Şimdi Ara

Baba oldum! Oğlum Atlas 12 Aralıkta aramızda. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
3
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de aklıma gericeke meyan reyis geldi bee onunki de buyumustur baya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kardeşim Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Baba olmak gerçekten güzel bir duygu. Hele ki yoğun bir günün sonunda iş çıkışı kapıyı açıp baba diye boynuna sarılması gerçekten her şeye değiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayirli olsun hocam bende 8 gunluk kiz babasiyim cok guzel bir duygu Allah sag salim kavusmayi nasip etsin sanada onla ilgilenirken izlerken zaman su gibi geciyor

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Benim eşimde hamile
    7.aydayiz
    Mantıksız konuşuyor bazen ben çok sert tepki veriyorum .Hormonlar yüzünden böyle niye kızıyorsun diyor sonra ne yapacağımı bilemiyorum .Sakin kalmak da zor oluyor bazı durumlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: gallerkrali

yaklaşık bir hafta kadar önce benimde baba olacağımı öğrendigim durum. İlk öğrendiğimde heyecandan evin içinde zıplayıp hoplayıp durdum :) şimdi ise daha sakinim. Her önüme gelene baba olacağımı söyleyip kendi kendime garip garip gülüyorum :)) :)) durup durup aklıma geliyor ve beni bir gülme alıyor 1 haftadır yaşadığım mutluluğu kelimelerle anlatamam. Şimdiden sizede hayırlı uğurlu olmasını kazasız belasız sapa sağlam sağlıklı nur topu gibi bebiş diliyorum.
    Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

bende sizler ile aynı duygular içersindeyim.

Yaklaşık 15 gün kadar önce kandil akşamı bende baba olacağımın haberini aldım.

Ertesi gün dr gittik 3mm dedi ve bir hafta sonra kalp atışlarına bakalım dedi 1hafta sonra tekrar gittik ve kese boyu 12mm ye çıkmış ama kalp atışlarını duyamadık.

Kısmetse 2hafta sonra tekrar gidecez.o zaman kesin duyulur dedi dr.

Artık bebek bezi ve maması için sıcak fırsatlar konusu var 2 tane onları da ekledim favorilere :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Benim eşimde hamile
    7.aydayiz
    Mantıksız konuşuyor bazen ben çok sert tepki veriyorum .Hormonlar yüzünden böyle niye kızıyorsun diyor sonra ne yapacağımı bilemiyorum .Sakin kalmak da zor oluyor bazı durumlarda
    Eşiniz farkında siz değilsiniz :) çok hakli eğer vaktiniz ve maddi durumunuz var ise bir doktordan bilgi edinin sizin için daha iyi olacaktır.

Bazen öyle saçma şeyler diyordu ki heeee tamam diyip geçiyodum herşey doğumdan sonraki bir kaç ayda düzeliyor. Biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Anne ne kadar üzülürse karnındaki bebek te o kadar stres e maruz kalıyor. Ne anneyi nede bebeği uzmeyin :)

Allah sağlıklı sıhhatli olarak elinize almayı nasip etsin.

• Öncelikle tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı ve huzur, mutluluk ile büyümemizi nasip etsin.

• Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim :)

2,5 yaşında bir kız babasıyım ben de...

2+1 evimizde küçük bir oda vardı, masaüstü bilgisayar + 5.1 ses sistemi + projeksiyon kuruluydu, sürekli perdede film izlerdim, oyun oynardım vs.

