Şimdi Ara

B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
8.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 13.2.2025)
Giriş
  • Yeni kasa Ford Fiesta kullanıyorum, Titanium donanıma ek olarak Sunroof, B&O Ses sistemi, Ön arka park sensörü ve Kendi kendine park etme gibi özellikleri var, bence yol tutuş malzeme kalitesi B segmentte en üst konumda diyebilirim, sadece yakıt tüketimi biraz fazla olabilir 1.0 oto. modeller arasında
  • yaris diyorum. güzel arabaydı.
  • mini cooper ve audi a1'i göremedim listede? onlar da b sınıfı
  • Durumu el vermediği için C sınıfından B sınıfına gecen kişi hacmen C sınıfına en yakın B sınıfı olarak honda jazz almalıdır...
  • Hali hazırda 1,2 otomatik 2017 Peugeot 208 kullanıcısı olarak benim için cevap haliyle 208.

Önümüzdeki seneden itibaren yeni 208 ile birlikte bir çok insan için de cevap 208 olacaktır diye düşünüyorum.
  • rh_plus kullanıcısına yanıt
    söylediğinize katılıyorum. en azından iç mekan olarak, jazz'ı kullanmadım ama iç mekanı çok ferah. ben ibiza kullanıyorum onunla kıyaslarsam.
  • POLO gene liderlidği sürdürüyor Yeni 208 çok iyi geliyor bence
  • i20 1.4 dizel style paket kullanıcısıyım. Gayet memnunum. Yine alacak olsam İ20 alırdım f/p aracı.
  • Yeni Corsa inceleme videosu var YouTube'da onu izledikten sonra hiç düşünmeden yeni Corsayı beklerim onu alırdım. Müthiş araba yapmışlar. Tasarım harikası olmuş. Aşık oldum araca.yalniz baz fiyatı 15999 avro olarak gözüküyor. Biraz tuzlu olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessPowerr -- 10 Kasım 2019; 7:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo isimli küçük kutu bu ankette birinciyse bu memleketten umudu keselim

• valla B sınıfında dolu bir araba almak isterseniz fiyatlar zıvanadan çıktı.güncel listeler böyle .

B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi)B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi)B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi)B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi)B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi)B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

valla B sınıfında dolu bir araba almak isterseniz fiyatlar zıvanadan çıktı.güncel listeler böyle .

2016 ve 2017 de forumda herkes ağır başak geçiyordu acaba B segmenti 100 bin olur mu diye. Şimdi 150 den aşağı dolu B sınıf araç yok. Rezaletin daniskası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İ20'ye oy verdim ancak Fiesta da olabilir,küçük bir insan olsam 208 veya Corsa da diyebilirdim ancak sundukları yaşam alanı bana yetersiz geliyor.Fiesta da aslen dar olmasına rağmen içinde rahat hissediyorum sebebini bilmiyorum.Ama önündeki arma için gidip Polo almam o parayı ona vermem yani.Clio deseniz o da ufacık.Diğer modelleri de kullanmadım,belki İbiza da isteklerimi karşılayacak ama bilemiyorum.

• benim için hangisi ucuzsa o iyidir clio dedim ama sandero 1.0 rakipsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.