Şimdi Ara

Babaların babası Hellmarch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar az önceki upload sorunu için öncelikle özür dilerim..

Burda gördüğünüz char ise arkadaşımın charı...kendisi sevmez böle reklam kokan topicleri ama ben açtım..Üstünde MC den düşen TR1 mage setinden 3 parça var..Chest omuzluk ayakkabı..Tabi böle bir char yapmak için baya bi kasmak lazım öle pvp yaparak üstüne epic leri dizemion...Her hafta 3-4 kez MC ZG run yapıolar..Kendisi çok tecrübelidir oyun hakkında hertürlü gerekli gereksiz sorunuzu sorabilirsiniz kendisine ben iletirim..

• ee? napalım? arkadaşın tier2'li hunter'ını koysam mı? :p
    yani varsa napalım? allah sahibine bağışlasın mı diyim ne diyim :D
  • mazur görmek lazım, arkadaş heyecanını paylaşmış
  • dogru yahu helal olsun diyelim baska birsey demeyelim degilmi
  • arkadasin hala mavi stafla dolasiyo yanlis her hafta o kadar dungeona ragmen .
    bendede ole tier 1-2 karisik bi druid war falla ne desem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

arkadasin hala mavi stafla dolasiyo yanlis her hafta o kadar dungeona ragmen .
    bendede ole tier 1-2 karisik bi druid war falla ne desem

mavi staff konusu doğru ama MC den Azure Mageblade kolluyoz su an..Düşmedi düşse en çok dkp bizde..
  • Bide şunu eklemek isterim arkadaşlar biz Terenas serverinde oynuyoruz oyunu bizim serverde Allyların sayısı Horde un 3 katı...11-12 yaşında veletler hordu kötü sanıp açmıolar (açmasınlar zaten) diyeceğim şu ally tarafında her zaman PvE daha ii olmuştur..Çok kalabalık oldukları için instance leri hep onlar önce bitirmiştir..Örneğin neferianı önce allylar kesmişti..Sonuç olarak horde olupda bu kadar dar bir oyunce platformunda güzel bir guild bulcan ve planlı bir şekilde instance yapçan horde olunca bunlar zor işler...Alalylarda 3 raid mc yaparken hatta 1 guildden 2 raid çıkarken biz adam bulamıoz zor toparlıoz..BUnlar zor işler horde olupta öle epic set dizmek
  • Şan babası herhalde başlığa bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.