Şimdi Ara

Baba oldum! Oğlum Atlas 12 Aralıkta aramızda.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
3
Favori
8.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese, sanırım bu teknoloji ve ya sıcak fırsat harici açtığım ilk konu oluyor.
    Cuma günü eczaneden alınan testin sonucunun pozitif çıkmasıyla bi aptal olduk. Bugün hastahaneden kesin test sonucunu aldık hatta ultrasondan gördük bezelye gibi henüz 9mm’miş.
    Beklenmedik anda olsada üzüntü duymadım sadece çok şaşkınım hala ne yapacağımı bilmiyorum nasıl hissettiğimi, ve ya ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum.
    Sadece sizinle paylaşmak istedim. Bir hayırlı olsununuzu, bi duanızı alırım.

19 Haziran Güncelleme

Şu an 13. haftanın içersindeyiz dün kontrole gittik yaklaşık 8 cm olmuş boyu 9mm den 8cm e çıktı çok hızlı büyüyor resmen elleri ayakları oluşmuş hareketlenmiş hatta bayaa hareketlenmiş yerinde durmuyor :) izledikten sonra bi yarım saat falan suratımdaki aptal gülümsemeyi atamadım. Umarım tanrı isteyen herkese bu duyguyu nasip eder.

11 Aralık Güncelleme :

Evet beyler.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sürecin. Oğlum Atlas yarın 12.12.2019 da dünyaya gelecek umarım.

Darısı isteyen tüm herkesin başına.

14 Ocak 2020 Güncelleme :

Son güncellemeden sonra ancak bugün yazabiliyorum. Oğlum Atlas 12 Aralık 2019 da dünyaya geldi. 1. ayımız çok şükür sıkıntısız bir şekilde geçti. Konuyu ilk açtığım zamanlarda yorum yapan bu süreci daha önce yaşamış tüm arkadaşların öneri ve tavsiyelerini dikkate alarak çok şükür sıkıntısız bir hamilelik dönemi geçirdik. Keza doğumda öyleydi. Şuan oğlum 1 ay 2 günlük ve bu süreçte olabildiğince yanında oldum gerek altını değiştirdim gerekse gazını çıkarttım ve bunları yaparken hiç sıkılmadım ve ya gocunmadım. Çünkü sonuçta benimde oğlum ve her anı paylaşmak gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte yaşadığımız durumları elimden geldiğince buraya yazmaya çalışacağım. Belki baba olmayı düşünen ve ya baba olma sürecine girmiş birilerinin işine yarar ve çocuklarının sağlıkla kucaklarına alırlar.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MAD_ -- 14 Ocak 2020; 8:46:9 >

• yaklaşık bir hafta kadar önce benimde baba olacağımı öğrendigim durum. İlk öğrendiğimde heyecandan evin içinde zıplayıp hoplayıp durdum :) şimdi ise daha sakinim. Her önüme gelene baba olacağımı söyleyip kendi kendime garip garip gülüyorum :)) :)) durup durup aklıma geliyor ve beni bir gülme alıyor 1 haftadır yaşadığım mutluluğu kelimelerle anlatamam. Şimdiden sizede hayırlı uğurlu olmasını kazasız belasız sapa sağlam sağlıklı nur topu gibi bebiş diliyorum.
    22 günlük bir oğlum var benim de. İlk haberi aldığımda 8-9 kilometre yüzümde tebessümle yürümüştüm. Sonra doğana kadar pek bi şey hissetmedim. İlk doğduğu gün yine tam bi şey anlayamadım. Yaş akciğer ile doğdu sezeryan olduğu için. Aşağıya yoğun bakıma alıp ciğerinden suyu falan attılar, çok büyük bi şey değil ama allahım o 24 saat ömrümden ömür gitti. Neyse eve falan geldik yaşım daha 24 yemin ederim bu zamana kadar boşa yaşamışım. Evlat harbiden ayrı bi şey. Birisi yazmıştı hani “kızım benden zürafa istese ertesi gün yüksek tavanlı eve taşınırım ki zürafa eve sığsın. “ en güzel böyle anlatılabilinir. İşkolik bi insandım, sabah işe gidemiyorum çocuğu izlemekten nazardan korkmasam buraya resim atardım, koca adam gibi elini çenesinin altına koyup bir uyuyor saatlerce izlersin. Çocuğu olmayan kimse bunları anlayamaz. Ben de eşim hamileyken görüyordum bana söylüyorlardı bi anlam ifade etmiyordu. Allah hastalıktan korusun, ağlamasına dahi yürek dayanmıyor.
    Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

bende sizler ile aynı duygular içersindeyim.

