Şimdi Ara

Baba oluyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cocugun hesabini simdiden ac bence ilerde takilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Cocugun hesabini simdiden ac bence ilerde takilir

• Bukadar çoluk çocuğun olduğu yerde bu konuyu açarsan olacağı budur burdaki elemanların çoğunun yaşı senin doğacak çocuğunun yaşından 5-10 yaş anca büyüktür neyse Allah analı babalı büyütsün.

• Tebrikler dostum, insallah anali babali buyur, darisi ben ve olmayanlarin basina .....

Not: ilk cocuksa birak tadinda kalsin, fazlasi zarar hocam... !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: pog

sözüm meclisten dışarıdır ve kimse yanlış anlamasın.

Doktora gidildiğinde eşiniz hamile denildiğinde neden bu kadar şaşırılıyor acaba çok merak ediyorum. Çocuk yapmanın bir yönetimi var ve sen o yöntemi uygulamışsın bekliyor olmalısın bu kadar şaşıracağına.

Neyse konuna gelince; Allah sağlıklı bir ömür versin çocuğunuza. Allah analı babalı ve mutlu hayat ihsan eder inşallah.

Öyle deme
    Evleneli 1 yıl olduğu halde eşim hamile kalmayınca kontrollere gittik. Eşimde sorun çıkmadı. Bir sürü tahlil yapıldı özellikle sperm testi tam bir kabustu. Tahlil sonuçlarına bakan Ürologa göre sorun bendeymiş ve grade 2 varikosel teşhisi yazıp "Ameliyat olmazsan çocuk yapma şansın %40 ameliyat sonrası %60 a çıkar. Basit bir ameliyatı var. Ben kliniğimde 2.000TL ye yapıyorum ama sen sigortalı olduğun için sana 1.500 TL ye olur. 2 saat sonra taburcu olur evine yürüyerek gidersin" deyip bana özel kliniğinin kartvizitini verdi. Anne ve babam baskı yaptılar bu ameliyatı olmam için. Ben internetten bulduğum bir uzmana sonuçlarımı gösterdim, bana "Sonuçların normal rahatsızlık vermiyorsa ameliyat gereksiz" dedi ve 1 ay sonra eşimin hamile kaldığını öğrendim.

Şeref yoksunu insan çok. Her meslekte, her yerde...

• Allah analı babalı büyütsün kesinlikle çocuk boş yetişmesin , erken yaşta bir muzik aleti veya dans kurslarına yazdır.Resim çizsin , müzik yapsın.Bunlar eğitimine çok yardımcı olacak biz annemizden-babamızdan böyle bir şey görmedik ama çocuğum olursa bunları bende yaptıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: pog

sözüm meclisten dışarıdır ve kimse yanlış anlamasın.

Doktora gidildiğinde eşiniz hamile denildiğinde neden bu kadar şaşırılıyor acaba çok merak ediyorum. Çocuk yapmanın bir yönetimi var ve sen o yöntemi uygulamışsın bekliyor olmalısın bu kadar şaşıracağına.

Neyse konuna gelince; Allah sağlıklı bir ömür versin çocuğunuza. Allah analı babalı ve mutlu hayat ihsan eder inşallah.

Öyle deme
    Evleneli 1 yıl olduğu halde eşim hamile kalmayınca kontrollere gittik. Eşimde sorun çıkmadı. Bir sürü tahlil yapıldı özellikle sperm testi tam bir kabustu. Tahlil sonuçlarına bakan Ürologa göre sorun bendeymiş ve grade 2 varikosel teşhisi yazıp "Ameliyat olmazsan çocuk yapma şansın %40 ameliyat sonrası %60 a çıkar. Basit bir ameliyatı var. Ben kliniğimde 2.000TL ye yapıyorum ama sen sigortalı olduğun için sana 1.500 TL ye olur. 2 saat sonra taburcu olur evine yürüyerek gidersin" deyip bana özel kliniğinin kartvizitini verdi. Anne ve babam baskı yaptılar bu ameliyatı olmam için. Ben internetten bulduğum bir uzmana sonuçlarımı gösterdim, bana "Sonuçların normal rahatsızlık vermiyorsa ameliyat gereksiz" dedi ve 1 ay sonra eşimin hamile kaldığını öğrendim.

