Şimdi Ara

Baba oluyorum. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
4.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kckfrk

Benim gibi bayagi biri varmis forum da be

İsmi de hazir yavrumun erkek olursa Yagiz Efe veya Efe Han olacak buyuk ihtimal 9 ay boyunca belki noce fikirler gelir

Kiz olursa muhakkak Gülce Nas olacak

Hocam Gülce Nas bir anlamı varmı.Biraz garip olurmuş gibi geldi.

• Yav anlamıyorum şu muhabbetleri,niye böyle olağanüstü bir şeymiş gibi tepki verir insanlar çocuğunun olmasına...

Çocuğu yapan sen,çocuk olabilir diye kontrole götüren sen daha neyin kafasındasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 13 Şubat 2013; 20:19:30 >
  • quote:

İsmi de hazir yavrumun erkek olursa Yagiz Efe veya Efe Han olacak buyuk ihtimal 9 ay boyunca belki noce fikirler gelir

Gülce çok iyi isim.

• Hocam hayırlı olsun foruma yeni biri daha katıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-SeLim

quote:

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir
    Allah izin verirse bende baba oluyorum 9 aylık bir oğlum var şimdi ona kardeş yolda
    oğlumun ismini Alp Eren koyduk şimdi kızımız olursa 'öyküm' oğlumuz olursa 'kerem' düşünüyoruz :)

Ooo abi sen ne yaptın ya maşallahın varmış birini büyütmeden diğerini yola koymuşsun :) Allah analı babalı büyütsün. Bakalım dün hanım doktora gitti 18 mm olmuş. 2 hafta da 15 mm büyümüş Bu çocuklar ne kadar çabuk büyüyorlar yahu

• Dede oluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.