Şimdi Ara

B7 Passat 1.6 TDI BlueMotion İncelemesi (Resimli yakıt tüketim değerleri eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
115
Cevap
1
Favori
47.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dış görüntüsünün eleştirlmesine katılmıyorum ben genelin aksine, gayet şık hala önüde arkasıda . fakat aynı şeyi içi için söyleyemem içi çok sade, biraz daha hareketlendirilse fena olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Siyah renk boya ve bej renk iç döşeme seçimi bu araca en iyi giden seçenek.

Hayatta almam, binmem... 1-2 sene sonra içi sararmış ve aşırı pis durur o arabanın... halubki koyu renk alsan 10 sene sonra bile ilk günkü gibi temiz durur... Açık renk döşemeli bir arabayı hayatta almam ve aldırmam...

Şuan ki kullandığım aracın içi açık renk 2.5 sene oldu hiç pis durmuyor gayet temiz.Nasıl kullanıldığına ve nasıl temiz tutulduğuna dikkat edildiğine bağlı bir durum.İçinde sürekli birşeyler yenilip içilip dökülürse,içini temiz tutmaya özen gösterilmezse evet dediğiniz gibi olur.Açık renk alan insan aracına özenli davranmalı.Ben siyah renk iç mekan pek sevmiyorum çok sıkıcı,bunaltıcı oluyor iç mekan o nedenle herzaman tercihim açık renkten yanadır önce.

• Doğrusu ben dış renginin beyaz olmasını tercih ediyordum ilk başlarda ancak sonra içi siyah olan comfortline ile bej olanı arka arkaya inceleyince bej olanın çok daha ferah ve şık olduğuna karar verdim.

Ama dediğiniz gibi dikkatli kullanmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

emeğine sağlık güzel inceleme

dış görüntüsünün eleştirlmesine katılmıyorum ben genelin aksine, gayet şık hala önüde arkasıda . fakat aynı şeyi içi için söyleyemem içi çok sade, biraz daha hareketlendirilse fena olmaz.

Forumda beğenilmiyor dış tasarımı ama bence de sorun yok.

Dışarıda genelde olumlu tepkiler alıyor, gerçi o biraz da ülkemizdeki gereksiz Passat hayranlığından olabilir.

B7 Passat 1.6 TDI BlueMotion İncelemesi (Resimli yakıt tüketim değerleri eklendi)

• hocam araç nasıl konforlu mu ? ford dan sonra konfor olarak nasıl geldi ? çukurlara girdiğinde içeriyi çok etkiliyor mu ?
  • bej iç döşeme sadece siyah dış renktemi sunuluyor?
    diğer renklerde bej seçim yapılabiliyormu acaba?
  • Hayırlı olsun, kaça almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

emeğine sağlık güzel inceleme

Forumda beğenilmiyor dış tasarımı ama bence de sorun yok.

Dışarıda genelde olumlu tepkiler alıyor, gerçi o biraz da ülkemizdeki gereksiz Passat hayranlığından olabilir.

B7 Passat 1.6 TDI BlueMotion İncelemesi (Resimli yakıt tüketim değerleri eklendi)

Passat Umuttepe yollarında.

Umuttepe'ye çıkarken performansı nasıl aracın zorlandığı çekişten düştüğü oluyor mu?

• süspansiyonları yumuşakmı? Yolun takırtılarını alıyormu içeri?

İnceleme çok iyi teşekkurler bu arada.
  • Arkadaşlar toplu cevap vereyim.

Aracın süspansiyonları gayet konforlu.

Çukuru az da olsa hissediyorsunuz ancak tok bir şekilde. Yol sesi ve rüzgar sesi konusunda da başarılı.

@bianconera,

69.000 TL. Bayiyi bekleyemedim.

@toz-koparan

Özel siparişle getirilebiliyor sanırım ama o da baya uzun iş, 7 aydan bahsediyorlar.

@canvarol,

Nerede oturuyordunuz siz Can, alayım seni bak bakalım çıkıyor mu performansı nasıl.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yahyakaptandayım ben benim 1.25 Fiesta ile karşılaştırırız bakalım hangisi daha çok boğularak çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 12 Nisan 2011; 20:52:38 >
  • hocam focusu satıp mı aldınız,yoksa baska birnin aracı siz mi kullandınız tam anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

hocam focusu satıp mı aldınız,yoksa baska birnin aracı siz mi kullandınız tam anlamadım

Yok focus gitti, yaklaşık 2 ay oluyor.