1.500 lira cepte + evlat

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Her cinsel birleşmeden sonra çocuk olacak diye birşey yok. Vajina bildiğimiz gibi çift yumurtalıklı. Yumurta bir ay diğerinden, diğer ay ötekinden gelir. Ayrıca döllenme için uygun zamanlar olduğu gibi uygun olmayan, boşa sıkacağınız zamanlarda var

Mesela senin döllenme uygun zamnda sıkılmış forumda bu bilgileri yazdığına göre..Dümenci Haydar
  • Allah analı babalı büyütsün hocam.Çoğu kişi yazmış aslında.Çocuğunuzu boş biri olarak yetiştirmeyin.Şu an ki kayıp nesil gibi olmasın.
    Mutluluklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Her cinsel birleşmeden sonra çocuk olacak diye birşey yok. Vajina bildiğimiz gibi çift yumurtalıklı. Yumurta bir ay diğerinden, diğer ay ötekinden gelir. Ayrıca döllenme için uygun zamanlar olduğu gibi uygun olmayan, boşa sıkacağınız zamanlarda var

+1

Fakat bende öyle bir şans var ki, aynı kızla daha önce en az 25 kere prezervatif ile seviştim bir gün prezervatif almaya üşendim ve o kızın içine boşalmadığım halde hamile kalması psikolojimi alt üst etti.

Korunun beyler

Ee hocam hanım kızımız hamile kaldı peki ya sonra? Dök içini bizi de aydınlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

quote:

quote:

+1

Fakat bende öyle bir şans var ki, aynı kızla daha önce en az 25 kere prezervatif ile seviştim bir gün prezervatif almaya üşendim ve o kızın içine boşalmadığım halde hamile kalması psikolojimi alt üst etti.

Korunun beyler

İlk basta eczaneye gidip test almisti.
    Pozitif cikti dedi, benim gozum falan karardi zaten. Bu eczanelerden alinan idrar testleri her zaman dogru sonuc vermeyebiliyor.

Aradim hemen hastaneye git, kan tahlili yaptir dedim. Ayri sehirlerdeyiz cunku kendisinin gitmesi lazim.

Gitti sonuc yine ayni ; pozitif. Kiz hamile.

Psikolojimi dusunun. Hayatta en korktugum
    Sey basima geliyor, bir cana kiymak. Henuz 9 gunluk hamile daha bir sey olusmamistir diye dusunuyorum ama yine de psikolojisini opup atiyor insanin.

Hemen kurtaj olmasi gerektigini soyledim, baska caremiz yoktu cunku.
    Para gonderdim ve kurtaj yaptirdi kadin dogum evinde.

10-15 gun sonra kontrole gitti bir sey yok demisler. Zaten 9 gunluk gebeydi kese varmis onu vakumla almislar.

Kizla hemen ayrildim zaten cnku insanin aklina suphe dustu mu uyuyamiyor?

9 gunluk hamilelik anlasilir mi?
    9 gunluk hamile kadinin kurtaj olma ihtimali var mi?
    O cocuk benden mi?

Gibi sorular aklimin icinde dolasip durdu..

• Allah analı babalı büyütsün. inşallah bize de nasip olur o duyguyu yaşamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Bugun esim ile doktora gittik ve hamileymis baba oluyorum.

Acayip bi duygu. Allah im herkese nasip eder insallah.

Cok acayip bi duygu bi anda aptallasabiliyor insan.

nickinde ki "kck" ne oluyor kardeş
  • nick-entry uyumu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

quote:

quote:

+1

Korunun beyler

İlk basta eczaneye gidip test almisti.
    Pozitif cikti dedi, benim gozum falan karardi zaten. Bu eczanelerden alinan idrar testleri her zaman dogru sonuc vermeyebiliyor.

