Şimdi Ara

Baba telefonu tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lumia ailesinden pili en uzun giden orta boyutta rami en az 1 gb olan model tavsiye eder misiniz? hız vs. çok önemli değil. uzun vadeli bir telefon olması lazım sıkıntı çıkarmayacak

• Lumia değil de; Lenovo cihazlarını önerebilirim. Ablamda Lenovo P70 var, 750 liraya aldı birkaç ay önce. 4000 mAh bataryası var. Malzeme kalitesi, kamerası falan da fiyatına göre gayet iyi. 2 amper şarj cihazıyla, 4000 mAh dev bataryası hemen doluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam android de tek düşündüğüm marka lenovo zaten ama android olduğu için çekiniyorum. Benim telefonum lumia 820 3 seneyi geçti alalı ve hala şişme, kasma hiçbir şey yok. Android baba telefonu için kısa ömürlü ve çok alengirli. Wp tam baba telefonu, basit, belli işlevleri çok iyi, uzun ömürlü. Babam zaten çoğunlukla navigasyon kullanacak, en iyi navi de lumia da. Şimdiki modellerden fazla pahalı olmayan dediğim gibi bir seçenek ne olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban uygulama da kullanmaz, oyun da oynamaz, binlerce resim de çekmez diye düşünüyorum. Durduk yere hantallaşacağını da düşünmüyorum açıkçası.

Lumia 640
    Lumia 640 XL
    Lumia 1320

Ekran büyüklüğü problem olmazsa, 640 XL ve 1320 düşünülebilir.

• pil
    navigasyon
    kamera

bunlar önceliklerimiz hocam. 1gb olması da uzun ömürlü olması açısından iyi olacak
  • Piyasada bulmak zor olabilir, Lumia 830'u da düşünebilirsiniz.

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Lumia 550 bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi telefonu tercih edeyim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 735 500₺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 535
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.