Şimdi Ara

B12 vitamin eksikligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas tavsiyesi uzerine ellerimin titremelerimden dolayi norologa gitmistik, beyne emar cekildikten sonra bir sorun olmadigi gorulmustu fakat alinan 3 tup kani kontrol edince cok cok dusuk miktarda b12 varmis. Normalde 178 degerleri cikan kuzenimi tedaviye almalari, 150 min, 50 sinir noktasi iken, bende 46 cikmisti, ve 5 igne vurulacagim uzere 3 tanesini 3 gun boyunca ve diger 2 sini 2 hafta boyunca vuruldum. Ve hala kan tahliline gidemedim bugun ve korkmaya basladim. Yarin gidecegim. Degerler iyi cikarsa haplar ile devam edecekmisim ama ne zamana kadar belli degil. Belki de omur boyu. Degerler kotu cikarsa genel cerrahiye yollayip bagirsaklarimi falan inceleyeceklermis. Belki de hayatim boyunca igne vurarak gecirmek zorunda kalacakmisin. Sizden ricam, gercekten b12 eksikligi icin bu haplari alan birileri varsa, bu hastaligi atlatan veya atlatamayan, buraya gelip bana haber verebilir mi rice etsem? Ne kadar tatli yiyebilirim, sinir ne kadar? Yaklasik 1 ay boyunca hicbir sekerli icecek icmedim veya tatli yemedim. Eger bu sekilde devam ederse ben boyle yasamak katiyen istemiyorum ve intahar ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ömür boyu kullanmak diye bir şey yok zaten olamazda. Yüksek vitamin değerleri iki aydan uzun süreli alınmaz ki zaten bir ay kullansan bile o iğneleri bir hayli yükseltir senin b12 seviyeni. Maksimum iki ay olarak kullanırsın, o da zaten her türlü yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Ömür boyu kullanmak diye bir şey yok zaten olamazda. Yüksek vitamin değerleri iki aydan uzun süreli alınmaz ki zaten bir ay kullansan bile o iğneleri bir hayli yükseltir senin b12 seviyeni. Maksimum iki ay olarak kullanırsın, o da zaten her türlü yeterli olur.
    bu konuda hicbir bilgim yok cahilligime say, tatildeydik falan derken zaten doktor numarasi da yok elimizde. Yarin olucak galiba degerlere baktircaz. Umarim dedigin gibi olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    protein tozu bozulması
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.