Şimdi Ara

Babam denen yaratıktan çok bıktım artık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #42
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ayrı eve çıksam ne olacak baskı ve tehditler bitecek mi sanıyorsun hocam

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

pardon hangi açıdan?

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

her haltı erkekten bekleyen iğrenç tc kızlarıyla evlenilir mi yahu

• Evlenmiş ama EVlenmemiş. Ev üstüne ev kurarsan evin sahibinin dediğini yapacaksın, yap bir çocuk eline mi yapışır.

• ayrı eve çıkmak çözüm değil çünkü bu babanla senin arandaki bi mevzu değil. toplum evlenmemiş erkeğe başarısız ürün gözüyle bakar. kızın hayat görevi evlenip çocuk doğurmak, erkeğin hayat görevi çocuğun büyümesini finanse etmektir.

mesela bizim arkadaş evlendi, eşi kanser oldu çocuk doğuramadı. kızı suçlu çıkarıp kovaladılar boşanma davası açtılar.

aynısı erkek için de geçerli, çocuk büyütmüyosan seni niye büyüttük, sen ne işe yararsın, sana niye saygı duyalım gözüyle bakıyo herkes.

sen istediğin kadar gençlik döneminde fakir ol hiç fark etmez kimse senin halinden anlamaz, erkeğe empati yapılmaz, erkeğin kafasına vurulur, toplum böyle, erkek olmak bahane sunmamaktır erkek olmak bi şekilde başarmaktır gözüyle bakıyo herkes.

benim ufak kardeşle evli olan enişte var, eleman babadan hayvan gibi zengin. eleman 18'ine girer girmez babası ona sıfır otomobil ve sıfır ev hediye etmiş ki zaten şuanda o evde oturuyorlar. bu eleman toplumda adam gibi adam olarak görülür. bu elemanın para içinde yüzüğü yaşlarda ben parasızlıktan sürünüyordum ve sonra maaş almaya başlayınca yıllarca kardeşlerime destek çıktım ama toplum için bunların hiçbir önemi yok. ben şuanda ezik beş para etmez bi sünepe olarak görülüyorum. çünkü 38 yaşında bekarım. bak evlendirmek için sürekli tanıştırmaya kız tavsiyesi getiriyolar hiç sormadan, ben diyorum yok düşünmüyorum size iyi günler hadi güle güle diyorum. emin ol o kız tavsiyesini getiren tanıdığım benim arkamdan sünepe diyo. cesaretsiz falan diyo. toplum böyle bakar. EV-LE-NE-CEK-SİN başka bi yolu yok, evlenmiyosan en işe yaramaz başarısızlık örneğisin. bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Ocak 2025; 12:29:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her seferinde, aynı tek cümleyle, gülerek sakince cevap verip uzaklaşın.

Bir süre sonra muhattap almadığınızı anlayıp, kendi başını yiyecektir.

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    herkes aynı değil doğru birini bul evlen hic bekleme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    biter

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ben evlenmem açıkçası büyük çoğunluğu menfaatçi çünkü
    Son yıllarda artan bu boşanmaların büyük nedenide kadınlardan kaynaklanıyor

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Son yıllarda artan bu boşanmaların büyük nedenide kadınlardan kaynaklanıyor

kadın milletinin maddiyat düşkünlüğünden gösteriş merakından aç gözlüğünden cahilliğinden ve karaktersizliğinden kaynaklanıyor. kadın düşmanı diyenlere de şunu söyleyeyim kadın düşmanlığı yapmıyorum olanı söylüyorum. söylediklerimde inkar edilebilecek bir şey yok.

ebeveynlerin mürüvet ve torun fetişizmini tatmin edeceğim diye bu kadın milletiyle hayatımı ziyan edemem. zaten evlenirken erkeklerin hiçbir yasal güvencesi de yok. kendimi tehlikeye atamam.

• Kedi al adını torun koy. Senin seveceğin torun anca bu torun dersin.

Ben her açıdan haklı buldum babanızla aynı kafadayiz yarın öbür gün çocuğum 30 yaşını geçtikten sonra mücbir sebep yoksa evlenip bir an önce çoluğa çocuğa karışmasını isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de oğlumun pop star olmasını ve sonsuz para kazanmasını istiyorum. bu yüzden oğluma hergün bağırıyorum POP STAR OL LAAAAAĞĞĞĞĞNNN!!!!! diye.

• Çok enteresan bir sçaile problemi. Torun isteyen anne-babalar illaki olur, ısrar eden olur ama bu bambaşka bir seviye. Pederde takıntı olmuş olabilir. Umarım sorunlarınız tez vakitte çözümlenir.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Şaka maka geçici olarak bir çözüm olabilir. Zira kediler evin neşesidir, komik dostlarımızdır, evde pozitif bir enerji yapabilirler. Ben "kedi sevmem, evde kedi istemem" sert mizaçlı olan arkadaşımın babasının eve kedi girince onu nasıl sevdiğini, çocuk gibi oynadığını biliyorum.   Şaka maka güzel çözüm. Ama ismini torun koymasın bence yoksa yine birtakım kavgalara sebep olabilir.  

• babana torun centerdan sinema bileti al

www.biletinial.com
    Biletinial Torun Center Sinemaları | Mekan
    https://biletinial.com/tr-tr/mekan/biletinial-torun-center-sinemalari
  • Eğer iyi bir ev ve araba alıp düğününü de yapacaksa bence haklı olabilir aksi halde konuşmaya bile hakkı yok babanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 bine karavan al canın sıkılınca çık git 3 gün gözükme

• hocam 33 yaşındaysan bence senin o evde işin yok, 55 de olsan baban seni yönetilebeceği yönlendirebileceği bir çocuk olarak görmeye devam edecek. çözüm olabildiğince az görmek görüşmek olacaktır.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt

5 sene sonra beni nerde görüyorsun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.