Şimdi Ara

Baba oldum! Oğlum Atlas 12 Aralıkta aramızda. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
8.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim öncelikle sizi tebrik ederim Allahım analı babalı büyütsün bahtı izi açık olsun inşallah Amin !

Benimde 2,5 yaşında bi tane prensesim var amcası ellerinden öper inan bende ilk test sonucunda anlık bi duraklama dönemi yaşadım. Sonra sevindim tabi

Evliliğin meyvası meğerse çocukmuş çocuk evin huzuru neşe kaynağı mutluluk kaynağı kısacası hayatımızın anlamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi hayirli olsun da daha saglikli bir bebek icin bu ultrasona falan girmeyin.Esine de soyle abi kitap falan okusun telefona vakmasin yoksa bebekte hastaliklar ortaya cikiyor.1 sene hic telefon televiz on falan olmayacak ama saglikli bir bebek icin deger abi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _MAD_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben askere dahi gitmedim AÖF okuyorum seneye mezunum. Hesap kitap yaptım. Askerden sonra çok geç oluyor:) bazı şeylerin tadına erken varmak gerek diye düşünüyorum.(25 yaşındayız) çocuk ile aramızda kültür çatışması olsun istemiyoruz:)

• Hayırlı olsun dostum. Çocuk çok güzel birşey. Benimde var 17 aylık. Allah sağlık versin çocuklarımıza. Sağ salim doğar inşallah

• Hayırlı olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah.
  • Allah hayırlısı ile doğmayı ve büyümeyi nasip etsin. Bende 2 tane var 2 yaş ve 6 yaş. Bazen şikayet etsem de onlar iyi ki varlar...
  • Benim de abimin ve ablamın kızları gelmiş, ikisi de 6 yaşında. Biri dayı ben senin kızın olmaya geldim, diğeri kıskanıyor amca asıl ben senin kızın olmaya geldim diyor :) Teyze anne yarısıdır diyorlar ya, bence amca da dayı da baba yarısıdır diyip iki kız babası sanıyorum kendimi :) hemde hazır paket 6 yaşında iki prenses, daha ne istiyim Allahtan :)

Allah analı babalı büyütsün. Bahtı ak olsun.

• Hayırlı evlat olsunlar inşaAllah.

2 erkek bir kız babasıyım. Cidden çocuksuz evlilik bence evlilik değil.
    Kızım en küçük olan. Takdir edersiniz ki 2 erkekten sonra kız olunca ayrı bir yeri oldu bende.
    Kapıyı açar açmaz baba baba diye koşup sarılması bile insanın ömrüne ömür katıyor.
  • Selam,

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allah önce kucağınıza almayı, sonra da analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Şu anda sizi en iyi anlayanlardan biri benim herhalde. Benim de eşim hamile. İkiz bebek bekliyoruz. İkisi de kız geliyor. 23. haftadayız ama öylesine heyecanlıyız ki tarif edemiyorum açıkçası. Her kontrol öncesinde acaba durumları ne? Sağlıklılar mı diye diye haftaları yiyip yiyip bitiriyoruz. Daha kucağımıza almadık ama şöyle örnek vereyim. Geçen hafta Avengers filmine gittik. Keratalar sesten sürekli tekme attığı için filmin yarısında elimiz eşimin karnındaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bir problemi olmadan doğar vatana millete hayırlı bir birey olur.

• Allah sevdikleriyle beraber uzun, mutlu bir ömür nasip etsin.
    Bizler göremedik ama inşallah onlar daha huzurlu, refah, barış, sevgi ve saygı içinde bir Türkiye görürler.
  • Ooo Allah nasip ederse daha çok sevinirsin Allah sağlıklı doğmasını nasip etsin tebrikler.

4. Çocuğum olsa yine ilk günkü gibi sevinirim hepsinin neşesi ve müjdesi ayrı güzel oluyor çocuk evliliğin meyvesidir evin neşesidir yaşadıkça anlarsınız. Onlar hep gözünüzde çocuk kalıyor harbiden de.

• Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı ve sonrasını nasip eylesin.

Burada açılan başlıklara bakmayın, dünyanın en güzel şeyi evlenip çocuk sahibi olmaktır.
  • Hayırlısı ile sağlıklı, sıhhatli kucağınıza alın inşallah. Ben de kız babası olacağım biiznillah. İlk kalp atışını duyduğumda gözlerim dolmuştu. Çok ilginç bir his gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yaşında oğlum var

tavsiyelerim

bokunu sen temizle
    gazını sen al
    sen uyut
    annesinin memesine sen tuttur anane babaanneye bırakma
    biraz zaman sonra yemeklerini sen yedir
    yemek yedirecem diye tablet telefona tv ye maruz bırakma
    işten eve gelince hemen ilgilenmeye başla
    işi as eve kaç
    koynunda uyut
    kokusunu al kokunu ver
    baba olmaya başla, baba olmaya çaba göster
    onu sev, çok sev..
  • Allah kucaginiza almayi nasip etsin.
    Bizde 23 nisanda eşimin hamile olduğunu öğrendik, tarifi imkansız bir his.
    Fakat yaklaşık 20 ay önce eşim yine hamileydi, tek yumurta ikizleri hamileliğin 13. Haftasında kan akislarindaki sorun sebebiyle kaybettik.çok zor bi süreç geçirdik, eşimin kendini toparlaması epey uzun ve zahmetli oldu.

Şimdi henüz 5. Haftadayiz fakat acaba yine bu sorun olur mu tedirginliği nedeniyle bu heyecanı maalesef doya doya yasayamiyoruz. O kadar temkinliyiz ki allah kısmet ederse 9. Aya gelmeden hiç bir eşya almayi düşünmüyorum. Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın inş. Allah kucagimiza almayi nasip etsin inş.

• Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun sağlıklı olsun inşallah. Zaten bildiğin bişeyi yine hatırlatayım ingilizce eğitimi çok önemli.
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    Maşallah saçlara bak ya nazar değmesin. Benim minik aşk yiğenim 6. yaşına girdi saçları çok seyrek uzamıyor bir türlü.
  • Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün.
  • Geçmiş olsun hocam ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.