Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.187
Cevap
42
Favori
364.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence gayet iyi fiyat. Allah kaza bela vermesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar slm 2009 model b150 aldim . Fakat yagmur sensorunun nasil calistigini sormayi unuttum yardimci olurmusunuz lutfen ?

• Sinyal kolunun ucunu tek sefer dondur. Devreye girer.

• Tuna bey merhaba sinyal kolunda 3 kademe var 1 2 3 isaretleri gosteriyor 1 e getirmis olmuyormu dediginiz sekilde

• Evet 1. Kademe yagmur sensorunu devreye sokar. Isterseniz cam sil gibi bir fis fisla deneme yapin calisacaktir.

• Cok tesekkur ederim yardiminiz icin

• Arkadaslar 2006 model B150 araç aldım. 38.000km'de gayet temiz. daha motoru açılmamış. herşey çok iyi...
    ancak geçen gun düz yolda manuel olarak kullanmak istediğimde ilginç bir olay yaşadım.
    Araç tüm viteslerde geçişlerde süper ama manuel olarak 7.vitese geçtiğimde araba 2200 deviri geçmiyor... otomatikman hız da 120 de kalıyor.

servise gittik bilgisayar bağlantısı hiç sorun göstermedi.
    düşük viteste devir göstergesi sona dayanıyor ama 7. viteste hızlanılamıyor
    sizin araçlarda da 7. viteste devir artmaması gibi bir sorun var mıdır?
  • 7. Vites sadece düz veya hafif egimli inislerde gaza basmanizda tepki verir. Hatta 6. Vites bile isyediginiz ivmelenmeyi bulamabilirsiniz. Ben de b 150 var iken manuelde 7. Vitese pek cikamamustim. Manuel de 7. Vites 3000 devirde 160 yapiyordu. 6. Ve 7. Viteslerin espirisi yakit tuketimini dusurmektir. Bence arabanizda sorun yok. Iciniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Tuna hocam

Aracımın ruhsatında M1 yazıyor araç sınıfında..Aracımda ne donanım var vs bunları nereden öğrenebilirim?
    Bir portalı var mı mercedes benzin kayıt olup bakabileceğimiz?
    Şase numarasından vs mesela.
    ?

Bir de birkaç şey eklemek istiyorum.Eski model de olsa almak isteyenler olabilir.
    3 kere Bursa-İstanbul yaptım arabayla.Uzun yolda 6.5 litreye kadar düştü benzin tüketimi.Böyle bir araba için gayet güzel bence.
    Ha şehiriçinde çok trafiğe takılırsanız 9 hatta 10 litrelere çıkabiliyor tüketim bunu da belirteyim.
    Küçük motor büyük kasa olunca performans anlamında da çok birşey beklenmemeli tabi.Ama şahsen beni tatmin ediyor,hem şehir içinde hem de şehir dışında.
    Ama çok virajlı,engebeli, dik rapma yerlede gezecekseniz tavsiye edeceğim bir araba değil.

mercedes vin decoder diye google a aratın ve şase numaranızı bulduğunuz sitelerden birine yazın. Aracın tüm donanımlarını üretim yeri ve tarihini görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin uzun

Saolun,78000 e aldım.Nasıl sizce

Bence çok uyguna almışsınız. Hem de döviz bu seviyedeyken. Kaza ve Km durumu nedir merak ettim. Ben 76500 e 20.000 de style aldım. Çok da memnunum açıkçası.

• teşekkürler
    @nitehawk
  • quote:

Orijinalden alıntı: yacute

Arkadaslar 2006 model B150 araç aldım. 38.000km'de gayet temiz. daha motoru açılmamış. herşey çok iyi...
    ancak geçen gun düz yolda manuel olarak kullanmak istediğimde ilginç bir olay yaşadım.
    Araç tüm viteslerde geçişlerde süper ama manuel olarak 7.vitese geçtiğimde araba 2200 deviri geçmiyor... otomatikman hız da 120 de kalıyor.

servise gittik bilgisayar bağlantısı hiç sorun göstermedi.
    düşük viteste devir göstergesi sona dayanıyor ama 7. viteste hızlanılamıyor
    sizin araçlarda da 7. viteste devir artmaması gibi bir sorun var mıdır?

Hocam hayırlı olsun,Allah keza bela vermesin inş.
    Kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitehawk

quote:

Tuna hocam

Aracımın ruhsatında M1 yazıyor araç sınıfında..Aracımda ne donanım var vs bunları nereden öğrenebilirim?
    ?

