Şimdi Ara

Baba oluyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: pog

sözüm meclisten dışarıdır ve kimse yanlış anlamasın.

Doktora gidildiğinde eşiniz hamile denildiğinde neden bu kadar şaşırılıyor acaba çok merak ediyorum. Çocuk yapmanın bir yönetimi var ve sen o yöntemi uygulamışsın bekliyor olmalısın bu kadar şaşıracağına.

Neyse konuna gelince; Allah sağlıklı bir ömür versin çocuğunuza. Allah analı babalı ve mutlu hayat ihsan eder inşallah.

Dogru valla acikla OP

OP nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Doktora gidildiğinde eşiniz hamile denildiğinde neden bu kadar şaşırılıyor acaba çok merak ediyorum. Çocuk yapmanın bir yönetimi var ve sen o yöntemi uygulamışsın bekliyor olmalısın bu kadar şaşıracağına.

Neyse konuna gelince; Allah sağlıklı bir ömür versin çocuğunuza. Allah analı babalı ve mutlu hayat ihsan eder inşallah.

Dogru valla acikla OP

OP nedir hocam?

konu sahibi, original poster

• Arkadaslar arada sacmalayanlar olmus neyse diger arkadaslara tesekkurler. Cok acayip birsey bi an seviniyosun sonra lan bu cocugun gelecegi diyorsun karmasik duygular.

ismimde ki kck ya takilmis birisi "kck" soyismimden kisaltmadir. Twitter adresim gozukmuyor sanirim. Gorunuyorsa oradan bakabilirsin.

Kurtaj yaptiran arkadas sana da gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 28 Ocak 2013; 21:43:42 >
  • Aklıma bu karikatür geldi.
     Baba oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyArda

bu saçma sapan dünya'ya çocuk gtirmek kadar saçma bişey yok.evlat istiyorsan ve bakabilcek durumun varsa bir sürü kimsesiz çocuk var git onları sahiplen yenisini yapmanın ne lüzmu var ki? sözüm meclisten dışarı

sen büyüdüğünde öyle yaparsın
  • Hayırlı olsun hocam. (itinayla bebek-çocuk-kedi sevilir)

Baba oluyorum.
  • Mutlu mesut yaşasın hocam Drogba formasını unutma
  • Allah analı babalı büyütsün. Allah herkese o duyguyu yaşatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Mutlu mesut yaşasın hocam Drogba formasını unutma

Baba oluyorum.

HAYIRLI OLSUN HOCAM
  • Şuanda çok mutlusunuzdur. Allah analı-babalı büyütsün. Her şeyin iyisini versin çocuğunuza. En başta sağlıklı olsun.
  • Kusura bakmayın ilk mesajlara takıldım tebrik etmeyi unuttum

Allah analı babalı büyütsün.
    Ailenizle bir ömür boyu mutluluk versin
    İnşallah hayırlı bir çocuğunuz olur

• Allah analı babalı büyütsün,tebrikler.

Çocuğum okula başlıyor.
    Çocuğum evleniyor ve
    Dede oluyorum başlıklarını da açman dileklerimle...

• quote:

O işi yapan herkesin çocuğu olmuyor maalesef, çocuk sahibi olmak gittikçe zorlaşıyor haberiniz yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Her cinsel birleşmeden sonra çocuk olacak diye birşey yok. Vajina bildiğimiz gibi çift yumurtalıklı. Yumurta bir ay diğerinden, diğer ay ötekinden gelir. Ayrıca döllenme için uygun zamanlar olduğu gibi uygun olmayan, boşa sıkacağınız zamanlarda var

+1

Fakat bende öyle bir şans var ki, aynı kızla daha önce en az 25 kere prezervatif ile seviştim bir gün prezervatif almaya üşendim ve o kızın içine boşalmadığım halde hamile kalması psikolojimi alt üst etti.

Korunun beyler

Ee hocam hanım kızımız hamile kaldı peki ya sonra? Dök içini bizi de aydınlat.

İlk basta eczaneye gidip test almisti.
    Pozitif cikti dedi, benim gozum falan karardi zaten. Bu eczanelerden alinan idrar testleri her zaman dogru sonuc vermeyebiliyor.

Aradim hemen hastaneye git, kan tahlili yaptir dedim. Ayri sehirlerdeyiz cunku kendisinin gitmesi lazim.

Gitti sonuc yine ayni ; pozitif. Kiz hamile.

Psikolojimi dusunun. Hayatta en korktugum
    Sey basima geliyor, bir cana kiymak. Henuz 9 gunluk hamile daha bir sey olusmamistir diye dusunuyorum ama yine de psikolojisini opup atiyor insanin.

Hemen kurtaj olmasi gerektigini soyledim, baska caremiz yoktu cunku.
    Para gonderdim ve kurtaj yaptirdi kadin dogum evinde.

