Şimdi Ara

Babadan birikim ile değilde emek ile zengin olunur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhabalar şu günlerde sorguladığım bir konu üzerinden sizlerle benim durumumda olanlar ile bir fikir alış verişi yapmak istedim ...

Benim maalsef babadan hiçbir şeyim yok okulu bitireceğim elimde hiçbir şey olmayacak yaklaşık olarak 25 26 yaşlarında olacağım acaba bu zamanlarda şansını kendini yaratarak bir insanın yükselme şansı var mı yoksa yaşam boyunca asgari bir yaşama mahkum olup böyle mi gider .

Elinde hiçbir şey olmayan kişiler ne yapabilir nasıl bir yol izlenildi bunu başaran kişiler ? Biraz dertleşelimde istiyorum..

• olunur tabi. 18-19 yaşında gençler kendi başlarına androidde app yazıyor milyoner oluyor. sonra bir sürü youtuber da genç yaşta zengin oldu. ama sabah 8 akşam 5 işe girip zengin olamazsın tabikide.
  • coğrafya insanın kaderidir diyorlar ya mesela benim yaşadığım yerde sabah 8 akşam 5 işini bile bulamıyoruz şartlar hiç eşit değil iken maalesef hayat bizi o yöne yitiyor sadece yaşamak için çalışmalısın diyor . Bu dediğinizi çok az bi azınlık yaptı sanki pek ilgim yok ama duydum mesela siz 8 5 çalışılıpta bir şeyler biriktirmenin sırrını söyleyebilir misiniz kendinizi o durumda varsayarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.