Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.187
Cevap
42
Favori
364.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isaretlediginiz yerden hava geliyorsa su da gelmesi gerekmez mi. Islik sesi gibi bir sesmi geliyor. Ben aksam iftara giderken deneyeyim bakalim benimkinde oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orijinalden alıntı: serkanceren

Resimde sarı ile işaretlediğim yerlerden cam açık olduğunda hava giriyor ve ses yapıyor.

Kırmızı ile işaretlediğim yer de sanki tam oturmuyormuş gibi geliyor.

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız

Yan camları açınca cam tavan perdesinden ses gelmesini soruyorsanız bende de oluyor. O hızlarda cam açık şekilde pek kullanmadığım için çok rahatsız edici bulmadım açıkçası. Düşük hızlarda olmuyor zaten.

Aynen sorduğum şey bu, benim araçta rüzgara göre 40-50 km hızlar da bile oluyor. Bi terslik var gibi hissediyorum.

Yanıtınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessie pinkman -- 22 Haziran 2015; 17:48:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna23

Isaretlediginiz yerden hava geliyorsa su da gelmesi gerekmez mi. Islik sesi gibi bir sesmi geliyor. Ben aksam iftara giderken deneyeyim bakalim benimkinde oluyor mu

Hocam, ses cam tavan ve perdesi kapalı iken yan camları açtığımda oluyor. Perdenin yanlarında (işaretli kısımlarda) herhangi bir ray falan elinizle yokladığınızda görürsünüz. Dolayısıyla yan camları açtığınızda bu kısımlardan giren hava perdenin pat pat diye ses çıkarmasına sebep oluyor. (benim araçta böyle)
  • Arkadaslar bende boyle bir sorun yok. Arastirmalarim devam ediyor...

• quote:

Arkadaslar bende boyle bir sorun yok. Arastirmalarim devam ediyor...

yukarıda bahsettiğim yere eliniz giriyor mu?

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessie pinkman -- 23 Haziran 2015; 14:59:24 >
  • Arkadaşlar,

Yaklaşık olarak 55000-70000 TL civarında Mercedes B serisi bir araç almayı düşünüyorum burada açılan konu 2010 dan beri devam ediyor bölüm bölüm okudum bayağıda faydası oldu ama sizlerden konu hakkında biraz ayrıntılı bilgi rica edecektim.

- B serisi olarak 160 ile 180 ve 200 arasındaki farklar nelerdir? Bu benim için ÖNEMLİ.

- bütçem doğrultusunda sizler 160 mı? 180 mi? yoksa 200 mü? tavsiye edersiniz?

- Bir de dizel mi? benzinli mi? o konuda kararsız kaldım benzinli seçersen biraz daha yeni modele kayıyorum ama LPG de performansı nedir bilemediğimden kafamda soru işareti kalıyor. Yıllık ortalama 20.000 km yaptığımdan dolayı ya dizel yada LPG sitem olmak zorunda.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parcequil

Arkadaşlar,

Yaklaşık olarak 55000-70000 TL civarında Mercedes B serisi bir araç almayı düşünüyorum burada açılan konu 2010 dan beri devam ediyor bölüm bölüm okudum bayağıda faydası oldu ama sizlerden konu hakkında biraz ayrıntılı bilgi rica edecektim.

- B serisi olarak 160 ile 180 ve 200 arasındaki farklar nelerdir? Bu benim için ÖNEMLİ.

- Bir de dizel mi? benzinli mi? o konuda kararsız kaldım benzinli seçersen biraz daha yeni modele kayıyorum ama LPG de performansı nedir bilemediğimden kafamda soru işareti kalıyor. Yıllık ortalama 20.000 km yaptığımdan dolayı ya dizel yada LPG sitem olmak zorunda.

Teşekkürler.

2005 - 2011 arası w245 (eski kasa)

2012 - ..... w246 (güncel kasa)

bahsettiğiniz rakamlara donanımlı eski kasa veya donanımsız yeni kasa alabilirsiniz.

yeni kasada :
    B 180 1.6. 122 hp (benzin)
    B 180 cdi 1.5 109 hp (DİZEL)
    B 200 1.6. 156 hp (benzin)

motor seçenekleri Türkiye'ye geliyor. Bunlarında style (boş), elite ve sport versiyonları var. Kasa 2014 sonunda makyajlandıktan sonra urban ve sport'un yerine de AMG versiyonları geldi.

Bildiğim kadarıyla cgi motor lpg ye pek uyumlu değil. Yeni kasanın 1.5 dizeli 2014 de gelmeye başladı fiyatları benzinliden 10.000 TL civarında daha yüksek.

Benim tavsiyem; senelik 20.000 km çok yüksek değil, 70 bine kadar çıkabiliyorsanız yeni kasa benzinli tercih ederseniz uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.

Ayrıca otomatik vites tercih etmenizi de öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jessie pinkman -- 26 Haziran 2015; 17:02:49 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar,

Teşekkürler.

