Şimdi Ara

Babam evlatliktan reddetti (allah rizasi icin yardim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam köyde büyüsede okumasada gerçekten her konuda okuyan insandan farkı olmaksızın benimle konuşur arada bi kaç tokat atsada dayağı sevmeyen birisidir. Ve o bi kaç tokatı da atar hakkıdır babadır o . Annem çok baskılıdır hep babama yüklenir sen nasıl babasın sesin çıkmıyor döv bidaha yapamaz falan gibisinden . Ama babam her seferinde hayvan mı bu çocuk döveyim akıllansın der. Kardeşim benden sana tavsiye al babanı karşına (önceden yapmadığın şeyse) de ki baba istersen benim burda ağzımı burnumu kır sesim çıkmaz ama böyle yapma sen benim babamsın senin kanındanım ben bana destek ol de. Emin ol çok asabi bi adamsa belki yine arkasını döner gider ama aklından çıkmaz o laflar ve sana olan davranışında değişim olur. Her zaman can alıcı yönünden konuş. Mesela bizim oturduğumuz yer siyasi bi yerdir her akşam olaylar olur ve bende siyasetle derinden uğraşırım bi kaç senedir evdekiler bunu öğrenince annem falan ağladı babam fazla sesini çıkarmadı. Akşamları dışarı çıkamam mesela annemin çenesi yüzünden ama babamı karşıma alıp 2 dakika konuşunca kıyamaz hemen çık ama geç gelme der. Her baba ne kadar kötü davransada oğlunu kızını sever biraz duygu sömürüsü bile işe yarar bu konuda dostum inşallah dilediğin gibi olur herşey

• Emin ol senden çok daha zor durumlar geçirdim hemde cok.

Yapicak bisey yok iyi bir üniversite devlet bursu ve çalışacağin part time iş hayatını kurtarırcaktır.

Tabi o kadar kolay değil herkesten daha fazla çalışman lazım

Edit: Buradakiler konuş demiş ama hiçbirsey degismeyecek birgün iyi olacak diğer gün eski haline dönecek bosver konusma hiç tecrübeyle sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 21 Mayıs 2014; 11:16:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar kişininde bi tecrübesi var ki konuş diyor değil mi ?
  • Okul müdürü yada nazının geçtiği bir öğretmenle konuşsan babanı çağırsalar onlar konuşsa faydası olabilir diye düşünüyorum.
  • Cep Herkülü C kullanıcısına yanıt
    Ablanin veya abinin isi varmi ?
    Evlilermi?

Hepiniz birlesin ve babanizin karsisinda dik durun kendini bi halt olmadigini gorunce pasa pasa ayaklariniza kapanir.

Dayilarina amcalarina durumdan bahset.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcLog

Ablanin veya abinin isi varmi ?
    Evlilermi?

Hepiniz birlesin ve babanizin karsisinda dik durun kendini bi halt olmadigini gorunce pasa pasa ayaklariniza kapanir.

Dayilarina amcalarina durumdan bahset.

Ikiside evli biri ogretmen biri hemsire allaha sukur onlar kendilerini kurtardilar onlarada ayni seyi yasatmis. Herkes defalarca konustu ama anlamiyor. Kimseyle arasi iyi degil ama anlamiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım anlattığın gibi davranışlar gösteren biriyle oturup karşına alıp konuşman çok zor.Dolayısıyla kesinlikle onunla ne münakaşaya ne de herhangi muhabbet olayına girme gerek yok.Asla diyaloğa girme sessiz tavır takın. Boşuna kendini daha da üzmüş olacaksın. Dolayısıyla bu süreçte bol bol dua et ibadete sarıl o seni hem rahatlatır hem de hiç tahmin etmeyeceğin kadar güçlendirir. Biran önce kendi ayaklarının üstünde durmaya bakacaksın. hayatına yönü sen vereceksin bunu unutma.
  • senin üstünden nasıl para çekiyor yahu? şimdi sen borçlu mu durumdasın? öyle babam olucak her türlü pisliği yapar hapse soktururum onu. bıçakla bence. (yarı ciddi yarı espiri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

vay la millet neler yaşıyor

+1 kendi yaşadiklarimi bisey zannederdim

• malasef benim babamda öyle. babam yıllarda türkiyeyi gezmiş tanınan birisi. parmakla gösterilir sorulduğu zaman.

ama gel gelelimki şu 6-7 senedir işi gücü bıraktı (işi bıraktı derken oda annem ve abim yüzünden. sürekli kavga gürültü olduğu için artık işler falan iyice battı.)

annemle 2 sene önce ayrıldılar. abim evli değil 35 yaşında annemle beraber yaşıyorlar. ben babamla yaşıyorum. gerçi istanbulda aynı evde kalıyoruz aramızda bir duvar ve kapı var diyelim. 1de merdiven.

