Herkese merhaba , Baakey L3 akıllı saatin Banggood’da indirime girmesi sebebiyle incelemesini ve özelliklerini paylaşmak istiyorum. Ama herşeyden önce şunu da belirtmek isterim ki , sim kart takılan ürünlerin ithalatı normalde yasaklıdır gümrükte kalır. Ama bu tarz sim kartlı akıllı saat geribildirimlerine baktığınız zaman Türk'lerin çoğunlukta olduğunu görebilirsiniz ki bir tanesinide ben kullanıyorum. Ama yinede gümrükte takılma riski yok değil. Tercih size kalmış ben sadece bilgi paylaşımı yapıyorum. Saate gelecek olursak çok fonksiyonel ve oldukça fazla özelliği var. Bunlar;
Arama cevaplama Spor modu (Fiziksel aktivite esnasında adım sayar – kalori takibi) HD Tam dokunmatik ekran Arama yapma – rehber görüntüleme – numara çevirme 300K piksel selfie kamerası Bildirim & mesaj okuma Telefonunuzun kamerasını bluetooth ile uzaktan komuta eder Alarm & hatırlatıcı modu Facebook , WhatsApp , Twitter gibi uygulamalar Müzik çalabilme özelliği 380 mAh batarya Micro USB şarj 72 saat bekleme süresi Bluetooth 4.0 Android 5.1 işletim sistemi Takvim Telefonumu bul özelliği gibi birçok özelliği var. Diğer akıllı saatlere göre tek dezavantajı su geçirmez özelliği olmaması.
Şu anda ürün için güzel bir kampanya var Banggood’da kupon ile birlikte 20$’dan 12$’a düşüyor.