Şimdi Ara

B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
8.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

B sınıfı araç tercihiniz ? (Clio/Fiesta/Polo/Ibiza/Corsa/208/i20/Fabia/C3/Rio/Yaris) (Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 13.2.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Kanitla gel hocam sallayarak degil

Donanimi fazla olabilir ama ucuz degil
    Yav arkadaş bu kadar iş güç arasında illa uzun uzun yazdıracaksınız. Elinin altında internet var ama zahmet etme ben yazayım yine de;

i20 baz paket jump 1.2 manuel benzinli. 2 hava yastığı, arka camlar manuel hurda dahil 85400 TL

Rio baz paket cool 1.2 manuel benzinli. 6 hava yastığı, arka camlar elektrikli hurda dahil 79900 TL

........................

i20 baz paket jump 1.4 otomatik 4 ileri. 2 hava yastığı, arka camlar manuel hurda dahil 94170 TL

Rio baz paket cool 1.4 otomatik 6 ileri. 6 hava yastığı, arka camlar elektrikli hurda dahil 90900 TL

..........................

i20 orta donanım style 1.2 manuel benzinli. 2 hava yastığı hurda dahil 91980 TL

Rio orta/üst (mevcut 2 donanımdan biri) elegance 1.2 manuel benzinli. 6 hava yastığı hurda dahil 85300 TL

Daha da inanmıyorsan fiyat listeleri herkese açık bakabilirsin. Hadi eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiesta alır sürüş zevkini sonuna kadar yaşardım bu sınıfta

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Neden clio nun resimleri yeni kasa, yaris ve 208 eski kasa
    Yaris ve 208'in yeni kasaları daha satışta değil diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 30 Ekim 2019; 16:36:36 >
  • Sorunun cevabı belli değil mi zaten.

Devir ekonomi devri araba alıyorsam rahatça yakıtını düşünmeden binebilmeliyim.

Doğal olarak Clio 4 dci alınır mis gibi binilir.

Ayın başında 250 TL mazot aldım. Ağırlıklı şehir içi kullanımı ve hafta sonları şehir dışı kullanım ortalaması 4.1 lt ile gezmeye devam. 1 depo ile 1 ay boyunca kafa rahat.

300 mt ötedeki markete ekmek almaya bile arabam ile gitmenin rahatlığı paha biçilemez.

Şimdi C sınıfı araç alsam hem pratik değil hem de illaki çok yakacak.

B sınıfı özellikle de dizel clio ile rahat rahat yakıt hesabı yapmadan geziyorum tork bolluğu da cabası..

• egea ve sandero
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Fiat neden getirmiyor bunu acaba satar aslında
  • 1.Yeni 208
    2.İ20
    3.Fiesta
    4.Polo
  • ben bu soruya zaten gerçek hayatta fabia alarak cevap verdim.2019 ocak çıkışlı 1.0 dsg style paket fabia. Şu an şikayet edebilecek bir yanını görmedim.dsg şans işi bunu bilerek aldım. Listede yok ama Jazz bulamadığım için fabia aldım,jazz b sınıfında kült bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 30 Ekim 2019; 17:27:31 >
  • C3 çok iyi görünüyor. Fiesta da tercih edilebilir. Jazz ın listede olmaması garip olmuş. 1990 tasarım hatlarına sahip polo da en son tercihim olurdu.
  • Bu sınıfta sürül dinamikleri enmiyi araç bence fiesta f/p olarak i20 vr rio derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Yaris ve 208'in yeni kasaları daha satışta değil diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Paylaştığın resimdeki clio satışta mı

• funnerman kullanıcısına yanıt

• Yol tutuşu, yakıt performansı, teknolojik donanımı f\p oranında toplarsak fabia ilk sırada benim gözümde. Diğerlerinde ya çok yakıyor ya pahalı ya da sadece ayakların yerden kesiyor.

