Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin, yukarı taşıyalım konuyu en azından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Semannur çokkahraman kim neye benzer vs yok mu bir ekstra bilgi ? Nerede okur ailesi için üst düzey tanıdıklar filan kim bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bunlar kuru sorular...Yanıt cok basit: Cep telefonu sevdiklerimle veya önemli/gerekli kişilerle görüşmek içindir, Internette her önünüze gelen siteye cebinizi verirseniz o cep sizin olmaktan cıkar, pazarlamacı, alakasız kişilerin oyuncağına dönüşür. Yukarda Linked-in linki var o da sayfayı göstermek için üyelik, üyelik için de cep no istiyor örnegin onu da açmadım.

Gönderi belki doğrudur belki yalandır bilemem sonuçta haberdeki bilgi ile bu gönderideki arasında ilginç farklar var. "Annesi el frenini cekerek arabayı durdurdu" Annenin "el frenini cekerek durdurdum" dediği açıklama videosu , belgesi nerede? vs vs.
    Ne boş bir herifsin. Bloklayın geçin şunu.

• din ne güzel bir şey ya. paramı lazım hop 2 dua et, bir kuran salla, cep dolsun.
    katilmisin? cinler geliyor de örtüyü at, hop cezadan muafsın.
    cinler geliyor diye bu kişi akıl hastası sayılıp serbest bırakılırsa cinlere inanan (yani bütün müslümanlar) resmi olarak akıl hastasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 12 Aralık 2019; 14:6:8 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi konuyu açtıktan sonra 9 sayfa = 180 mesaj gönderildi, benim dışımda olayla ilgili teyit isteyen, sorular yönelten birçok kişi var yukarda. Onlara "boş" demiş oluyorsunuz.

Yok,yani bir kaza olayını alıp üstüne birşeyler ekleyip kendi başıma gelmiş gibi konu açsam benim konu da binlerce kişi tarafından tıklanıp, 180 mesaj toplar ve onda da "teyit" soran kişiye senin gibi biri çıkıp "boşsun sen" der. Budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Linkedin'de bi profil sayfası bakacam diye cep nomu vermedim diye egoist oldum yani? Alkışlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Linkedin'de bi profil sayfası bakacam diye cep nomu vermedim diye egoist oldum yani? Alkışlıyorum.
    linked için özel bi bilgisin kesinlikle verme

• quote:

Konu sahibi konuyu açtıktan sonra 9 sayfa = 180 mesaj gönderildi, benim dışımda olayla ilgili teyit isteyen, sorular yönelten birçok kişi var yukarda. Onlara "boş" demiş oluyorsunuz.

Yok,yani bir kaza olayını alıp üstüne birşeyler ekleyip kendi başıma gelmiş gibi konu açsam benim konu da binlerce kişi tarafından tıklanıp, 180 mesaj toplar ve onda da "teyit" soran kişiye senin gibi biri çıkıp "boşsun sen" der. Budur.
    Diyelimki bunları uydurdu konu sahibi. Ee eline ne geçti bana anlatırmısın? Konu çok hit aldığı için forum yönetimi kendisine paramı ödedi ? Yoksa o çok değerli telefon numaranızı alıp NSA CIA KGB ilemi paylaştı?

""Linkedin numaramı istedi.instagtam numaramı istedi""

Aynen linkedin ve instagram çok değerli numaranızı alıp konu sahibiyle paylaşacak.Merak etmeyin sanal alemde gizlilik konusunda sizden kat ve kat daha bilgiliyim ama bu söylediklerinizin gizlilikle en ufak alakası yok,saçmalık. Bir telefon numarası gizlemekle olmuyor bu işler. Ayrıca instagrama üye olmanıza gerek yok tanıdığınız birisi rehberine erişim izni verince sizin numarada facebookun database'sine girmiş oluyor. Böyle takıntılıysanız hattınızı kapatın ve internetle irtibatınızı kesin en kesin çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 12 Aralık 2019; 15:27:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpergurel79

Yuhh ya hep güçlüler mi kazanacak biraz adalet....
    Hep üçlüler mi kazanacak diye okudum

