Şimdi Ara

Baba oluyorum. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmetT06

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Bana koylu diyecegine sen kendine bak yobaz

Allah ın dinini yayanlar yobaz zaten. Şimdi git sütünü iç biraz büyü ondan sonra gel köylü ateist ban.smiley

Smiley guzelmis

Mobilden anca bukadar oluyo

Neyse iyi geceler

Sanada iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayırlı olsun
  • Allah analı babalı büyütsün.

• Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olur inşallah.
  • hocam öncelikle hayırlı olsun allah analı babalı olsun artık adını Burak koyarsınız.

konuya dönersekte kan testiyle yukarda gözüme çarptığı kadarıyla beta-hcg kesin sonuç verecektir zaten.eğer sperm tahlinini özel hastanelerde yada klinikte yaptırdıysanız genel de yanlış sonuç çıkar çünkü çoğu çalışan kolay kolay bilmiyor bunu.
  • Allah analı babalı büyütsün.

Hocam benim babam yok, sakın bırakma onu. Sakın.

• Gözün aydın dostum aynı duyguları 4.5 ay önce bende yaşadım, şimdi 2 haftada bir doktor ziyaretlerine hazırlan :) 3 ay bitince de 3-4 haftada bir
  • Hadi Hayırlı olsun abicim Allah analı babalı buyutsun :)
  • Hocam Herkeze Sölemeyin 4 Aylık Filen Oluncaya Kadar Nazar Kötü Birşeydir, İlk Baba Olacağımı Duydukdan 1 Ay Sonra Düşük Yapmıştı Eşim. 2 Aylık Olmasına Rağmen Onu Hissetmemiş Olmama Rağmen O Üzüntü Kötü, Hani Derlerya Anne Baba Olmadan Birşeyleri Bilemezsin Diye Belkide O Duygu. Rabbim Sağlıklı Vatana Millete Hayırlı Olan Bir Evlat Bağışlasın.
  • Allah anali babalı büyütsün inşallah.
  • Allah anali babali buyutsun , saglikli sihhatli dunyaya gelir insallah. Amin
  • Hayırlı olsun
  • Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inşallah.
  • gözünüz aydın.hayırlısı ile sağlıklı bir çocuk sahibi olursunuz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: pog

sözüm meclisten dışarıdır ve kimse yanlış anlamasın.

Doktora gidildiğinde eşiniz hamile denildiğinde neden bu kadar şaşırılıyor acaba çok merak ediyorum. Çocuk yapmanın bir yönetimi var ve sen o yöntemi uygulamışsın bekliyor olmalısın bu kadar şaşıracağına.

Neyse konuna gelince; Allah sağlıklı bir ömür versin çocuğunuza. Allah analı babalı ve mutlu hayat ihsan eder inşallah.

o malum yöntemi uygulayan herkes doktora gittiğinde, doktor "tebrikler hamilesiniz" mi diyor herkese?
    o işi yapan herkes kesin çocuk mu bekliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller1907

Hocam Herkeze Sölemeyin 4 Aylık Filen Oluncaya Kadar Nazar Kötü Birşeydir, İlk Baba Olacağımı Duydukdan 1 Ay Sonra Düşük Yapmıştı Eşim. 2 Aylık Olmasına Rağmen Onu Hissetmemiş Olmama Rağmen O Üzüntü Kötü, Hani Derlerya Anne Baba Olmadan Birşeyleri Bilemezsin Diye Belkide O Duygu. Rabbim Sağlıklı Vatana Millete Hayırlı Olan Bir Evlat Bağışlasın.

Eşimin karnı şişene kadar sadece ailem biliyordu hamile olduğunu. Kimseye söylememeye dikkat ettim.
  • Allah analı babalı sağlık içinde büyümeyi nasip etsin.benimde 15-20 güne kadar oğlum dünyaya gelecek ilk çocuğum bende heyecanlıyım
  • Benim gibi bayagi biri varmis forum da be

İsmi de hazir yavrumun erkek olursa Yagiz Efe veya Efe Han olacak buyuk ihtimal 9 ay boyunca belki noce fikirler gelir

Kiz olursa muhakkak Gülce Nas olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Benim gibi bayagi biri varmis forum da be

İsmi de hazir yavrumun erkek olursa Yagiz Efe veya Efe Han olacak buyuk ihtimal 9 ay boyunca belki noce fikirler gelir

Kiz olursa muhakkak Gülce Nas olacak

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
    Allah izin verirse bende baba oluyorum 9 aylık bir oğlum var şimdi ona kardeş yolda
    oğlumun ismini Alp Eren koyduk şimdi kızımız olursa 'öyküm' oğlumuz olursa 'kerem' düşünüyoruz :)

• Allah AnaBabaBüyütsün Hocam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.