< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Babalar bu ülkenin gençlerinin vebasıdır. (2. sayfa)
-
-
Benim babamı anlatmışsın ama yine de ben babamdan razıyım
-
imza. scapegoat111
-
"Bu ülkede baba denen oluşum kadar gençleri kısıtlayan baskılayan onları kötü hissettiren demotive eden başka bir oluşum yok inanın. Neye göre inanın bilmiyorum ama her baba kendi çocuğunun büyük bir holdingde ceo olmasını falan bekliyor bunun altı olunca babalar evlatlarından utanıyor."
maddesi hariç gerisine kesinlikle katılıyorum, benimkisi günde 20 lira vermemek için hayatımı mahvetti ne eğitime odaklanabildim ne sevdiğim bir işe sahibim 30 yaşıma geldim yaptığım işi bırakıp kendi hayallerimin peşinde koşamıyorum, sahip olduğum işi yaparkende hayallerime vakit ayıramıyorum.
-
Benim pederde karılara yazıyormuş. Napayim bunu beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu erkek çocuk üzerinden değerlendiriyorsak öncelikle her insan ailesini seçemiyor o konuda maalesef yapabilecek bir şey yok. İstisnaları, kötü durumda hariç olanları yazıyorum. Normal bir ailede evlat yetiştirirken anne ve baba belli bir dengede olacak. Anne çocuğuna şefkati, doğruyu ögretirken baba da çocuğa doğru bir maskülenliği ve özgüveni öğretecek. Babanın bazı hareketleri yanlış olsa bile eğer gerçekten iyiliğinizi isteyen bir babanız varsa sizi bazı şeylerde azarladığı durumlarda zaman geçtikçe ne kadar haklı olduğunu anlıyorsunuz. Mesela doğru baba figürü olmayan evlerde özellikle erkek çocuklarında sadece annenin büyüttüğü erkekler genellikle aşırı feminen, ürkek oluyor. O erkek çocuğu sonradan ne karşı cinsle ilişkilerinde başarılı olabiliyor ne de hayatta başarılı olabiliyor. Anneler yapısı gereği korumacı olduğu için çocuğunu el bebek gül bebek büyütüyor sonra o erkek çocuğunda bir şeyleri kendisinin başarmanın hazzı olmadığı için hırsı da olmuyor ot gibi yaşayıp gidiyor. O yüzden anne baba arasında denge çok önemli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
kesinlikle öyle
korumacı anneler çocuklarının hayatını bitiriyor. farkında olmadan
-
geneli cahildir, çünkü bu toplum cahildir. ama kendi cehalatlerini unutup çocuklarının milyarder olmasını beklerler,amaç tabiki bundan sebeplenip köşeyi dönmek. bu ülke insanı kanserdir.
-
Çoğunluk için söylüyorum. Anneler yine iyi niyetle yapıyor. Babanın köstek olmak harici katkısı yok. Üstteki yorumlara istinaden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen benim yaşımı bilmeden hangi cüretle bana ergen diyorsun? kaldı ki babamla kavga etmedim. sadece kendi babam üzerinden değerlendirme yaptığımı nereden çıkardın bilmiyorum. benim yaptığım değerlendirme kız erkek farketmeksizin ailelerin içindeki babaların davranışları ile ilgili gözlemlerime dayanıyor.
-
Suçu çocukta aramamak gerek😔... | Düşünen İnsan | Düşünen İnsan · Orijinal SesfacebookSuçu çocukta aramamak gerek😔... | Düşünen İnsan | Düşünen İnsan · Orijinal Seshttps://www.facebook.com/reel/3617928871785419?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşte herkes aynı şartları yaşamadığı için genellemek yanlış.
-
üzülmem çünkü babamı sevmiyorum. hiçbir zaman da sevmedim. durduk yerde hiçbir sebep yokken huzur bozmaktan başka bir işe yaramadı bugüne kadar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X