babam sürekli milletin içinde bağırır çağırır bana. tabii aynı durum evdede geçerli sürekli küfür ediyor bana haliyle bende ediyorum. bana 5 yaşındayken nah yapmayı öğretmişlerdi düşünün.

daha bugün arabayla giderken köye girdik eve doğru gidiyoruz bi rampa var kestirmeden gidelim dedik. arabayla rampaya geldim araba tekledi bende durdum. 2yle kalkmaya çalıştım araba kalkmadı haliyle.

hemen bana sövmeye bağırmaya başladı o yanımda oturuyor. arkadada dayımlar var.

yok sen nasıl bi *** nesin senin ananı **** süreceğin arabanın **** araba 2yle kalkarmı sibopları kıracaksın senin *** koyayım vs vs bir sürü küfür günah.

bende sinirlendim arabadan indim bu seferde bana vurmaya çalıştı. geçen sene 2 defa arabanın camını kırdık. 1 hafta önce kapının camını sopayla vurarak kırdı.

gün aşrırı kavga ediyoruz yani. benim biraz param olsa zaten durmayacam. yazlığa geldik biraz olsun annemin streinden uzaklaşauım diye.

burada daha kötü kavga ediyoruz herkese rezil olduk anlayacağın.

22 yaşındayım okulum yok internetten 2. el ürün falan satıyorum burda ordan geçimimi sağlıyorum birde 4-5 tane koyun birde ineklerimiz var o kdar.

istanbuldada elektrikçi dükkanım var.

biraz para geçsin elime babamın yanında 1 dakka durmayacam. bence sende kaç ordan hemen yoksa seninde psikoljin bozulur.

ayrıca benim babam daha boşanalı 2 sene olmadı, internetten kendine karı arıyor. babam 59 yaşında internetten 45 yaşında kadınlarla konuşuyor telefon numarasını veriyor.

nasıl hikmetse telefonları hiç susmuyor babamın. sürekli o internet o.. ları arıyor babamı. birde çaldırıp kapatıyorlar babam arıyor. davut diye kaydetmiş birde birisini. ahmett mehmet falan kayediyor ben alıyorum tabi. 5 dakka 20 dakka ay sonu 90 tl fatura ödüyorum düşünün. geçen sene 60 tl olan fatura bu sene 90 tlden düşmüyor, aksine yukarı çıkıyor.

tabii babamı görseler reelde depar atarak kaçarlar. pletes topu kadar göbeği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

malasef benim babamda öyle. babam yıllarda türkiyeyi gezmiş tanınan birisi. parmakla gösterilir sorulduğu zaman.

ama gel gelelimki şu 6-7 senedir işi gücü bıraktı (işi bıraktı derken oda annem ve abim yüzünden. sürekli kavga gürültü olduğu için artık işler falan iyice battı.)

annemle 2 sene önce ayrıldılar. abim evli değil 35 yaşında annemle beraber yaşıyorlar. ben babamla yaşıyorum. gerçi istanbulda aynı evde kalıyoruz aramızda bir duvar ve kapı var diyelim. 1de merdiven.

babam sürekli milletin içinde bağırır çağırır bana. tabii aynı durum evdede geçerli sürekli küfür ediyor bana haliyle bende ediyorum. bana 5 yaşındayken nah yapmayı öğretmişlerdi düşünün.

daha bugün arabayla giderken köye girdik eve doğru gidiyoruz bi rampa var kestirmeden gidelim dedik. arabayla rampaya geldim araba tekledi bende durdum. 2yle kalkmaya çalıştım araba kalkmadı haliyle.

hemen bana sövmeye bağırmaya başladı o yanımda oturuyor. arkadada dayımlar var.

yok sen nasıl bi *** nesin senin ananı **** süreceğin arabanın **** araba 2yle kalkarmı sibopları kıracaksın senin *** koyayım vs vs bir sürü küfür günah.

bende sinirlendim arabadan indim bu seferde bana vurmaya çalıştı. geçen sene 2 defa arabanın camını kırdık. 1 hafta önce kapının camını sopayla vurarak kırdı.

gün aşrırı kavga ediyoruz yani. benim biraz param olsa zaten durmayacam. yazlığa geldik biraz olsun annemin streinden uzaklaşauım diye.

burada daha kötü kavga ediyoruz herkese rezil olduk anlayacağın.

22 yaşındayım okulum yok internetten 2. el ürün falan satıyorum burda ordan geçimimi sağlıyorum birde 4-5 tane koyun birde ineklerimiz var o kdar.

istanbuldada elektrikçi dükkanım var.

biraz para geçsin elime babamın yanında 1 dakka durmayacam. bence sende kaç ordan hemen yoksa seninde psikoljin bozulur.

ayrıca benim babam daha boşanalı 2 sene olmadı, internetten kendine karı arıyor. babam 59 yaşında internetten 45 yaşında kadınlarla konuşuyor telefon numarasını veriyor.

nasıl hikmetse telefonları hiç susmuyor babamın. sürekli o internet o.. ları arıyor babamı. birde çaldırıp kapatıyorlar babam arıyor. davut diye kaydetmiş birde birisini. ahmett mehmet falan kayediyor ben alıyorum tabi. 5 dakka 20 dakka ay sonu 90 tl fatura ödüyorum düşünün. geçen sene 60 tl olan fatura bu sene 90 tlden düşmüyor, aksine yukarı çıkıyor.

tabii babamı görseler reelde depar atarak kaçarlar. pletes topu kadar göbeği var.

