13 yaşımdan beri farklı farklı antidepresan ilaçlar kullanıyorum asperger sendromu teşhisi koydu bir psikiyatrist farklı farklı psikiyatristlere gittim hepsi majör depresyon var dedi işitsel halisünasyon sorunum var benim babam asker ve muayne olurken seni askerlikten muaf tutmaları çok ama çok zor dedi %100 akıl hastası birine bile yaptırdıklarına şahit olduğunu söyledi sizin düşünceleriniz nedir |
babam asker ve bana askerlikten muaf olman zor dedi

-
-
saçmalık kişinin babasının asker olmasıyla senin hastalığının ne alakası var kanunda böyle birşey olduğunu sanmıyorum
-
hocam sen askerden geldinmi
-
geldim hocam 1 hafta oldu
-
kanıtlanmış psikojik rahatsızlığın ve uzun süreli ilaç kullanımın varsa teste girip rapor alabilirsin. millet kilodan, alerjiden rapor alıyor, halisünasyon gören mi almayacak. baban sanırım askere gitmeni istiyor
-
Bizim yan bölükte şizofren vardı. Rdm görevlisi bile bunu nasıl muaf etmediler demişti.
-
hayırlı olsun
-
teşekkürler
-
bro hayırlı tezkereler it's over
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum biz tartışıyoruz acaba askere gitmeme şansım yüksek mi diye psikolojik sorunlardan dolayı diye hani. Bu konuda tahmini en iyi yapacak kişi kim? Bir asker. Ben de askerle (babamla) konuştum ve o da tahminini söyledi. Büyük ihtimal gitme ihtimalin var diye düşünüyorum dedi. Sen ne anladın tam olarak bilmiyorum. Babamdan örnek verme nedenim şu forumdaki rastgele bir insandan daha iyi tahmin yapabilir çünkü hayatı boyunca gençliğinden beri jandarma kendisi. Bir sürü asker gördü. Valla sen aşırı büyük yanlış anlamışsın ya da ben çok kötü anlatmış olabilirim derdimi çünkü konuyu açarken hızlıca yazdım cümleleri direkt yazdım çünkü yanlış anlaşılma olacağını beklemiyordum
Babam bana hep askere gitmemeni isterim diyor çünkü çok iğrenç kötü bir ortam olduğunu biliyor hatta bedelli parasını vermeyi teklif etti ama ben reddettim çok büyük para belki babamın görev yaptığı şehirlerde ona öyle denk gelmiştir bilmiyorum
Babam diyoki birtanesi tuvalete gitmeden ortalık yere tuvaletini yapıyordu hiç akıl sağlığı yerinde değildi onu bile almış askerliğini yaptırmış devlet durumun vahimliğine bak
Tezkerecell şafakcell bu benim kaderim kaderim benim bu eğer askere gidersem ya da gitmezsem 1 yıl sonra bu konuya gelirim bilgilendiririm
Hocam belkide askere gitmeyerek ölümden kurtulacaksan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bedelli yap
cogu kişi muayene olmadan direkt askere gidiyor, o yüzden alınır. eğer sen rapor almak istiyorsan zaten bunu askeri subeye bildiriyorsun onlar seni hastaneye yönlendiriyor. tsk saglık yönetmeliği var indir oku onu
-
Doğuya gidersem ölüm riski var doğu şehirleri sıkıntı ama batı şehirlerinde ölüm riski yok bu devletin uğruna ölürsem eğer utanç dolu hissederim böyle bir devlet için ölmek padişah sarayında keyif sürsün diye hayatımı kaybetmek...
Aşırı pahalı aileme ödetmek istemiyorum yük olur onlara gidip patates soyup komutanımdan küfür yiyip temizlik yapıp "vatani görevimi" yerine getiririm 100.000 lira vermektense
Evet dediklerini biliom anlatmıştı babam
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofAşırı pahalı aileme ödetmek istemiyorum yük olur onlara gidip patates soyup komutanımdan küfür yiyip temizlik yapıp "vatani görevimi" yerine getiririm 100.000 lira vermektense
Ben bedelli yaptım imkanı olan bedelli yapsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kireçli su saç döker mi
- devlet hastanesi check up
- aktif spesifik lezyon nedir
- lens nereden alınır
- lustral 200 mg
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
- galaxy unpacked
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X