Şimdi Ara

Babam evlatliktan reddetti (allah rizasi icin yardim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim annemle hiçbir sorunum yok babamla da yok ama hiçbir zaman yanımda olmadı 5 sene futbol oynadım bir kere bir macimi izlemeye gelmedi kikbos oynamayı çok istedim boylu puslu adamım gittim kayıt oldum lise ikiye gidiyordum malzeme parası 120 tldi bende 50 tl vardı istedim yok dedi şimdiye kadar ne istesem yok demiştir o senenin yazinda ise girdim calismaya başladım yaz bitince haftasonları gitmeye başladım o gün bu gün çalışıyorum tam 6 sene geçti çalıştığım yerde usta sayılırım benden büyük evli barkli adamlardan daha fazla maaşım oldu kendime üç dört kere telefon aldım bilgisayar aldım yatak odami değiştirdim tatile gittim Üniveristeye yazıldim %50 burslu paramı kendim ödüyorum 2000 bin civarında maaşım var patronum da beni sever oğlu gibi görür ilk sene o parami peşin ödedi zaten her senenin basında bir miktar para verir al bunu ver geri kalanını öde der insanın kendi parasini kazanması kadar güzel birşey yok birikmis param da var araba da almayi düşünüyorum inan kardeşim hersey senin elinde çalış yeter ki ezsinler seni ezmeden buyuyemezsin bir günde iki kişi 40 Ton mal indirdiğimi bilirim yeter ki iste herseyi basarirsin şimdi çalışma ama kazaninca ilk işin bir ise girmek olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sadece babanla ya da annenle anlaşamasan neyse ama ikisiyle birden anlaşamıyorsan, sende de kabahat var demektir.

annemle babam yüzünden kavgalıyız normalde iyiydik. babamın safını tutuyor normalde o da sevmior babamı ama iş bana gelince beraber yükleniyorlar
  • Cep Herkülü C kullanıcısına yanıt
    Eğer senin de haksızlık payın olmasaydı, annen tamamen babanı tutmazdı bence. Kendi kendine düşün. Hiç mi hatan yok?
  • Allah yardım etsin hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.