Psikolojim yeterince bozuk hocam zaten.. cok kotu durumdayim.. dunku bu olaydan sonra annemlede tartistim onlada konusmuyorum

• Allah yardımcin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cep Herkülü

BEYLER ALLAH ICIN OKUYUN

Beyler yardim edin lutfen ailemle cok uzun zamandir kavgaliyiz. Babamdan nefret ediyorum sureki sinirlidir kendi ailesindekiler bile sevmez. Millete yuk olmaya bayilir. Her iste basarisiz olur. Kendine bisey sanar ama hicbirseydir. Surekli oram hasta yok suram kotu der. Yazin bile kapilar camlar kapali oluyo bazen dusunun, usuturmus beyefendi. Bazen para istdegimde yok diyor bende de yok diyorum ''o zaman gitme okula'' diyor derslerim cok kotu degildir izmirin iyi anadolularindan birindeyim bi kac tane kotu var onlarda toplanir sorun drgil. Ama artik herseyden biktim. Demin geldi niye calismiyorsun demedi sustum sustum en sonunda cok baski yapiyorsunuz baba(gunde en az 5 6 defa konusulur en kisasi yarim saat) sana biri hergun kalkip ise git dese gitsen bile istemeden icinden gelmeyerek gidersin dedim yuzume tukurdu 2 dk sonra sen benim evladim degilsin evlatliktan reddeiyorum seni dedi bende seni babaliktan dedim beyler ben hayatimda hic aile hayati gormedim babam benim yanimda degildi hic olmadi ayri degiiller ama keske ayri olsalar o kadar diyorum artik. Ben anaokulundayken ihtiyacim oldugunda babam memleketten para gonderirdi ama dusunun annemin adina degil anaokulu hocasinin adina gonderirdi. Kac kere annemi babami tekme tokat kavgadan ayirdim ama aertik dayanamiyorum beyler. Bigun sabrim tasacak korkuyorum eskiden cok neseliydim ben artik en yakin arkadaslarim bile yanima yaklasmiyor okulda yemeyip icmeyip parabiriktirip kendime elbise falan aliyorum bizimkiler kredi oduyor ama babam gelmeden once biz cok iyigeciniyorduk bir maasla. Babam benim bireysel emekliligimden 14 bin lira cekti gitti 18 tane keci aldi 2 sene sonra 65 tane keciyi 10 milyara satti kurbana 3 ay kalmisken ugrasamam diyerek allah rizasi icin yardim

Olayı çok karışık anlatmışsınız evin tek çocuğumusunuz ? ( Evlatlıktan reddettim ) diyerek sizi reddedemez çünkü bu ret yazılı değil sözlüdür babanız hayvancılıklamı uğraşıyor ? babanız sizle kalmıyormu ? durum aynen böyleyse babanızın mutlaka kıramayacağı bir büyüğü vardır bu büyüğe herşeyi anlatın bu büyük kişide sizin isminizi vermeden babanızla konuşsun İnşaallah babanızla aranız düzelir

• ülke de bu durumda olan çok insan var.babanı bir psikiyatriye götür. hala değişme olmazsa biraz daha dişini sık kendi hayatını kuruncaya kadar.
  • Benzer şeyler, babamla anlaşamayız.. Anlatsam olmaz, susuyorum yine olmuyor..
  • Babam, ben 16 yaşındayken vefat etti. Çok severdik birbirmizi . Babam okumamış biriydi ama çok anlayışlıydı. Beni çok severdi her gün öperdik birbirimizi, sarılırdık. Hayatta en korktuğum şey onu kaybetmekti. Uyuduğu zaman ayağını kontrol ederdim soğuk mu diye. Hani filmlerde görürdük ya ayak soğuk olunca anlarlardı öldüğünü. Neşe dünya fani sevdiklerin izin kıymetini bilin. Tam 10 yıl oldu. Zihninden yavaş yavaş siliniyor. Siz böyle anlatınca garibime gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar hep andropozdan seninki kadar olmasada bizde de var bi tane

hangi anadoludasın hocam yaş kaç
  • Bizim elimizden birşey geleceğini sanmıyorum Allah yardımcın olsun.
  • Cep Herkülü C kullanıcısına yanıt
    Sadece babanla ya da annenle anlaşamasan neyse ama ikisiyle birden anlaşamıyorsan, sende de kabahat var demektir.

• Allah yardımcin olsun kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.