Bebeğin doğumuna 3 ay kala odayı ona tahsis edeceğimiz için boşaltmak zorunda kaldım :D

Yaklaşık 3 senedir oturup izlediğim film sayısı 5'i geçmez :D 3'ü eşimle ufaklık annesinde kaldığı için evde yalnızdım :)

2 sebeple izleyemedim; ya çocuk uyanık, onunla ilgilenmen lazım... Ya da çocuk uyuyor, ses yapmaman lazım :D

İşin özü hayat bu kadar değişiyor, eski sosyal hayattan eser kalmıyor vs. ama dünyanın en güzel duygusu olduğu da kesin!
  • bekliyoruz, Allah nasip ederse gelecek ay da ben baba olacağım inşallah :)
  • Konu o kadar güzel ki kendim yaşamış gibi oldum allah uzun ömürler versin kazasız belasız bir doğum nasip eylesin yaradan.
  • ertug34 E kullanıcısına yanıt
    Senin cebinden mi çıkıyor hocam hayırdır?
  • Gözünüz aydın, Allah hayırlı, uğurlu, sağlıklı, mutlu büyütmeyi nasip etsin. Benimde 27 aylık bir kızım var. Çocuklarla arası pek iyi olan bir insan değildim (yapı olarak). Eşim istemese baba olmayı da çok düşünmüyordum ancak hayatımda verdiğim en doğru kararmış.
    Sana bir gülüşü, boynuna sarılışı, elinden tutması herşeye bedel.
    Baba olmayı sadece çocuğun dünyaya gelmesinde fiziksel olarak yaptığınız katkı olarak düşünmeyin lütfen. Çocuğunuzu sevin, anlayın, altını temizleyin. Dünyası sadece sizsiniz onun, bunları unutmadan güle güle büyütün inşallah çocuğunuzu.

• 1 yıl önce aynısını yaşadım hocam, anne karnından başlayıp doğumuna kadarki süreçte o kadar güzel bir serüven ki kelimelere dökmek imkansız. Benim oğlum 23 nisanda doğdu, benimle aynı gün. Eşimin ömür boyu hediye almasına gerek kalmadı yani 😂
    Allah evlatlarımızı korusun, vatanına milletine hayırlı olsunlar inşallah..

• çocuk kimin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug34

Bu mesaj silindi.
    Sana ne ulan! Boş yapma

• 22 günlük bir oğlum var benim de. İlk haberi aldığımda 8-9 kilometre yüzümde tebessümle yürümüştüm. Sonra doğana kadar pek bi şey hissetmedim. İlk doğduğu gün yine tam bi şey anlayamadım. Yaş akciğer ile doğdu sezeryan olduğu için. Aşağıya yoğun bakıma alıp ciğerinden suyu falan attılar, çok büyük bi şey değil ama allahım o 24 saat ömrümden ömür gitti. Neyse eve falan geldik yaşım daha 24 yemin ederim bu zamana kadar boşa yaşamışım. Evlat harbiden ayrı bi şey. Birisi yazmıştı hani “kızım benden zürafa istese ertesi gün yüksek tavanlı eve taşınırım ki zürafa eve sığsın. “ en güzel böyle anlatılabilinir. İşkolik bi insandım, sabah işe gidemiyorum çocuğu izlemekten nazardan korkmasam buraya resim atardım, koca adam gibi elini çenesinin altına koyup bir uyuyor saatlerce izlersin. Çocuğu olmayan kimse bunları anlayamaz. Ben de eşim hamileyken görüyordum bana söylüyorlardı bi anlam ifade etmiyordu. Allah hastalıktan korusun, ağlamasına dahi yürek dayanmıyor.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Burası üyelik kurallarını kabul etmiş herkese açık bir forum.Kurallar çerçevesinde herkes istediği yorumu yazabilir,kurallara aykırı bir yorum yapılırsa forum yöneticileri yorumu siler veya üyeyi engeller. Siz ulan kelimesini kullanarak çok mu dolu bir yorum yapmış oluyorsunuz ?
  • Dukeee D kullanıcısına yanıt
    Aramızda 1-2 yaş var çocuk sahibi olmuşsunuz hocam valla sevindim bir yandan bir yanda da kendime üzülüyorum okul duruyor elde hiçbir şey yok ottan farkım yok şuan ne diyim kendim için bilemedim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.