Bir de birkaç şey eklemek istiyorum.Eski model de olsa almak isteyenler olabilir.
    3 kere Bursa-İstanbul yaptım arabayla.Uzun yolda 6.5 litreye kadar düştü benzin tüketimi.Böyle bir araba için gayet güzel bence.
    Ha şehiriçinde çok trafiğe takılırsanız 9 hatta 10 litrelere çıkabiliyor tüketim bunu da belirteyim.
    Küçük motor büyük kasa olunca performans anlamında da çok birşey beklenmemeli tabi.Ama şahsen beni tatmin ediyor,hem şehir içinde hem de şehir dışında.
    Ama çok virajlı,engebeli, dik rapma yerlede gezecekseniz tavsiye edeceğim bir araba değil.

mercedes vin decoder diye google a aratın ve şase numaranızı bulduğunuz sitelerden birine yazın. Aracın tüm donanımlarını üretim yeri ve tarihini görürsünüz.

http://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/WDD2452311J104029

BU Sayfada alttaki liste opsiyon kısaltmaları mı yoksa benim aracımda olan opsiyonların listesi mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin uzun

Saolun,78000 e aldım.Nasıl sizce

Bence çok uyguna almışsınız. Hem de döviz bu seviyedeyken. Kaza ve Km durumu nedir merak ettim. Ben 76500 e 20.000 de style aldım. Çok da memnunum açıkçası.

Gercekten uygun fiyata aldıgım dogru.Bence bu B serileri için fiyat örneği olmamlı,keza denk düsürmek oldukca zor.Aracta kaza boya hiçbirsey yok.Standart elite pakete ek olarak siyah tam deri koltuklar ve cam tavanı var.km si 39000 idi aldıgımda ve 2013 model..
  • quote:

quote:

quote:

Tuna hocam

?

http://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/WDD2452311J104029

BU Sayfada alttaki liste opsiyon kısaltmaları mı yoksa benim aracımda olan opsiyonların listesi mi?

sizin aracınızdakiler olması lazım. %100 garanti diyemem bir kaç siteye daha bakın özellikle parça satışı olan sitelere.

• Herkese merhaba,

Özellikle Tuna 23 arkadaşa ve cam tavanlı yeni kasa b serisi kullanıcılarına bir sorum olacak;

cam tavanın perdesi kapalı iken camları açtığımda (40-50 km hızdan itibaren) perdenin kenarlarından hava girip ses çıkarıyor böyle bir problem ile karşılaşıyor musunuz?

Benim aracın tavanı ses nedeni ile serviste yağlandı sorun giderildi ancak şimdi yukarıda bahsettiğim ses geliyor serviste bir şeyler mi unutuldu diye düşünüyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

[album][/album]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessie pinkman -- 20 Haziran 2015; 18:46:09 >

• Benim arabada boyle bir sorun yok. Ancak arabayi aldigimdan beri cam tavanin sagindan tikirti geliyordu. Bir ara kafayi cok taktim bu işe. Bir sabah ozellikle kalktim detayli bir kontrol yaptim inanamazsiniz ama cam tavan raylarinin arasindan port bagajin şasiye tutturuldugu yaklasik 6_7 cm uzunlugunda olan metal parca cikti. Arabanin tavanini kontrol ettim olmasi gereken 4 port bagaj parcasi yerinde. Arabanin ilk montajı sirasinda olmus bir durum yani. Cok şükür artik ses falan yok. Arabayi satmayi bile dusunuyordum sirf bu yuzden. Velhasıl bazen mercedes te bile montaj sorunları oluyor.

• Ben de kafaya takmış durumdayım çevremde aynı araçtan yok o yüzden karşılaştırma şansım da olmuyor. Ben de bi inceleyeyim belki bi çaresi bulunur.

Daha sonra bir fotoğraf ekleyip öyle tarif ederim.
  • Resimde sarı ile işaretlediğim yerlerden cam açık olduğunda hava giriyor ve ses yapıyor.

Kırmızı ile işaretlediğim yer de sanki tam oturmuyormuş gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessie pinkman -- 22 Haziran 2015; 11:17:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanceren

Resimde sarı ile işaretlediğim yerlerden cam açık olduğunda hava giriyor ve ses yapıyor.

Kırmızı ile işaretlediğim yer de sanki tam oturmuyormuş gibi geliyor.

Yan camları açınca cam tavan perdesinden ses gelmesini soruyorsanız bende de oluyor. O hızlarda cam açık şekilde pek kullanmadığım için çok rahatsız edici bulmadım açıkçası. Düşük hızlarda olmuyor zaten.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.