Şimdi Ara

B MAX aldım kullandım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    B-max titanium otomatik aracımı gecen hafta teslim aldım.
    Araç çok tok bir araba.Kapı kapanma sesi olsun,kasa olarak güven veriyor.
    Vites geçişleri neredeyse hissedilmiyor ve tepkileri gerçekten çok iyi.
    İç aydınlatması çok şık.
    Sony çok başarılı.
    Çok az trafikte Eyüp ten Bostancıya geldim.Tüketimi 8,9 gösterdi ama bu değişir tabi.
    220 tl ye depoyu fulledim(47 litre aldı pompacıya 10tl verdim pompa sıkıstımıs oyle dedi:)).
    Bir depo benzin ile 600-650 km gidersem süper olur:)

Sesli komut sistemi gayet güzel çalışıyor.Ben sadece arama yaptım.Başka özellikleride var ama biraz kitapcığı karıştırmak lazım.
    Geri görüş kamerasına alışmak lazım çünkü ses çıkarmıyor ama mesafe tahmini için cizgiler var.Ordan kestiriyorsunuz mesafeyi.
    Gaz pedalı sanki biraz sağda gibi geldi ilk başta ama alıştım sorun yok.

Sürgülü kapı özellikle cocuk koltugu için super bir avantaj ve birşey alırken veya koyarken çok rahat ama biraz yüksek kaldırım varsa çok yanaşmamak gerekir yoksa direk kapı çarpar.
    Kapının kilidi iyi.Ataşehirde test ettim.Hafif yokuşta sorun yok.Biraz dik bir yokuşta kapıyı açtığınız zaman kitleniyor ama cok hafif ayagınızı frenden cekip tekrar bastıgınız zaman kapı kapanıyor.O yüzden dik yokuşlarda dikkatli olmaz gerekir.

Orta direğin olmaması hiç sorun değil zaten EUROCAP tan 5 yıldız almış bir araç ve aynı kurum Fiat 500L ile B-maxi sınıfının en iyi otomobili seçti.(ntvmsnbc de haber olarak çıktı).

Kısacası ben araçı her yönü ile beğendim.3 sene garantisi var 500tl verip 5 seneye uzattım.
    kolay gelsin.

• Bizde 1 ay önce teslim aldık aracı.
    B-Max 1.0 ecoboost titanium x paket
    Donanım olarak fiyatına göre gerçekten çok iyi rakiplerine kıyasla.
    Motoruda başarılı ecoboost u bilen bilir zaten. 1.0 120hp tam az yakar çok kaçar modunda
    Tüketim olarak 1.0 ecoboost motorda şehirdışı hızı 100Km ye sabitleyip izmir çeşme yapınca ortalama tüketim 7.2 litreyi gösteriyor.
    Şehiriçi birazda basarsak hemen 9.0 lara tırmanıyor tüketim.
    1.0 ı az yakar diye almıştık fakar ben biraz daha az tüketim beklerdim. Gine iyi ama.
  • Kaan bey.Bu tüketim verilerinin düşme ihtimali var.Yorumlardan 5000 kmden sonra araç daha az yakıyormuş.
    Sıfır araçlarda ilk kullanımda normal diyorlar.
  • Hayırlı olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan™

Bizde 1 ay önce teslim aldık aracı.
    Motoruda başarılı ecoboost u bilen bilir zaten. 1.0 120hp tam az yakar çok kaçar modunda
    Tüketim olarak 1.0 ecoboost motorda şehirdışı hızı 100Km ye sabitleyip izmir çeşme yapınca ortalama tüketim 7.2 litreyi gösteriyor.
    1.0 ı az yakar diye almıştık fakar ben biraz daha az tüketim beklerdim. Gine iyi ama.

100 km sabit hızla 7 litre tüketim çok fazla zamanla 5 litreye düşer diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yuh la ben 100km sabit ile gidince 1.6 atmosferik 110bg aracımla 7.2lt'den az yakıyorum eğer bu motor 1000km'den sonra da böyle yakacaksa fıssssss
  • quote:

Hayırlı olsun.

Fakat tüketim yüksek gibi geldi. Benim benzin canavarı 1.6 Megane bile 100 km sabit hızla yolun durumuna göre 6-6.5 arasında geziyor. Ki ben bu araçla şehir içi sürekli dip gaz 13 litreyi de gördüm. Ne anladık yeni nesil turbolu motordan. Daha iyi değerler beklerdim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bagaj kapasitesi ve kullanışlığı ile yol tutuşu nasıldır?

Bir de kaç TL'ye mal oldu eğer sakıncası yoksa öğrenmek isterim.

Kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • Herseyin ilacı zaman:)
    Araba daha yollara ısınmadı bence düser.
  • Valla içimi rahatlattınız araç daha 1000km de 5000 den sonra durumu paylaşırım gerçekten bu durum banada biraz fazla gibi geldi.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileği ile.
  • Hayirli olsun güle güle kullanın aracınızı,guzel tercih
    B-Max icin olumsuz diyebileceğim tek şey yan-perde hava yastıklarının plus paketle sunulması.Standart olmalıydı.

• Hayirli olsun araciniz.Bizim c-maxte pompa biraz fazla sikismisti 10'a cikaramadik 20'e anca cikti pompa

• quote:

Hocam seninki biraz fazla gibi geldi inş düşer..

Benim araç 1.4 2011 Fiesta Lpgli geçen hafta çekmiştim. 6 litreyi geçmez.

B MAX aldım kullandım.

B MAX aldım kullandım.

• Benzin pompan yanarsa şaşırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

quote:

B MAX aldım kullandım.

B MAX aldım kullandım.

Hocam benzini niye 0 da kullanıyorsunuz ?

Lpg li kullanıyorsanız muhakkak çeyrek depo benzin olması gerekir aracınızda

Benzin , benzin hortumlarında gidip gelerek ısınan parçaların soğuması işlevini görecektir.. Araçta benzin bulundurmazsanız yakıt aktarma organlarında sıkıntı çıkması muhtemel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: Pmyoank

quote:

B MAX aldım kullandım.

B MAX aldım kullandım.

Hocam benzini niye 0 da kullanıyorsunuz ?

Lpg li kullanıyorsanız muhakkak çeyrek depo benzin olması gerekir aracınızda

Benzin , benzin hortumlarında gidip gelerek ısınan parçaların soğuması işlevini görecektir.. Araçta benzin bulundurmazsanız yakıt aktarma organlarında sıkıntı çıkması muhtemel.

Hep öyle kullanmıyorum ama işte ogün o kadar kalmış :D ilginize tşkler, birazdan yola çıkıcam yine depoyu en az yarısına kadar doldurtim

• arkadaşlar araç ile ilgili bir tane hızlanma videosu buldum ve paylaşmak istedim.

http://www.youtube.com/watch?v=aysmScFpuPA
  • sımdı kucuk hacım moda ama gordugum kadarıyla renonun 0.9 motoru olsun 1.0 ecoboost olsun 1.6 atmosferık motorlardan cokda farklı yakmıyorlar.. kucuk hacımlı motor b segmentı bır arabayı yurutebılmesı ıcın fazla basmayı gerektırecek fazla basmada normal olarka fazla tuketım gerektırecek. fındık kadar turbo ile bu iş olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.