Şimdi Ara

Babam evlatliktan reddetti (allah rizasi icin yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler yardim edin lutfen ailemle cok uzun zamandir kavgaliyiz. Babamdan nefret ediyorum sureki sinirlidir kendi ailesindekiler bile sevmez. Millete yuk olmaya bayilir. Her iste basarisiz olur. Kendine bisey sanar ama hicbirseydir. Surekli oram hasta yok suram kotu der. Yazin bile kapilar camlar kapali oluyo bazen dusunun, usuturmus beyefendi. Bazen para istdegimde yok diyor bende de yok diyorum ''o zaman gitme okula'' diyor derslerim cok kotu degildir izmirin iyi anadolularindan birindeyim bi kac tane kotu var onlarda toplanir sorun drgil. Ama artik herseyden biktim. Demin geldi niye calismiyorsun demedi sustum sustum en sonunda cok baski yapiyorsunuz baba(gunde en az 5 6 defa konusulur en kisasi yarim saat) sana biri hergun kalkip ise git dese gitsen bile istemeden icinden gelmeyerek gidersin dedim yuzume tukurdu 2 dk sonra sen benim evladim degilsin evlatliktan reddeiyorum seni dedi bende seni babaliktan dedim beyler ben hayatimda hic aile hayati gormedim babam benim yanimda degildi hic olmadi ayri degiiller ama keske ayri olsalar o kadar diyorum artik. Ben anaokulundayken ihtiyacim oldugunda babam memleketten para gonderirdi ama dusunun annemin adina degil anaokulu hocasinin adina gonderirdi. Kac kere annemi babami tekme tokat kavgadan ayirdim ama aertik dayanamiyorum beyler. Bigun sabrim tasacak korkuyorum eskiden cok neseliydim ben artik en yakin arkadaslarim bile yanima yaklasmiyor okulda yemeyip icmeyip parabiriktirip kendime elbise falan aliyorum bizimkiler kredi oduyor ama babam gelmeden once biz cok iyigeciniyorduk bir maasla. Babam benim bireysel emekliligimden 14 bin lira cekti gitti 18 tane keci aldi 2 sene sonra 65 tane keciyi 10 milyara satti kurbana 3 ay kalmisken ugrasamam diyerek allah rizasi icin yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah yardım etsin

• Çok farklı değil bizim aile de. Sadece tekme tokat kavga olmuyor. Üniversiteye kadar sabredeceksin yolu yok.

• vay la millet neler yaşıyor
  • Allah yardımcın olsun. Okuluna asıl iyi bir üniversite kazan. Tüm iş sende bitiyor artık. İyi bir işe kapak atmaya bak. Ben de benzer şeyleri yaşadım/yaşıyorum. Emin ol anlıyorum seni kardeşim. Çekiyoruz işte napalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 21 Mayıs 2014; 0:44:31 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani yok kontrol edildi.Okuyabilirsiniz

edit:

