Şimdi Ara

B7 1.6 tdi Passat mı yoksa Latitude 2.0dci Executive mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku097 -- 2 Şubat 2014; 17:56:50 >

• 1.6 TDI 105 beygirlik pısırık Passat 2.0 DCI latitude'den daha mi güçlü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passatin neresi daha performansli?

Biri 2.0 biri 1.6

Passat kullanicisi olarak söylüyorum 2.0 dCi motor o kasayi güzel bir sekilde taşır. 1.6 Passati cekmiyor test sürüşü yaparak buna siz de karar verebilirsiniz.

Eski bir Fluence kullanicisiyim.Latitude yi inceledim ve Renaultun diğer modellerine göre gayet kaliteli bir model.

Superb ve Mondeo düşünebilirsiniz. Superb alacaksınız 1.6 almayin.

• Vergisi zorlamayacaksa her türlü Latitude alınır.
  • performans olarak latitude 1.5 dci çekmiyor ve çok yakıyor (aynı şartlarda 105'lik fluence'den 2 lt. fazla ve çekişi daha düşük) 2.0 dci performans olarak
    1.6 tdi passat çok daha üstün ama yol tutuş olarak passat'ın altında. ,Bence Mondeo 1.6 tdci selective size uygun , çekiş olarak passat latitude arası .
    Büyük ihtimalle 1 yıl içerisinde yeni kasası gelecek ama yine de mondeo daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnavruz

performans olarak latitude 1.5 dci çekmiyor ve çok yakıyor (aynı şartlarda 105'lik fluence'den 2 lt. fazla ve çekişi daha düşük) 2.0 dci performans olarak
    1.6 tdi passat çok daha üstün ama yol tutuş olarak passat'ın altında. ,Bence Mondeo 1.6 tdci selective size uygun , çekiş olarak passat latitude arası .
    Büyük ihtimalle 1 yıl içerisinde yeni kasası gelecek ama yine de mondeo daha mantıklı

1.5 dci gayet az yakıyor latitude nin.
  • Ben olsam sadece motor farkindan dolayi latitude alirdim.Ayrica donanim listesi hayli uzun.Yolculuklarda surucusunu eglendirebilir

• Öncelikle, 2.0 dci kesinlikle 1.6 Passat'tan daha performanslıdır. 0-100 hızlanmalarına, en yüksek hızlarına kendi sitelerinden bakabilirsiniz.

Eğer bu iki araç içindeyse kesinlikle Latitude alınmalı.

Sakın ha, fanatik zihniyeti ile "Bu reno bu pis, bu volkswagen bu alaman über klas." diyerek araba almayın. Gidin testinizi yapın, düzgünce seçin. Araç Alman-Fransız diyerek alınmaz.

Ayrıca markalara kötücül yaklaşmayın. Marka adı pek iyi anılmasa da (Türklere göre) kesinlikle aracın kalitesi de kötüdür gibi bir mantıkla ilerlemeyin. Tekrar söylüyorum, Fransız arabası Alman arabası diye araç alınmaz.

İyice test edip öyle seçin. Benim önerim Latitude ama bu sınıfta, kesinlikle SuperB veyahutta Mondeo tavsiye ederim. Hoş Mondeo yenileniyor, bu yüzden SuperB tavsiye ederim.
  • Mondeo değilde superB alınır. Ama iki seçenek arasından şahsen latittude almam. SuperB güzel gözüküyor incelemenizi tavsiye ederim

• kesinlikle latitüde alırdım. bir de; dediğiniz şeyi farkında mısınız bilmiyorum ama 105 beygirlik 1.6 lt'lik araç, nasıl oluyor da 175 beygirlik 2.0 lt'lik araçtan daha iyi oluyor performans konusunda? ayrıca donanım olarak da büyük ihtimalle alacağınız LTT daha üstün olacaktır.
  • adamlar nasıl bir marka algısı oluşturduysa insanlar hacim düşük az tork beygir hiç farketmez yine daha güçlü zannedebiliyorlar vw araçlarını, valla helal olsun
  • Yıl sonuna kadar yeni mondeo gelecekmiş.

Şu anda yeni Mondeo TR piyasasına giriş yapmış olsaydı burada ne passat nede latitude adı geçebilirdi.

Yinede son çeyrekte avrupaya geleceğinden söz edeyim.Avrupa ile birlikte Türkiye'ye gelir mi bilemem ama en geç 2015 ilk çeyrekte burada olması muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 2 Şubat 2014; 2:39:21 >
  • Passatı bilen bilir mi ?
    Latitude performans konusunda soru işareti ise passatta bu durum direk eleme sebebi olur sonuçta latitude de yanınızadan vızır vızır geçecek olanlar passat varken hayli hayli geçer
    Sonuç beli gibi gidip passat alacaksınız.
  • 2.0 dci latitude derim
    yabana atmayın 175 ps 360 nm bir araç iç mekan olarak oldukça modern ve güzel latitudeler

d sınıfı 105 ps her ne kadar dizelde oldukça az geliyor şahsım adına
  • Passatin güncel kasası önceki kasalarının başarısıyla işi götürüyor.

Cam tavanlı bir Latitude Executive 2.0 DCI gayet güzel bir tercih olacaktır.

Renault şu 1.6 DCI 130'u Latitude ile kombinlese çok güzel olurdu.

• 2.0 dci latitude gayet iyi fakat vergisi cok fazla.Latitudeyi araştırdıkca kanım ısındı ozellıklerı bakımından sonucta onemlı olan yollarda senı keyıfle gorubılmesı.Fakat 1.5 dci latitude lere bakıyorum 1.5 dci 110hp executive lere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku097 -- 2 Şubat 2014; 11:23:46 >
  • Daha performanslı derken?

2.0 dCi motordan bahsediyoruz sözü geçen Passat yanına bile yaklaşamaz Performans konusun
    da.
  • 1.6 TDI Passat "cigerli" motoruyla iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat.

• quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Daha performanslı derken?

2.0 dCi motordan bahsediyoruz sözü geçen Passat yanına bile yaklaşamaz Performans konusun
    da.

Arkadaşım latitudede limitör var araç 2.0 dci de olsa 200ü geçmiyor fakat passat'ta oyle degıl .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.