2005 - 2011 arası w245 (eski kasa)

2012 - ..... w246 (güncel kasa)

bahsettiğiniz rakamlara donanımlı eski kasa veya donanımsız yeni kasa alabilirsiniz.

yeni kasada :
    B 180 1.6. 122 hp (benzin)
    B 180 cdi 1.5 109 hp (DİZEL)
    B 200 1.6. 156 hp (benzin)

motor seçenekleri Türkiye'ye geliyor. Bunlarında style (boş), elite ve sport versiyonları var. Kasa 2014 sonunda makyajlandıktan sonra urban ve sport'un yerine de AMG versiyonları geldi.

Bildiğim kadarıyla cgi motor lpg ye pek uyumlu değil. Yeni kasanın 1.5 dizeli 2014 de gelmeye başladı fiyatları benzinliden 10.000 TL civarında daha yüksek.

Benim tavsiyem; senelik 20.000 km çok yüksek değil, 70 bine kadar çıkabiliyorsanız yeni kasa benzinli tercih ederseniz uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanırsınız.

Ayrıca otomatik vites tercih etmenizi de öneririm.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

• Peki B160, B180 ve de B200 aralarındaki farklar tam olarak nelerdir bu konu hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Peki B160, B180 ve de B200 aralarındaki farklar tam olarak nelerdir bu konu hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.

B nin yanındaki sayılar motor hacmini ve motor gücündeki farklılığı ifade ediyor. Donanımsal farklar versiyona göre değişir.

Eski kasada boyut - sport - special edition gibi versiyonlar vardı.

Yeni kasadaki versiyonları yukarıda saymıştım zaten.
  • quote:

quote:

Peki B160, B180 ve de B200 aralarındaki farklar tam olarak nelerdir bu konu hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.

B nin yanındaki sayılar motor hacmini ve motor gücündeki farklılığı ifade ediyor. Donanımsal farklar versiyona göre değişir.

Eski kasada boyut - sport - special edition gibi versiyonlar vardı.

Yeni kasadaki versiyonları yukarıda saymıştım zaten.

donanım anlamında soruyorsanız örneğin xenon far elite ve sport ta standartdır.

Sportun jantları 17 inç tir çift egzoz çıkışı vardır. Buna benzer bir sürü ayrıntı var güncel kasa düşünüyorsanız sitesinden de bakabilirsiniz.

Özellikle merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olayım.

• Şimdilik Çok Teşekkürler

• Serkan bey perde acikken raylari goruyorum. Perdeler kapali arka camlar acikken hava sirkilasyonu sebebiyle insani rahatsiz eden ama perdeden bagimsiz ses geliyor. Baska da ne yaptimsa ses cikaramadim. Acaba bir video cekip ekleseniz mi.

• quote:

Serkan bey perde acikken raylari goruyorum. Perdeler kapali arka camlar acikken hava sirkilasyonu sebebiyle insani rahatsiz eden ama perdeden bagimsiz ses geliyor. Baska da ne yaptimsa ses cikaramadim. Acaba bir video cekip ekleseniz mi.

Alakanıza çok teşekkür ederim.

Müsait zamanda çekip eklerim.
  • Hecen gun sofor tarafindan perdeden pat pat sesi duydum lakin ses o anlik bir durumdu. Ruzgarin yönü degisince kesti. Fizik kurallariyla alakali bir şey bence. Kafayi takmamak lazim.

• quote:

Hecen gun sofor tarafindan perdeden pat pat sesi duydum lakin ses o anlik bir durumdu. Ruzgarin yönü degisince kesti. Fizik kurallariyla alakali bir şey bence. Kafayi takmamak lazim.

Haklısınız ben biraz abartıyorum herhalde.

Tavan sesten dolayı sökülmüştü acaba serviste bir şeyler mi unutuldu diye düşünüyordum.
  • slm arkadaşlar bende 2008 model b 150 var yine sunroof problemi var.13.03.2015 tarihinde yetkili serviste cam tavanin tutamaklari ve çerçevesi değişti 1 hafta sonra tavandan su aldi ben sunroof giderlerin tikandiğini düşünerek tekrar yetkili servise gittim.yaptiklari incelemede sunroof giderlerinin tikali olmadiği , silikon çekilmediğini fark ettiler...2 gün araç serviste kaldi .. Bir süre geçtikten sonra sunroof lamellerinin camlarinda vidalarin geldiği yerlerde çatlaklar gördüm ve iyice yayildi ben vidalarin fazla sikildiğini düşünüyordum geçen tekrar yetkili servise gittim baktiklarinda ilk kez başimiza geldi dediler mercedes türk danişalim dediler lameller kastirmiş olabilir dediler.bugün fark ettim sunroof kapali iken 2 ile 3 sunroof lamaeli arasinda mesafe eşit değil .. Mercedes türk ne diyecek yetkili servis ne gibi bir tutum sergileyecek bekliyorum....sizlerin yorumu nedir.??????
    ayrıca bugün fark ettim torpido gözünde sol en arka tarafta kenarları düzgün dikdörtgen şeklinde delik var .bu nedir sizce

• Arkadaslar gunaydin. 2009 b150 var fakat arabamda usb girisi yok. Teyibinin arkadinda usb girisi varmi ? Bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim.

• Bir sorum daha olacak. Bluetoothla telefonu eslestirerek bluetooth uzerindan sarki dinleyebiliyormuyuz

• baggior B kullanıcısına yanıt
    fotoları bunlar
     B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.