< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MAD_ -- 14 Ocak 2020; 8:46:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MAD_ -- 14 Ocak 2020; 8:46:9 > |
Hayırlı olsun hocam Allah analı babalı büyütsün Lütfen bilinçsiz ebeveynlerden olmayın, çocuğunuzdan eğitimi ve sevgiyi eksik etmeyin.
|
yaklaşık bir hafta kadar önce benimde baba olacağımı öğrendigim durum. İlk öğrendiğimde heyecandan evin içinde zıplayıp hoplayıp durdum :) şimdi ise daha sakinim. Her önüme gelene baba olacağımı söyleyip kendi kendime garip garip gülüyorum :)) :)) durup durup aklıma geliyor ve beni bir gülme alıyor 1 haftadır yaşadığım mutluluğu kelimelerle anlatamam. Şimdiden sizede hayırlı uğurlu olmasını kazasız belasız sapa sağlam sağlıklı nur topu gibi bebiş diliyorum.
|
Heyt be kaderi güzel olur inşallah
|
1. Çocuğum sorunsuz doğdu şu anda 2 yaşında 2. Çocuğum anne karnın da sebepsiz yere kalp atımı durdu
Sadece şahsi fikrim çok hassas bi süreç lütfen dikkat et |
36 ay 21 günlük kız ve 9 ay 14 günlük oğlan babası olarak dediğim tek şey, niye daha önce evlenmemişim diğer yarımla. İnsan arada Hulk'a dönüşse de bir dokunuş, bir bakışla tekrar doktor Bruce oluyor. Afiyet ve sağlık içersinde iki dünya saadeti dilerim.
|
22 günlük bir oğlum var benim de. İlk haberi aldığımda 8-9 kilometre yüzümde tebessümle yürümüştüm. Sonra doğana kadar pek bi şey hissetmedim. İlk doğduğu gün yine tam bi şey anlayamadım. Yaş akciğer ile doğdu sezeryan olduğu için. Aşağıya yoğun bakıma alıp ciğerinden suyu falan attılar, çok büyük bi şey değil ama allahım o 24 saat ömrümden ömür gitti. Neyse eve falan geldik yaşım daha 24 yemin ederim bu zamana kadar boşa yaşamışım. Evlat harbiden ayrı bi şey. Birisi yazmıştı hani “kızım benden zürafa istese ertesi gün yüksek tavanlı eve taşınırım ki zürafa eve sığsın. “ en güzel böyle anlatılabilinir. İşkolik bi insandım, sabah işe gidemiyorum çocuğu izlemekten nazardan korkmasam buraya resim atardım, koca adam gibi elini çenesinin altına koyup bir uyuyor saatlerce izlersin. Çocuğu olmayan kimse bunları anlayamaz. Ben de eşim hamileyken görüyordum bana söylüyorlardı bi anlam ifade etmiyordu. Allah hastalıktan korusun, ağlamasına dahi yürek dayanmıyor.
|
Çünkü sen adamsın!
|
Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
bende sizler ile aynı duygular içersindeyim. Yaklaşık 15 gün kadar önce kandil akşamı bende baba olacağımın haberini aldım. Ertesi gün dr gittik 3mm dedi ve bir hafta sonra kalp atışlarına bakalım dedi 1hafta sonra tekrar gittik ve kese boyu 12mm ye çıkmış ama kalp atışlarını duyamadık. Kısmetse 2hafta sonra tekrar gidecez.o zaman kesin duyulur dedi dr. Artık bebek bezi ve maması için sıcak fırsatlar konusu var 2 tane onları da ekledim favorilere :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 30 Nisan 2019; 9:44:45 > |
|
|