Benimde annemle babam ben doğmadan 1 yıl önce evlenmişler.Evlendikleri günden beri kavga eksik olmamış halada değil.Rahat birgünümüz olmadı.Babamın ailesinin bana bile olan düşmanlığı annemin ailesininde bana olan düşmanlığı var.Sahip çıkmama kovma bakmama gibi.Annem kaç defa babamdan dayak yedi yara aldı.Bunun sebebide babamın annemi sürekli aldatması ve anneminde ona kızmasıydı.Kulak zarı patladı kulağına vurunca.Ütüyle karnını morarttı kaç kere ezik oluştu annemin vücudunda.Babam ev geçiminden habersiz ve hovarda biri olduğu içinde maddi olarakta birşey biriktirip kazanamadık.Ailelerde sürekli parayı biriktirip kendi yeme derdinde olduğundan bizim elimizdekileri bile aldılar.Evimiz bile olmadı bizim.Kirada yaşıyoruz hala.Bende çok neşeli biriydim şimdi bir sürü şey başıma geldi ve psikolojik olarak çöktüm.Dindar biriyim ben ama halde intihar edicek seviyeye geldim.Babam 2 senedir evde değil.Ben gitme dememe rağmen aldattığı kadınla evlenme fırsatı yakalamak için bırakıp gitti beni.Bu yaza kadar görüşürdük aramız iyiydi.Ama işi iyice azıttı.Bana çok büyük saygısızlıklar yapmaya başladı bu aile konusunda.Annem boşanmıyor diye bize para vermeyi bile reddetti.Sen çekersin annen boşanmıyorsa ceremesini dedi.Okuldaki durumlarda çok kötü şu an; arkadaşlar , kız meselesi ,dersler.Ben hiç çalışmazdım ama derslerde çok başarılı biriydim.Anadolu öğretmen lisesindeyim şu an son sınıfta.Üniversite olarakta iyi biyer kazanamayacağım gibi duruyor.Gelecek için hiçbir maddi garanti yada kaynak yok.Ve o kadar yalnız kaldımki üstüne ygs lys süreci binince kafayı yiyecek durumdayım şu an.Beni sınıftakilerin çoğu sevmez zaten.Arayıp soranda yok.Bu durumları az çok biliyorlar ama umurlarında değil sohbet bile ederken dışlanıyorum büyük bir kesim tarafından.Allah kolaylık versin bize kardeşim ne diyelim.Herkesin hayatı sıkıntılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreal Nerd -- 21 Mayıs 2014; 0:55:47 >

• liseli birinin 14bin liralık bireysel emeklilik parası nerden geldi?
    nasıl bir şey bu, açıklar mısın?
  • Allah kurtarsın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

liseli birinin 14bin liralık bireysel emeklilik parası nerden geldi?
    nasıl bir şey bu, açıklar mısın?

Soyle annem babamdan gizli yatirirmis hep devlet faizi falan 13 senelik falan. Abime ve ablamada yatirmis babam onlari cekmis. Ickisi kumari yok memur adam 70 liralik pantolon giyiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Allah yardımcın olsun. Okuluna asıl iyi bir üniversite kazan. Tüm iş sende bitiyor artık. İyi bir işe kapak atmaya bak. Ben de benzer şeyleri yaşadım/yaşıyorum. Emin ol anlıyorum seni kardeşim. Çekiyoruz işte napalım.

Sagol allah razi olsun. Gecen sene ortalama yukseltme sinavlarina girecektim 10 gun sinuzit agrisi cektim babam hastaneye birakmadi ablam hemsire oldugu halde sen sinavlardan kaciyorsun calismamak icin dedi. Ama allah yukarda aileden kmse ona hakkini helal etmiyor

• allah yardım etsin, ailemizi seçemiyoruz .. herkesin bahtı bir olmuyor
  • baba seninle konuşmak istiyorum de adam gibi oturun konuşun.inan insanın ailesinden başka kimsesi yok,arkadaş akraba hikaye.iletişim kopukluğu varsa aranızda bunu çözmeniz lazım.konuşarak çözmeye çalışın sorunlarınızı.bak sevmediğin halde evlatlıktan reddettim dediği için üzüntülüsün.sevmiyor değilsin yani.ona göre.
  • Allah yardimcin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Allah yardım etsin

Sagol kardes..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cep Herkülü

quote:

Allah yardımcın olsun. Okuluna asıl iyi bir üniversite kazan. Tüm iş sende bitiyor artık. İyi bir işe kapak atmaya bak. Ben de benzer şeyleri yaşadım/yaşıyorum. Emin ol anlıyorum seni kardeşim. Çekiyoruz işte napalım.

Sagol allah razi olsun. Gecen sene ortalama yukseltme sinavlarina girecektim 10 gun sinuzit agrisi cektim babam hastaneye birakmadi ablam hemsire oldugu halde sen sinavlardan kaciyorsun calismamak icin dedi. Ama allah yukarda aileden kmse ona hakkini helal etmiyor

Boşver kardeşim Allah yukarıda. Elbet hakkını alırsın. Derslerine asıl sen. İyi bir iş bul gerisini sil kafandan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

baba seninle konuşmak istiyorum de adam gibi oturun konuşun.inan insanın ailesinden başka kimsesi yok,arkadaş akraba hikaye.iletişim kopukluğu varsa aranızda bunu çözmeniz lazım.konuşarak çözmeye çalışın sorunlarınızı.bak sevmediğin halde evlatlıktan reddettim dediği için üzüntülüsün.sevmiyor değilsin yani.ona göre.

