Şimdi Ara

Baba oldum! Oğlum Atlas 12 Aralıkta aramızda. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
8.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Umarım maddi imkanlarınız buna yetiyordur. Çocuk işi epey para götüren olay.
  • İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkürler. Bugün tekrar doktora gittik ve kalp atışlarını dinledik hala çok değişik duygular içindeyim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün
  • Hayırlı olsun hocam, allah analı babalı büyütsün ve kaderi güzel olsun inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme şu an 13. haftanın içersindeyiz dün kontrole gittik yaklaşık 8 cm olmuş boyu 9mm den 8cm e çıktı çok hızlı büyüyor resmen elleri ayakları oluşmuş hareketlenmiş hatta bayaa hareketlenmiş yerinde durmuyor :) izledikten sonra bi yarım saat falan suratımdaki aptal gülümsemeyi atamadım. Umarım tanrı isteyen herkese bu duyguyu nasip eder.

• Güncelleme 2 : şu an 16 - 17. Haftadayız dün kontrole gittik ve oğlumuz olacağını öğrendik. Görünene göre herşey yolunda çok şükür. 15 cm ve 180 gr civarında. Ultrason da neredeyse tüm vücudunu gördük çok net bi şekilde çok değişik duygular yaşıyor insan öyle görünce.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MAD_

Güncelleme 2 : şu an 16 - 17. Haftadayız dün kontrole gittik ve oğlumuz olacağını öğrendik. Görünene göre herşey yolunda çok şükür. 15 cm ve 180 gr civarında. Ultrason da neredeyse tüm vücudunu gördük çok net bi şekilde çok değişik duygular yaşıyor insan öyle görünce.
    Kardeşim hayırlı olsun, ben 36 yaşında 6 yaşı bitecek bir oğlum var, aynı konuyu bende burda açmıştım ama oğluma isim koymak için tabi.

Şimdi sıpa benimle beraber geziyor oyun oynuyoruz, bu arada ben boşandım oğlum bende kalıyor. İnşallah evlilik hayatın huzurlu ve güvenli yaşaman dileğiyle.

İnşallah ilerde sende bu tadı alırsın, inanılmaz bir duygu, hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah
    Allah analı babalı büyütsün.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Adı belli Atlas olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: _MAD_

Eyvallah hocam. Adı belli Atlas olacak
    Benim oğlumun adıda Oğuzhan.
    Atlas güzel isim
  • Hocam daha 15 yaşımda olmama rağmen duygulandım
    Hayal ettim uyuyan çocuğumu izlemeyi, gerçekten daha güzel birşey olamaz.

• Evet beyler.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sürecin. Oğlum Atlas yarın 12.12.2019 da dünyaya gelecek umarım.

Darısı isteyen tüm herkesin başına.
  • 14 Ocak 2020 Güncelleme :

Son güncellemeden sonra ancak bugün yazabiliyorum. Oğlum Atlas 12 Aralık 2019 da dünyaya geldi. 1. ayımız çok şükür sıkıntısız bir şekilde geçti. Konuyu ilk açtığım zamanlarda yorum yapan bu süreci daha önce yaşamış tüm arkadaşların öneri ve tavsiyelerini dikkate alarak çok şükür sıkıntısız bir hamilelik dönemi geçirdik. Keza doğumda öyleydi. Şuan oğlum 1 ay 2 günlük ve bu süreçte olabildiğince yanında oldum gerek altını değiştirdim gerekse gazını çıkarttım ve bunları yaparken hiç sıkılmadım ve ya gocunmadım. Çünkü sonuçta benimde oğlum ve her anı paylaşmak gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte yaşadığımız durumları elimden geldiğince buraya yazmaya çalışacağım. Belki baba olmayı düşünen ve ya baba olma sürecine girmiş birilerinin işine yarar ve çocuklarının sağlıkla kucaklarına alırlar.

• Baba olmak istiyorum, nasıl olabilirim?

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Google it hocam

• Kardeş Allah bağışlasın bende 42 yaşındayım 13.5 yıllık evliyim ve 12 yaşında bir oğlum var oğlumla arkadaş gibiyim oğlumun bana bir tane Laviva çikolata al demesi ve benimde almam sonra benim boynuma sarılıp baba çok teşekkür ederim deyip küçük bir çikolatayla bile mutlu olması dünyadaki her şeye değer inşaallah oğlum seneye 13 yaşına girip ergen olacak daha çocuk olduğu için cinsellik hakkında hiç bir şey bilmiyor aramızda nasıl bir baba-oğul ilişkisi olacak çok merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bende oğlumu izlerken hep dalıp gidiyorum acaba kişiliği nasıl olacak? Acaba ilişkimiz ne olacak diye düşünüyorum durmadan.

• İnşaallah vatana millete hayırlı bir evlat olur

• Atlas ismini niye verdiniz ? Sizin için özel bir amacı varmı ?

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Özel bi amacı yok hocam daha haberini almadan erkek çocuğumuz olursa Atlas olsun ismi diyorduk sadece

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.