Ben kendi aracımı da sattım, bunu kullanacağım artık.

@canvarol,

Özelden planlayıp deneyelim.
  • Araç sade ve güzel ama eksik bir şeyler var gibi.Özellikle bi xenon suz çok boş duruyor araç.Birde max beygir devri çok yukarda.1.6 dizel arabada 4400 gibi devirlere kimse çıkmaz.Mesela yeni mondeo hem 115 beygir hemde bu gücü 3600 devirde veriyor.Tabi elbet vardır bi bildikleri ama ben vw den daha iyisini beklerdim.

Genel anlamda konforlu ve ekonomik bir araç.Zaten bu araca binen birininde önceliği bunlar olsa gerek.Hayırlı olsun.
  • Olumsuz yorum yazan arkadaşlar hesaplarına dikkat etsin. Her an çizilebilirler.
    Sonuçta yetkili bir abiye benzeyen bir arkadaşın Passat'ı söz konusu
  • Aracınızı çok beğendim sayın Duratorq.İyi günlerde kullanın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Birde max beygir devri çok yukarda.1.6 dizel arabada 4400 gibi devirlere kimse çıkmaz.

Evet bu benim de dikkatimi çekti.

Ancak PSA-Ford HDI/Duratorq TDCI motoru 4000'de maksimum gücünü verirken ancak 4500 devri görebiliyordu.

1.6 TDI ise 4400'de maksimum gücünü veriyor ancak neredeyse 5000'leri görebiliyorsunuz. Ford'un motorundan daha fazla ve daha hızlı devir çevirebiliyor özellikle ilk 2 viteste. Ondan sonraki viteslerde ise devir çevirme hızı düşüyor çünkü kasa ağır.
  • D sınıfı 1,5 grostonluk (deadweight ) Alaman çeliğini hareket ettirmek için sadece 4 litre ile yetinmesi ülkemizde hüküm süren Şerefsiz Benzin uygulamasına bence en iyi cevap, kilometreye 12 kuruşa tekabul ediyor, 77 HP'lik FIAT Grande Punto ancak LPG'de kullanıldığında kilometreye 12 kuruş yakıyor, benim benzinli PASSAT genç delikanlı gibi, fazla basınca sahibi meteliğe kurşun atıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orijinalden alıntı: labidu
    100 km de şehirdışı kaç litre yakıyor acaba?

Eger 90-100 gibi hizlarla gitmeyi basarabilirseniz 4 litre/100km gibi bir degere ulasiyorsunuz ancak hiz 120-130 olunca 5 litreye ulasiyor hemen ortalama.

• yeni passatlarda gündüz farı diye ön sisler yanıyor, yanılıyor muyum?
  • B7 kasa Yeni PASSAT'ta Halojen (Akkor Flâmânlı) ve Bi-Xenon (Gaz Boşaltımlı) şeklinde 2 tür aydınlatma farı mevcuttur.

Doğru hatırlıyorsam düzenleme aşağıdaki gibi (düzeltmeler için sevinirim)

- Halojenlerde
    (a) Park
    (b) Kısa
    (c) Uzun (Selektör)
    (d) Sinyal far, lâmbâ ve ampûlleri yukarı grupta
    (e) Gündüz farı (LED değil)
    (f) Sis farı far, lâmbâ ve ampûlleri aşağı grupta
    (g) Köşe (Cornering) Aydınlatması Sis Farları üzerinden çalışmakta.
    Sis farı olmayan modellerde orası basit bir plastik nikelaj ile kapatılmış

- Bi-Xenon'larda
    (a) Park
    (b) Kısa ve Uzun
    (c) Sinyal
    (d) Gündüz farı (U şeklinde beyaz LED) far, lâmbâ ve ampûlleri yukarı grupta
    (e) Sis farı
    (f) Köşe (Cornering) Aydınlatması far, lâmbâ ve ampûlleri aşağı grupta

Düzeltme gerekebilir ama anahatları bu yönde.

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

yeni passatlarda gündüz farı diye ön sisler yanıyor, yanılıyor muyum?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.