• quote:

Paylaştığın resimdeki clio satışta mı

Alıntıları Göster
    Dikkat etmemişim yeni kasanın resmini paylaşmışım. Sizi mı kırıcam değiştiririz

• quote:

Yav arkadaş bu kadar iş güç arasında illa uzun uzun yazdıracaksınız. Elinin altında internet var ama zahmet etme ben yazayım yine de;

i20 baz paket jump 1.2 manuel benzinli. 2 hava yastığı, arka camlar manuel hurda dahil 85400 TL

Rio baz paket cool 1.2 manuel benzinli. 6 hava yastığı, arka camlar elektrikli hurda dahil 79900 TL

........................

i20 baz paket jump 1.4 otomatik 4 ileri. 2 hava yastığı, arka camlar manuel hurda dahil 94170 TL

Rio baz paket cool 1.4 otomatik 6 ileri. 6 hava yastığı, arka camlar elektrikli hurda dahil 90900 TL

..........................

i20 orta donanım style 1.2 manuel benzinli. 2 hava yastığı hurda dahil 91980 TL

Rio orta/üst (mevcut 2 donanımdan biri) elegance 1.2 manuel benzinli. 6 hava yastığı hurda dahil 85300 TL

Daha da inanmıyorsan fiyat listeleri herkese açık bakabilirsin. Hadi eyvallah

Alıntıları Göster
    Hocam bir sorum olacak.
    Nakit olarak şu an fazla bir param yok lakin65 ayda 30 40 biriktirebilirim, ya da zorlarsam hurda indirimi bitmeden bir peşinat cikarabilirim.

2. Elde 50 55 njn altına temiz araç yok. Bu şartlarda Rio önerir misiniz? İlk şahsi aracım olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Hocam bir sorum olacak.
    Nakit olarak şu an fazla bir param yok lakin65 ayda 30 40 biriktirebilirim, ya da zorlarsam hurda indirimi bitmeden bir peşinat cikarabilirim.

2. Elde 50 55 njn altına temiz araç yok. Bu şartlarda Rio önerir misiniz? İlk şahsi aracım olacak.

Alıntıları Göster
    Ben 2013 model 1.25 rio sahibiyim. Zamanında sıfır almıştım. Marka olarak Hyundai nin gölgesinde ama b sınıfı araç tercih edecek olsam yine rio yu seçenekler arasına eklerdim.

Ama ikinci el konusunda al ya da alma diye yorum yapamam. Sonuçta ikinci el şans işi. Temizi uygun fiyatlısı denk gelirse içinede sinerse değerlendir derim.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Yalniz orada Egea eksik.

• quote:

Orijinalden alıntı: funnerman

Sorunun cevabı belli değil mi zaten.

Devir ekonomi devri araba alıyorsam rahatça yakıtını düşünmeden binebilmeliyim.

Doğal olarak Clio 4 dci alınır mis gibi binilir.

Ayın başında 250 TL mazot aldım. Ağırlıklı şehir içi kullanımı ve hafta sonları şehir dışı kullanım ortalaması 4.1 lt ile gezmeye devam. 1 depo ile 1 ay boyunca kafa rahat.

300 mt ötedeki markete ekmek almaya bile arabam ile gitmenin rahatlığı paha biçilemez.

Şimdi C sınıfı araç alsam hem pratik değil hem de illaki çok yakacak.

B sınıfı özellikle de dizel clio ile rahat rahat yakıt hesabı yapmadan geziyorum tork bolluğu da cabası..
    Uzun süre binilecekse bence yakıttan ziyade sorunsuzluk önemli kesinlikle Japon

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Uzun süre binilecekse bence yakıttan ziyade sorunsuzluk önemli kesinlikle Japon

Alıntıları Göster
    Japonlar adam akıllı piyasası olan dizel yaptı da biz mi almadık

Aracım 6 yaşında ve 102 bin km de bakımları haricinde sıfır sorun akü ve marş motorunun kömürü kullanımdan dolayı değişti başka da bir sorun çıkarmadı.

Yaptığım yakıt tasarrufu ise cabası

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.