Yaklaşık 15 gün kadar önce kandil akşamı bende baba olacağımın haberini aldım.

Ertesi gün dr gittik 3mm dedi ve bir hafta sonra kalp atışlarına bakalım dedi 1hafta sonra tekrar gittik ve kese boyu 12mm ye çıkmış ama kalp atışlarını duyamadık.

Kısmetse 2hafta sonra tekrar gidecez.o zaman kesin duyulur dedi dr.

Artık bebek bezi ve maması için sıcak fırsatlar konusu var 2 tane onları da ekledim favorilere :)
  • 10 aylık bir kız babası olarak meğerse evlilik hakketten çocuk demekmiş dedim.

Çok değişik bir duygu büyüdükçe elinde avucunda sahada çok seviyorsun. Akşam olsa bir an önce diye bekliyorsun

Benim kızım erken dogsu 1.9 kilo kedi yavrusu kadardı eşimle beraber büyüttük şimdi 11 kilo babası gibi göbekli :))

6. Ayından sonra artık size gülüyor tepki veriyor bağırıyor çığlık atıyor ayrı birşey

İlk 3-4 ay yorucudur geceleri anne sütü özellikle zor eşiniz için daha zor bir dönem eşinizle sahip çıkın.

Bazen mantıksız seyler söyleyecek size tamamen hormonal bir sorun doğumdan sonra 3. 4. Ayda herşey düzelecek bebeginizden daha çok eşinizin size ihtiyacı var

Şimdiden hayırlısı ile elinize almanızı diliyorum. Rabbim analı babalı büyütsün. Bez ve mama için sıcak fırsatlar bölümüne bekleriz

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hocam.
    Sizin kızınızda hayırlı olsun. Umarım çoookkk mutlu sağlıklı bir hayatınız olur hep birlikte.
  • Konuyu trollemek için girmiştim yapamadım :(
  • Heyt be kaderi güzel olur inşallah
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Çünkü sen adamsın!
  • Eyvallah hocam.
  • Gözünüz aydın hocam. İyi dileklerim sizlerle.

Kendi açımdan bakıyorum da ben bu yaşıma rağmen çok korkardım ne yalan söyleyeyim. Bir insan gelecek dünyaya. Çok ilginç ve tuhaf.
  • Hayırlı olsun hocam Allah analı babalı büyütsün. geleceği parlak olur inşallah
  • Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün tez zamanda kucağınıza alın inşallah:) Ben de 9 aylık evliyim biz de artık çocuk düşünüyoruz diyorlar ki evliliğin meyvesi çocuk:)
  • hayırlı olsun Allah uzun güzel ömürler versin..

darısı ben ve eşimin başına 3 yıldır olmuyor :/..
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
    29 yaşındayım benimde korkularım yok değildi tabii, ama birlikte yeneceğiz korkularımızı sanırım artık.
  • Eyvallah hocam. En büyük isteğimde iyi bi gelecek sağlayabilmek zaten
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Darısı başınıza. Biz 2015 ten bu yana evliyiz sizin kadar evliyken iş güç vs. diye diye bugünlere geldik ve bu mutlu haberi aldık.
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam saolasın. Umarım biran önce istediğiniz zamanda olur sizinde.
  • Çocuğunuzun eğitimi için umarım yeterli maddi varlığınız vardır. Eğer varsa ne mutlu size ve çocuğunuza
  • Valla hocam beklenmedik anda geldiği için henüz eğitim birikimimiz yok ancak eğitim yaşına gelene kadar tabiri caizse gece gündüz köpek gibi çalışıp en iyisini almasını sağlayacağım.
  • _MAD_ kullanıcısına yanıt
    Umarım her şey dilediğiniz gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 30 Nisan 2019; 9:44:45 >
  • Eyvallah hocam.
  • Hayırlı olsun hocam. Allah analı babalı büyütsün. Erkek olursa benim adımı koyun :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.