Sizce megane 2017-2018 model 1.2 tce otomatik icon paket mi almak, yoksa güncel 2020 1.3 tce otomatik Joy paket mi almak mantıklı. İkisininde piyasası 215-220 civarı. 1.2 tce touch da olabilir 190 bandında. 2021 Joy 1.3 tce otomatik sıfır fiyatı ÖTV indirimiyle 250 bin bandına geldi. Ama bayilerde bulmak mümkün gözükmüyor. Korona başlangıcından sonra herkes sıfır araba yatırımına yöneldi. Doğal olarak piyasada 1.3 tce den geçilmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganicusragnarxyz -- 16 Ağustos 2021; 0:32:40 > |
Renault megane 1.2 tce mi 1.3 tce mi?
-
-
Yazmamışsınız ama sanırım otomatik hepsi.
Manüel olursa sıfırı 232 bin görünüyor sitede alır geçerdim.
Illa dediklerinizden 2020 olani seçerdim. -
Aynen hocam otomatik.
-
1.3 tce daha bilindik ve daha hızlı piyasa sı okucağı kanaatindeyim çok satan çok bilinir. Yıllardır 1.3 Multijet/1.5 dci motorlar ve 1.6 16 valf (doch-vtech-cvvt-tcvvt-dcvvt..vb) direm yazdın mı 3 arabaya binenin duyduğu bildiği motorlar gibi olucak 0.9 tce/1.3 tce her türlü 1.3tce güç-tork olarak beğendiği bir motor SUV kasaları taşıyor kadjar QQ gibi. Mercedes dahi bir modelinde kullanıyor -
1.3 TCE tabiki -
Yeni motor daha iyi. 1.3 tce olurdu benim tercihim joy olsa bile. -
1.33TCe tabiki
hem yeni nesil performanslı ve dengeli tüketime sahip bir motor var.
hemde otomatik şanziman olarak 1.2TCE motorlarda 6 ileri kuru kavrama EDC varken, 1.33'lerde yeni nesil 7 ileri ıslak kavrama EDC var. yani şanzıman olarakta 1.33 daha iyi.
- Joy alınır, alırken bayide sadece görüş paket eklenir (arka park sensörü + sis farları) kalan eksikler zamanla eklenir (tesla ekran, çelik jantlar, mercekli kısalara LED ampul vs. vs.)
* özellikle 1.3 yazmadım çünkü bu motor çok çok az hacim farkı yüzünden MTV olarak en alt dilime giremiyor. bu motorun tek dezavantajı bu bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 16 Ağustos 2021; 7:23:4 > -
1.2 tce sorunlu bir motor o yüzden kullanılmıyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: suatcagdas
1.33TCe tabiki
hem yeni nesil performanslı ve dengeli tüketime sahip bir motor var.
hemde otomatik şanziman olarak 1.2TCE motorlarda 6 ileri kuru kavrama EDC varken, 1.33'lerde yeni nesil 7 ileri ıslak kavrama EDC var. yani şanzıman olarakta 1.33 daha iyi.
- Joy alınır, alırken bayide sadece görüş paket eklenir (arka park sensörü + sis farları) kalan eksikler zamanla eklenir (tesla ekran, çelik jantlar, mercekli kısalara LED ampul vs. vs.)
* özellikle 1.3 yazmadım çünkü bu motor çok çok az hacim farkı yüzünden MTV olarak en alt dilime giremiyor. bu motorun tek dezavantajı bu bence.1.2 tc3 7 ileri islak edc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyokushin -- 16 Ağustos 2021; 11:10:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kyokushin1.2 tc3 7 ileri islak edc
Alıntıları Gösterbu yeni Getrag üretimi ıslak kavrama şanzıman 1.33TCe motorlarla beraber geldi diye biliyorum ama belki biraz daha öncesinde de kullanilıyor olabilir hocam.
aynı şanzımanı Mercedes A serileri, önden çeker BMW 1-2 kasalar ve Nissan'a DCT adıyla kullanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 16 Ağustos 2021; 12:24:13 > -
7 ileri yagli kavrama da 6 ileriler gibi getrag uretimi 1.2 tce megane larin otm olanlarin tamami 7 ileri yagli kavrama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyokushin -- 17 Ağustos 2021; 0:3:18 > -
1.3 tartışmasız
-
Donanimi bir kenara birakirsak, 1.3tce daha iyi bir motor.
1.2tce ler uretimden kalkti, bildigim kadariyla yag yakma ve lspi ilintili sorunlar cikarabiliyormus. -
1.3 motorlar reno nissan mercedes ortak üretimi. Daha verimli bir motor ama aradaki fiyat farkına değer mi size kalmış..
-
1.3 tce motorda sıkıntı duymadık, tercih edilebilir -
1.2 de Yağ yakma falan gibi birşey asla yok, 6 yıldır kullanıyorum, performansı çok iyi bir motor 1.3 te bedava extra vergi var ülkemiz için bu motora geçiş kötü oldu.
1.2 tce motor 130 bg güç ile fazlası ile yeterli zaten.
1.2 motordan dan 1.3 e geçiş tamamen Avrupadaki emisyon değerleri ile ilgili yeni bir kurala uygun olması adına yapıldı.
-
Sizin araçta yoktur kullanım kitpaçığın da bile kaç lt'ye kadar yağ yakma normal diye yazar, 1.2 lt motorların birçoğu yağ yakarak çalışır
-
1.2 sıkıntılı motordu çünkü nissan tarafından geliştirilmişti ,megane sanırım 0.9 da öyleydi hatırladığım kadarıyla sonra 1.0 a geçtiler ,geçmişteki 1.6 16v çift bujili megane motoru da nissanın geliştirdiğiydi .sanırım nissan ın geliştirdiği benzinli en iyi motor GT-R diğerleri pehh işte :)
arkadaşta 1.2 tce kaşkai vardı o da öyle diyordu komple motoru yenilediler sıfırlayıp sattı
1.3 motor ise mercedes ile birlikte geliştirildi ,dizel mantığıyla geliştirildi çok iyi motor ,güç/tüketimde şu an en iyisi görünüyor
Emisyon nedeniyle 1.3 bırakılıyor ve yerini yeni 1.2 tce 3 silindir motora bırakıyor
yeni 1.2 tce 130hp yıl sonunda 140hp , gelecek yıl 1.2 tce lpg li olacakmış.
Benzer içerikler
- ehliyet yenileme için adli sicil kaydı gerekli mi
- iems yakıt tasarruf cihazı
- araç kaloriferi ılık üflüyor
- araba kaportasındaki reçine nasıl çıkar
- motoru ruhsata işletmeme cezası
- renault clio 2022 fiyat listesi
- opel mokka 2024
- 2024 en çok satan arabalar
- cupra terramar ne zaman gelecek
- byd seal u hibrit fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X