri demiyorum)

• Evet hocam fortuna maçınıda izledim real maçınıda hatta real ilk 10 dk atsa maç 5 olurdu
  • quote:

Evet hocam fortuna maçınıda izledim real maçınıda hatta real ilk 10 dk atsa maç 5 olurdu

son lig macini izlediysen munihin orta sahasinin hantal kaldigini gormen lazim. defanslari fena degil. ilerde gomesle pizarronun kalitesini ben de biliyorum. ama dortmundun orta sahasi daha dinamikti. yani ful yedek kapissalar da izlesek. cok durgun bi macta munih alabilir ama hareketli oyunda dortmund kazanir bence. ki 8 olayina hic girmiyorum.

• Hocam belki görüşümüz oyuna bakış açımız farklıdır buda güzel birşeydir ama ben bayernin 3 senedir de savunuyorum bu olgunun karşısında durabilecek bir kudret görmüyorum chelsea bile çok ütopik şekilde kupayı kazandı geçen sene ama guardi ne yapar ne eder bilmiyorum ama şuan bu takım tam anlamıyla panzer ve tam anlamıyla Gary Lenker'in efsane sözünü doğrular nitelikte ve ben artık İspanya milli takımınında Dünya Kupasında başarılı olacağına inanmıyorum ve dortmundun bende farkındayım götze ve reus adeta füze gibiler ama seneye götze de gittiğini göre rekabet hiç kalmayacak bence.
  • ben de munih taraftariyim ama yedeklerlerde orta saha tirt bana gore. sakir fena degil :D ki digerleri hep uzun boylu ve hantal.

• Maç yedeklere kalmaz bence. Dortmund 1 adım önde nedeni 1 gün daha fazla dinlenecekler. İllaki rotasyon olur fakat tamamının olacağını sanmam. Bu arada Dortmund'un evinde handikap yiyeceğini sanmam tabi ki belli olmaz yinede.
  • 2.60 orandan Dortmund kesinlikle denenir diyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.