Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fark etmezdi o da bu ülkenin hassas noktasını bulmuş derdim. dostum sorun dinle ilgili falan değil, sorun şu ki, bu insanlar hep bunu kullanmaya çalışıyor, ve maalesef bu ülkede, işe yarıyor.
  • Daia07 D kullanıcısına yanıt
    Bunuda kabul ediyorum haklisiniz.herseye alet edildi din . Yukarısından aşağı sina.Ama boyle yaparakta din kullanilmis olmuyormu. Bir can gitmis neden nasil kim yerine olay duyurulup ceza alinana kadar ne yapilmasi gerekiyosa yapilmali.giden can gelmez .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kaynak, belge, araç içi kamera, Mobese, cep tel videosu, resim, tanık ifade vidosu, ölen 3 kişinin isimleri, yakınları (anne baba kardeş arkadaş) ifadeleri, polisin alkol kontrolü yaptığı belge , bunlar nerede?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_chiko kullanıcısına yanıt
    hocam ben inanan biri değilim ama din ile de derdim yok, en başta sizlerin tepki vermeniz gerekiyor bunlara, çünkü kutsal değerlerinizi karalayanlar, en çok karalayan bu tipler. mesela cinler geliyor diye kaçmasaydı, bu konuda belki de din hiç konuşulmayacaktı, vs vs. saygılar.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi 3.aralık.2019 kaza haberi üzerine ekleme yaparak konu açtı; bununla eline ne geçer, amacı hit almak mıdır, ne için yapar onu bilmem ve ona kafa da yormam bildiğimiz tek şey konu sahibinin gönderisinin "modifiyeli" bir gönderi olduğu.

Facebook Insta Vatsap vs yıllar evvel bıraktım. Sadece mahremiyet açısından veya pazarlamacılardan uzak durmak için değil fakat, bu ortamlarda bir kaşık suda fırtınalar, binbir yaygara koparılan, herkesin hamam tellalı gibi bağırıp cağırmasına gıcık olduğumdan da kullanmıyorum. "Piece of Mind" istemem sizi neden bu kadar rahatsız etti ki?

• Daia07 D kullanıcısına yanıt
    Başı kapalı denilen sürücünün resimi var mı yok. O halde başı açık mı kapalı mı onu bilemeyiz. Şu anda konu sahibinin ifadesine göre sadece spekülasyon yapıyoruz ortada belge resim video hiçbi halt yok. Mobese veya araç içi kamden görsek, kaza sonrası sürücü koltuğundan çıkıp kapalı başını açarak koşan bir bayan görsek, o vakit daha sağlıklı yorum yapabilir ama yok yok yok. Konu sahibi de yok. Ortada bi forum gönderisi haricinden hiçbi halt yok.

• Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun.
    İnsan hayatı 3 kuruş dahi etmiyor maalesef bu ülkede.
    Hak, adalet, hukuk, vicdan, ahlak kelime olarak bile anlamını yitirmeye başladı.
  • Başınız sağolsun, Sokak arasında 120km/h aklı başında bir insan yapmaz kendi canını düşünmüyorsan başkalarının canına zarar vermeye hakkı yok.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Karaktersiz kişiye gelecek olursak olayın psikolojisi ile kendini deliliğe vurmuş katli vaciptir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan kişi onca gün beklemiş kızın mimar başı kapalı babasınında müezzin olduğunu gereksiz yere belirtmiş ise üstelik basında haberi bile yoksa ard niyet aramak normal acaba derdi ne.? neyin desteğini arıyor ortada ölümlü kaza var şahitmi arıyor taraftarmı.
  • Bu da yeni çıktı ,ne demek cezai ehliyeti yok?Deli olunca adam öldürülebilecek mi yani? Yada akıl hastanesinde yatıp yırtabilecek?cezai ehliyeti yoksa arabada kullanmasaydı.Böyle saçmalık mı olur??? Bu kanunlara esaslı bir düzenleme şart,birde iyi hal indirimi denen garabet var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 12 Aralık 2019; 16:28:44 >
  • Allah rahmet eylesin. Takdir-i ilahi böyleymiş. Eceli bu zamanmış demek ki. Ölüme sebebiyet verenler sadece perdedir. Asıl canı alan Azrail Aleyhisselamdır.
  • Öncelikle Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm. Bu aptal dincilerin artık boş bahaneleri oldu bu aptal saptal cin min lafları. Valla sabırlıymışssınız. Şahsen benim başıma gelse o şahsı kendisiyle beraber sülalesini ortadan kaldırırdım..
    Her yerde paylaşıyorum.

• oturkmen kullanıcısına yanıt
    Hayatımda okuduğum en saçma yorum. Böylesine saçma sözlere boşvermişlige bırakmışlıga teslim etmeyin kendinizi. Böyle düşünceler yüzüne zaten bu cografya bu durumda
    Yok kaderinde varmış. Yok taktir böyleymiş . Yok zamanı gelmiş. Yok eceli gelmiş

Bunların hepsi haksızlığa karşı oluşan öfkeyi ve çare arayışını sönümlendirmek için birileri tarafından icat edilmiş laflar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 12 Aralık 2019; 16:42:48 >
  • Başın sağ olsun kardeşim. Önüne gelene ehliyet veriyorlar. Ne diyelim. Mekanı cennet olsun. Adalet yerini bulur umarım

• kadircitak kullanıcısına yanıt
    ''üstelik basında haberi bile yoksa''
    www.yenisakarya.com
    Hastaneye kaldırılan kazazede hayatını kaybetti. - Yeni Sakarya Gazetesi - Sakarya'dan Haberiniz Olsun
    https://www.yenisakarya.com/hastaneye-kaldirilan-kazazede-hayatini-kaybetti.html
  • Başınız sağolsun. Olayın faili bir an önce yakalanır umarım.
  • Allah rahmet eylesin umarım en ağır cezayı alır katil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Kaza yapan kız ortada yok. Kızın resmi bile yok fakat babasının mesleği var. Konu sahibi Arap dinini eleştirmek istiyorsa böyle senaryolara gerek yok.

• Allah rahmet eylesin..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.