Şimdi Ara

Babam evlatliktan reddetti (allah rizasi icin yardim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beni rahatlatan bir etken de, "Rönesans Holding 20. Yıl tanıtım filmi" videosu.. Hala aklımdan çıkmıyor gelecek planlarım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcın olsun bizim elimizden birşey gelmez. Olay sende bitiyor sıkacaksın dişini part time bir yerlerde çalışacaksın hem okuyup hem para kazanıp güzel yerlere geleceksin.
  • Allah yardımcın olsun
  • Allah yardımcın olsun kardeşim. Allahtan öyle problemlerim yok. Babamla aram hep iyi oldu yanlışlarımda bile hiç azarlamazdı sağolsun hep beni düzeltmeye çalıştı ki şuan anlıyorum çoğu konuda çok iyi bir öğretmen.

Bence böyle konuların asıl sebebi tamamen eğitimsizlik. Mesela bizim evde çocuk ve aile psikolojisiyle ilgili dünya kadar kitap vardır. Babam iyi eğitimli birisi de değil hatta liseyi kendi çabalarıyla dışarıdan bitirdi ancak sürekli bu tür kitaplar okurdu.

Bir psikoloğa falan başvurmak senin için en iyisi olacağını düşünüyorum ancak sadece senin açından değil. Babanı da bir psikoloğa görünmesi gerek hatta ailecek bir doktordan randevu alarak problemlerinizi çözebilirsiniz. Baban gerçekten çok asabi birisiyse antidepresan kullanmak yararlı olabilir. Mesela annem de biraz agresifti doktorun tavsiyesiyle hafif bir antidepresana başladı. Yaklaşık 1 yıl sonra da bıraktı şuan kuzu gibi. Ufak tefek olaylar harici sürekli neşeli.

• boşver benim babam 3 kere falan red etti yani saydığım 3 aslında hatırlamadığım vardır 4-5 olur yani laf arasında dediklerini sayarsam 2 haneli rakamlara ulaşırım.

3-4 aydır sesini bile duymadım.
  • Bi anlatsam uzar gider, durumunu anlayabiliyorum, gelir geçer takma kafana. Ben 2 senedir konuşmuyorum, rahatım, ama o rahat değil, bu da bana yetiyor.
  • Böyle babalar adamı canından bezdirir bilirim bizde geçtik o dönemlerden Allah kolaylık versin sabredeceksin yapacak başka bir şey yok.
  • Sende kondom reklami gibi bir babanin oglu olmayi reddet git kendine baba bul etrafta cok adam var ona mi kaldin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cep Herkülü

Izmir gibi bi yerde haftalik 40 lira veriyor yada vermiyor. Evde bilgisayar var ama 9 senelik pentium 4 islemcisi var. 3 4 senedir internnet yok telefomun rami 256 mb baba telefon lazim diyorum 2 sene once sana zamanin en guzel telefonunu aldik diyor 380 lira

Dostum diğer konularda haklısın ama bu konularda gerçekten idare edebilirsin.Pahalı şeyler içinse ihtiyaç harici şeylerden kıs ve biriktirmeye bak. O 380 liralık telefonu da öpüp başına koy

• Yardim beyler ne olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirin hangi okulundasin?

• Cep Herkülü C kullanıcısına yanıt
    Yaşadıkların için üzüldüm. NomadCRY'in dediği gibi bunlara yabancı değiliz malesef. Tek çaren iyi bir iş bulup evden uzaklaşman. Evdekiler için yapabilecek fazla birşeyi malesef ama malesef yok.
  • Allah sabır versin kardeşim sabret biraz universitene ne kaldı. Devlet bursu var, geçersin bir yurda alırsın bursunu kimse tutamaz seni sonra.

• biran önce büyümeye iyi bir iş kurup para kazanmaya sonrada anneni yanına aldırmaya bak

• Öyle babam olacak, dövmezsem şerefsizim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kurtarsın kardesım.

• Liseyi bitir sonra çalış

• Herkesin ap ayrı sıkıntıları var. Normal birinden daha fazla çalışman gerekecek. Acı gerçek bu, manen annen yanında olabilir ama madden yalnızsın. Çok çalışacaksın.
  • 1-Yasin kac ?

2-Liseyi bitir sonra bi uni kazan biyere gir calis.

3-Uniyi bitir aileni birak

4-Baban oldukten sonra annene kardesim varsa kardesine sahip cik

• quote:

Orijinalden alıntı: pcLog

1-Yasin kac ?

2-Liseyi bitir sonra bi uni kazan biyere gir calis.

3-Uniyi bitir aileni birak

4-Baban oldukten sonra annene kardesim varsa kardesine sahip cik

18 e girecem 1 ay sonra. Tek carem. Artik hicbirseyden Zevk alamiyorum.. anneme sahip cikarim abim ve ablam var babam onlarada ayni seyi yasatmis hep..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cep Herkülü -- 21 Mayıs 2014; 10:56:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.