Cok denedik konusmayi bak yemin ediyorum en az 20 25 kere butun aile toplandik konustuk bunlari diyorum ya kimse sevmiyor diye. Tartisma uzayinca arkasini donup gidiyor. Laf bulamayinca baska yerlerden vuruyor. 18e girecez 1 ay sonra saat 9 da geldim mi kiziyor. Izmir gibi bi yerde haftalik 40 lira veriyor yada vermiyor. Evde bilgisayar var ama 9 senelik pentium 4 islemcisi var. 3 4 senedir internnet yok telefomun rami 256 mb baba telefon lazim diyorum 2 sene once sana zamanin en guzel telefonunu aldik diyor 380 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: Unreal Nerd

Zebani yok kontrol edildi.Okuyabilirsiniz

edit:

Benimde annemle babam ben doğmadan 1 yıl önce evlenmişler.Evlendikleri günden beri kavga eksik olmamış halada değil.Rahat birgünümüz olmadı.Babamın ailesinin bana bile olan düşmanlığı annemin ailesininde bana olan düşmanlığı var.Sahip çıkmama kovma bakmama gibi.Annem kaç defa babamdan dayak yedi yara aldı.Bunun sebebide babamın annemi sürekli aldatması ve anneminde ona kızmasıydı.Kulak zarı patladı kulağına vurunca.Ütüyle karnını morarttı kaç kere ezik oluştu annemin vücudunda.Babam ev geçiminden habersiz ve hovarda biri olduğu içinde maddi olarakta birşey biriktirip kazanamadık.Ailelerde sürekli parayı biriktirip kendi yeme derdinde olduğundan bizim elimizdekileri bile aldılar.Evimiz bile olmadı bizim.Kirada yaşıyoruz hala.Bende çok neşeli biriydim şimdi bir sürü şey başıma geldi ve psikolojik olarak çöktüm.Dindar biriyim ben ama halde intihar edicek seviyeye geldim.Babam 2 senedir evde değil.Ben gitme dememe rağmen aldattığı kadınla evlenme fırsatı yakalamak için bırakıp gitti beni.Bu yaza kadar görüşürdük aramız iyiydi.Ama işi iyice azıttı.Bana çok büyük saygısızlıklar yapmaya başladı bu aile konusunda.Annem boşanmıyor diye bize para vermeyi bile reddetti.Sen çekersin annen boşanmıyorsa ceremesini dedi.Okuldaki durumlarda çok kötü şu an; arkadaşlar , kız meselesi ,dersler.Ben hiç çalışmazdım ama derslerde çok başarılı biriydim.Anadolu öğretmen lisesindeyim şu an son sınıfta.Üniversite olarakta iyi biyer kazanamayacağım gibi duruyor.Gelecek için hiçbir maddi garanti yada kaynak yok.Ve o kadar yalnız kaldımki üstüne ygs lys süreci binince kafayı yiyecek durumdayım şu an.Beni sınıftakilerin çoğu sevmez zaten.Arayıp soranda yok.Bu durumları az çok biliyorlar ama umurlarında değil sohbet bile ederken dışlanıyorum büyük bir kesim tarafından.Allah kolaylık versin bize kardeşim ne diyelim.Herkesin hayatı sıkıntılı.

Beni eskiden arkadaslarim gelip evden alirlardi. Gece 1 de ararlardi anil yarin ne yapiyoruz diye. Bana kucuk bisey yaptilar mi burunlarindan getiriyorum artik sinirimi tutamiyorum bu sayede bende dislaniyorum. Allah yukarda goruyor halimizi..

• Dayak harici aynı benim babam. Gecen gene kavga ettik bilgisayar kasasını fırlattım. Allahtan bu sene uniye gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 21 Mayıs 2014; 1:06:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cep Herkülü

quote:

Boşver kardeşim Allah yukarıda. Elbet hakkını alırsın. Derslerine asıl sen. İyi bir iş bul gerisini sil kafandan.

Insallah abi sagol allah yardimcimiz olsun..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.