Bildirim
B segmenti araba tavsiye?
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaklaşık 50.000 civarı kullandım i20 1.4 crdi 2014 model eski kasa. Az yakar iyi kaçar. 100 den sonra kanatlanmaya başlar. İçerde kaos çıkmışçasına yol ve rüzgar sesi olur. Sorun çıkarmaz. Düzenli bakımını yap bin git arabası. Başını ağrıtmaz. Şehir içi iyidir. -
2013 üstü km si uçuk olmayan i20 bulabilirmiyim 70-75 şe yada kışı beklesem fiyatlar düşermi? Dizel mi benzinlimi önerirsin?quote:
Orijinalden alıntı: rzcyle
yaklaşık 50.000 civarı kullandım i20 1.4 crdi 2014 model eski kasa. Az yakar iyi kaçar. 100 den sonra kanatlanmaya başlar. İçerde kaos çıkmışçasına yol ve rüzgar sesi olur. Sorun çıkarmaz. Düzenli bakımını yap bin git arabası. Başını ağrıtmaz. Şehir içi iyidir. -
i20 kardeşi olan kia rio ya da bakabilirsiniz -
i20 yerine kia rio bakın, ayni fiyata daha iyi bir araç alırsınız, i20'nin fiyatları çok şişik durumda piyasada. -
kardeş senin için corsa baktım dizel bu fiyata düzgün corsa bile yok yazık ya corsa yani corsa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X