10-15 gun sonra kontrole gitti bir sey yok demisler. Zaten 9 gunluk gebeydi kese varmis onu vakumla almislar.

Kizla hemen ayrildim zaten cnku insanin aklina suphe dustu mu uyuyamiyor?

9 gunluk hamilelik anlasilir mi?
    9 gunluk hamile kadinin kurtaj olma ihtimali var mi?
    O cocuk benden mi?

Gibi sorular aklimin icinde dolasip durdu..

Kan testi ile en az 3 haftalık bebeğin sonucu pozitif çıkar. Beta-HCG testini ben çalışıyordum, o yüzden doğru bilgi

• quote:

her yapmada çocuk olmuyor dostum!

aylarca uğraşıp zor tutturanlar var

öyle türk filmlerindeki gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Her cinsel birleşmeden sonra çocuk olacak diye birşey yok. Vajina bildiğimiz gibi çift yumurtalıklı. Yumurta bir ay diğerinden, diğer ay ötekinden gelir. Ayrıca döllenme için uygun zamanlar olduğu gibi uygun olmayan, boşa sıkacağınız zamanlarda var

+1

Fakat bende öyle bir şans var ki, aynı kızla daha önce en az 25 kere prezervatif ile seviştim bir gün prezervatif almaya üşendim ve o kızın içine boşalmadığım halde hamile kalması psikolojimi alt üst etti.

Korunun beyler

Ee hocam hanım kızımız hamile kaldı peki ya sonra? Dök içini bizi de aydınlat.

İlk basta eczaneye gidip test almisti.
    Pozitif cikti dedi, benim gozum falan karardi zaten. Bu eczanelerden alinan idrar testleri her zaman dogru sonuc vermeyebiliyor.

Aradim hemen hastaneye git, kan tahlili yaptir dedim. Ayri sehirlerdeyiz cunku kendisinin gitmesi lazim.

Gitti sonuc yine ayni ; pozitif. Kiz hamile.

Psikolojimi dusunun. Hayatta en korktugum
    Sey basima geliyor, bir cana kiymak. Henuz 9 gunluk hamile daha bir sey olusmamistir diye dusunuyorum ama yine de psikolojisini opup atiyor insanin.

Hemen kurtaj olmasi gerektigini soyledim, baska caremiz yoktu cunku.
    Para gonderdim ve kurtaj yaptirdi kadin dogum evinde.

10-15 gun sonra kontrole gitti bir sey yok demisler. Zaten 9 gunluk gebeydi kese varmis onu vakumla almislar.

Kizla hemen ayrildim zaten cnku insanin aklina suphe dustu mu uyuyamiyor?

9 gunluk hamilelik anlasilir mi?
    9 gunluk hamile kadinin kurtaj olma ihtimali var mi?
    O cocuk benden mi?

Gibi sorular aklimin icinde dolasip durdu..

Kan testi ile en az 3 haftalık bebeğin sonucu pozitif çıkar. Beta-HCG testini ben çalışıyordum, o yüzden doğru bilgi

Pm attim hocam.

• quote:

Kurtaj her halukarda olacakti ve dna testi de 1 gunde ortaya cikan bir sey degil vakit istiyor ve bizim vaktimiz yoktu. Hatta belkide dna testi icin cocugun dogmasi beklenecekti. 20-21 yasinda bir kizin selâmeti icin kurtajin hemen olmasi gerekliydi.
    Ben ondan sirf hamile kaldi yada bana yalan soyledi vs diye ayrilmadim ki.
    Kizla 3 ay ayri kalmistim ve barisip bulustugumuz gun hemen yataga girmeye zorladi beni. Onceden de beni istiyordu ama o gece iliski olduktan sonra yataktan cikmadi hic yani ne bileyim agirdan aliyordu her seyi, bilmem anlatabildim mi?
    Belkide hepsi benim kuruntum, ayrilali 1 ay olmustur simdi onun bi sevgilisi benim bi sevgilim var, o sağ ben selâmet..

A lot of ZİNA + Bebek katli = Cehennem

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Kurtaj her halukarda olacakti ve dna testi de 1 gunde ortaya cikan bir sey degil vakit istiyor ve bizim vaktimiz yoktu. Hatta belkide dna testi icin cocugun dogmasi beklenecekti. 20-21 yasinda bir kizin selâmeti icin kurtajin hemen olmasi gerekliydi.
    Kizla 3 ay ayri kalmistim ve barisip bulustugumuz gun hemen yataga girmeye zorladi beni. Onceden de beni istiyordu ama o gece iliski olduktan sonra yataktan cikmadi hic yani ne bileyim agirdan aliyordu her seyi, bilmem anlatabildim mi?
    Belkide hepsi benim kuruntum, ayrilali 1 ay olmustur simdi onun bi sevgilisi benim bi sevgilim var, o sağ ben selâmet..

Sakirtler gene gelmis

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetT06

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Sakirtler gene gelmis

Sen sus la köylü

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.