Aradim hemen hastaneye git, kan tahlili yaptir dedim. Ayri sehirlerdeyiz cunku kendisinin gitmesi lazim.

Gitti sonuc yine ayni ; pozitif. Kiz hamile.

Psikolojimi dusunun. Hayatta en korktugum
    Sey basima geliyor, bir cana kiymak. Henuz 9 gunluk hamile daha bir sey olusmamistir diye dusunuyorum ama yine de psikolojisini opup atiyor insanin.

Hemen kurtaj olmasi gerektigini soyledim, baska caremiz yoktu cunku.
    Para gonderdim ve kurtaj yaptirdi kadin dogum evinde.

10-15 gun sonra kontrole gitti bir sey yok demisler. Zaten 9 gunluk gebeydi kese varmis onu vakumla almislar.

Kizla hemen ayrildim zaten cnku insanin aklina suphe dustu mu uyuyamiyor?

9 gunluk hamilelik anlasilir mi?
    9 gunluk hamile kadinin kurtaj olma ihtimali var mi?
    O cocuk benden mi?

Gibi sorular aklimin icinde dolasip durdu..

yanlış yapmışsın .yaptığın onurlu bir davranış değil .aklında dolanıyorsa bu çocuğun senden olup , olmadığı vb . dna testi yaptırabilirdin . ve sonuçta bu bebek senden değilse .bir cana kıymamış olurdun .benim düşüncem böyle .ama tabii yaptığını da saygı duyuyorum .olmuş , bitmiş birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: Rules for the Fools

quote:

Orijinalden alıntı: onlyArda

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

bu saçma sapan dünya'ya çocuk gtirmek kadar saçma bişey yok.evlat istiyorsan ve bakabilcek durumun varsa bir sürü kimsesiz çocuk var git onları sahiplen yenisini yapmanın ne lüzmu var ki? sözüm meclisten dışarı

Saçmalama

niye hocam mantıklı bi açıklaman var mı ?

insanoğlu kendi soyunun devam etmesini ister.

kendi canı kendi kanı olsun ister.

insanlar neden kendi soyunun devamı için çocuk yaparki. zaten görmiceksin geberip gitceksin. ben öle düşünmüyorum. yoksa ben insan değil miyim

• Kurtaj her halukarda olacakti ve dna testi de 1 gunde ortaya cikan bir sey degil vakit istiyor ve bizim vaktimiz yoktu. Hatta belkide dna testi icin cocugun dogmasi beklenecekti. 20-21 yasinda bir kizin selâmeti icin kurtajin hemen olmasi gerekliydi.
    Ben ondan sirf hamile kaldi yada bana yalan soyledi vs diye ayrilmadim ki.
    Kizla 3 ay ayri kalmistim ve barisip bulustugumuz gun hemen yataga girmeye zorladi beni. Onceden de beni istiyordu ama o gece iliski olduktan sonra yataktan cikmadi hic yani ne bileyim agirdan aliyordu her seyi, bilmem anlatabildim mi?
    Belkide hepsi benim kuruntum, ayrilali 1 ay olmustur simdi onun bi sevgilisi benim bi sevgilim var, o sağ ben selâmet..

• Allah AnaBabaBüyütsün Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

quote:

Orijinalden alıntı: Rules for the Fools

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

bu saçma sapan dünya'ya çocuk gtirmek kadar saçma bişey yok.evlat istiyorsan ve bakabilcek durumun varsa bir sürü kimsesiz çocuk var git onları sahiplen yenisini yapmanın ne lüzmu var ki? sözüm meclisten dışarı

Saçmalama

niye hocam mantıklı bi açıklaman var mı ?

insanoğlu kendi soyunun devam etmesini ister.

kendi canı kendi kanı olsun ister.

insanlar neden kendi soyunun devamı için çocuk yaparki. zaten görmiceksin geberip gitceksin. ben öle düşünmüyorum. yoksa ben insan değil miyim

içgüdüsel bir şey. belki de yok olmamak isteğinden kaynaklanıyordur bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.