• Başınız sağolsun, öne çıkaralım. Umarım adalet yerini bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21F9C8AD0 -- 12 Aralık 2019; 14:36:26 >
  • Daia07 D kullanıcısına yanıt
    Eksik zekalı arkadaşım . Kazayi yaptiginda başı kapali ve imam kiziymis bişeylerin ardina sığındığı yok . Cinleride sonradan uydurmamis .tamamen olay anında gelişen bişey.Kininizi kusmak için bu tür olaylari bahane etmeyin. Cok komik oluyorsunuz. herkesin inanci ve yasami kendine hata yapan cezasini çeker. Adı üstünde KAZA bu hak eden cezasini ceksin. Ama imami başörtüsünü kullanipta nefret kusmayin. Allah rahmet eylesin. Dilerim en üst seviyeden ceza alir. Sonuna kadar da çeker.

• Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Yakin zamanda tanışman dileklerimle. Sadece kapalılara görünmediğini anlarsin :)))

• Daha dün (11.12.2019), araçlara kırmızı, yayalara yeşil yanarken, yaya geçidinden geçmeye çalışırken bir kadın beni az kalsın eziyordu.

Olay şu şekilde oldu, aşağıdaki fotoğrafta kırmızı yıldızlı yerde ışıkları bekliyordum. Hatta sürücülere sarı yanarken karşıya geçmeyi düşündüm "ulan bekle 15-20 sn daha" dedim bekledim. Sürücülere kırmızı yandı bir tane kadın ara yolda gelip, turuncu ile işaretlediğim yerde durdu. AMA durdu, hareket yok. Tam sarı ok ile işaretlediğim yerden karşıdan karşıya geçmeye çalışınca o kadın da aracı ile (beyaz opel corsa) ilerleme başladı yürüme hızı civarında, yakın olduğum için de kaputunu ellerimle temas ederek kendimi geri ittim ve kadına ne yapıyorsun gibisinden ellerimi kaldırdım. Kadının yüz ifadesi korkmuş gibi idi ve hiç durmadan gitti, sola dönerek trafiği de felç etti gitti. Plakasını aldım ama şikayette bulunmadım.

Bu haberi görünce, acaba bulunsam mı diye ikilemde kalmadım değil.

Babam 3 Aralık  14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından  hayatını kaybetti

• by_chiko kullanıcısına yanıt
    Başı sıkışmış mı? başı dertte mi? --evet
    o an gelişen şey nedir? --cinler vs.
    başörütülü mü?--- evet
    cinler nedir?--- gerçekte olmayan, soyut, dini ögeler
    cinler vs dini ögeler bu ülkede prim yapar mı?--- evet

bu bir kaza değildir, bu bir cinayettir. adı üstünde kaza deyip basitleştiremezsiniz. imamı baş örtüsünü kullanan ben değilim, her başı sıkıştığında din imandan bahseden bu tipler. eğer onlar böyle yapmasaydı, biz de bu konuya buradan yaklaşmazdık. ülkede dini ögeleri kendi lehine kullanmak moda oldu. bunu inkar edemezsin. ve bu kız, asla din yüzünden, kör olmuş bu ülkede hak ettiği gerçek cezayı almayacak.
    peki benim mesajımda yanlış olan şey nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daia07 -- 12 Aralık 2019; 15:29:45 >
  • Bugün uşakta üni öğrencisi alkollü olup araba sürmüş. Kaldırımda duran 3 vatandaşı öldürmüş.

Şimdi buda çıksa aynı şeylere paylaşsa akşıma şu gelir.

Oflu ile şeytanın hikayesi.

Geçen gün güngören b.başkan yardımcısı şutlanmıştı bir olay yüzünden. Adam tv ye çıkıp ij dıj güjler yapru demişti. Yemin ediyorum sıyırık bu ülke.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_chiko

Yakin zamanda tanışman dileklerimle. Sadece kapalılara görünmediğini anlarsin :)))
    Allah korusun tövbe bismillah.
  • Daia07 D kullanıcısına yanıt
    Peki avukatin kizi olupta basi acik olsaydi. Avukatin kizi basi acik sekilde cin deseydi bu detaydan bahsedilecekmiydi. Bakin kisileri savunmuyorum katil katildir. Ama başörtülü imam kizi derseniz art niyet ararim

• Şerefsizler.Cinle şeytanla bütün işlerini hallediyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.