Bildirim
B450 S2H + R7 2700 ne kadar hız aşırtabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aşırtmasan daha iyi
vrm sıcaklıklarına dikkat et...
stok olarak kullanmanı öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 4 Haziran 2020; 18:50:8 > -
hacım atıyorum en kral hava sogutma kullanarak işlemciyi yuk altında 40 derecede calıstırsak bile anakartın ısıları kendi basına yukselir dimi işlemciye baglı bişey değil zorlanma ayrı ısınma ayrı ?quote:
Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn
aşırtmasan daha iyi
vrm sıcaklıklarına dikkat et...
stok olarak kullanmanı öneririm -
evet aynen öyle, işlemciye giden o enerji aynı zamanda vrmlerden de geçiyor -
2700 biraz obur bir işlemci.
Min. Tomahawk Max ile overclock edilmeli diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence o.c yapmadan devam edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gönlün olsun diye yaparsın 100 200 mhz de zaten çok oynatmaz a işlemcisiyken b işlemcisi yapmaz çünkü zaten 8 çekirdek.2600'e oc basarsın anlarım 6 çekirdektir faydası olur ama senin durumda benim araba 3 tekerli değil 4 tekerli diyip daha rahat kullanman gerekir.işlemci ısısı anakart ısısı uğraşacağın şeyler ama 3.7 3.8 gibi sabitler voltajı da auto bırakırsan hem boşta hız hem voltaj düşer ısınmaz.yaptğımdan değil salladım hani örnek veriyorum.ekran kartın gtx1080 gibi bir şey değilse zaten hiç değmez uğraştığına ama yaparsan da dediğim gibi yap 4.1 4.2 yapacam hurra yaparsan sonuçları kötü olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X